DE-AT-FR-BE-UK
bricoflor.nl
 • germany - bricoflor.de
 • austria - bricoflor.at
 • france - bricoflor.fr
 • belgian - bricoflor.be
 • greatbritain - bricoflor.co.uk
 • italy - bricoflor.it
 • poland - bricoflor.pl
 • spain - bricoflor.es
 • netherlands - bricoflor.nl
bricoflor.nl
Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

7 Item(s) 

  • Minimum bestelaantal: 16 tegels
  Details Heuga WalkWay "6515 Wood" Teppichfliesen BRICOFLOR per tegel € 19,96 per m² € 4,99 per tegel incl. BTW
  Bezorgkosten € 10,00 per bestelling
  Levertijd 5-7 werkdagen
  • Minimum bestelaantal: 16 tegels
  Details Heuga WalkWay "6512 Terra" Teppichfliesen BRICOFLOR per tegel € 19,96 per m² € 4,99 per tegel incl. BTW
  Bezorgkosten € 10,00 per bestelling
  Levertijd 5-7 werkdagen
  • Minimum bestelaantal: 16 tegels
  Details Heuga WalkWay "6525 Granite" Teppichfliesen BRICOFLOR per tegel € 19,96 per m² € 4,99 per tegel incl. BTW
  Bezorgkosten € 10,00 per bestelling
  Levertijd 5-7 werkdagen
  • Minimum bestelaantal: 16 tegels
  Details Heuga WalkWay "6524 Flint" Teppichfliesen BRICOFLOR per tegel € 19,96 per m² € 4,99 per tegel incl. BTW
  Bezorgkosten € 10,00 per bestelling
  Levertijd 5-7 werkdagen
  • Minimum bestelaantal: 16 tegels
  Details Heuga WalkWay "6517 Leaf" Teppichfliesen BRICOFLOR per tegel € 19,96 per m² € 4,99 per tegel incl. BTW
  Bezorgkosten € 10,00 per bestelling
  Levertijd 5-7 werkdagen
  • Minimum bestelaantal: 16 tegels
  Details Heuga WalkWay "6521 Sky" Teppichfliesen BRICOFLOR per tegel € 19,96 per m² € 4,99 per tegel incl. BTW
  Bezorgkosten € 10,00 per bestelling
  Levertijd 5-7 werkdagen
  • Minimum bestelaantal: 16 tegels
  Details Heuga WalkWay "6522 Water" Teppichfliesen BRICOFLOR per tegel € 19,96 per m² € 4,99 per tegel incl. BTW
  Bezorgkosten € 10,00 per bestelling
  Levertijd 5-7 werkdagen

7 Item(s) 

Heuga Walk Way – tapijttegels speciaal voor de woonomgeving

Er zijn ruimten in het huis waar de vloerbedekkingen ook tegen grotere belastingen weerstand moeten bieden – b.v. in de hal of in gangen. Voor deze ruimten werd speciaal de collectie Heuga Walk Way ontworpen: los liggende tapijttegels uit bijzonder robuust, gerribeld naaldvlies, dat bijzonder makkelijk schoon te houden en erg slijtbestendig is. Het aantrekkelijke kleurenpalet van Heuga bevat zowel klassieke en ook moderne kleurvariaties, die uni verlegd maar ook in combinatie mooie effecten kunnen geven. De marktleidende nederlandse fabrikant Heuga kan, wat tapijttegels betreft op lange jaren aan ervaring terug kijken en laat in de collectie Heuga Walk way zien waartoe ze in staat zijn. Kwaliteitsgaren en een buitengewone verwerking laten een veelzijdige collectie ontstaan, waarvan de technische eigenschappen over de hele lijn overtuigend zijn.

Heuga walk Way: los liggende tapijttegels in een eenmalig cord-geribbelde structuur

Tapijttegels uit de collectie Heuga Walk Way zijn niet allleen robuust, ook in de optiek is het een overtuigende creatie, die elegatie tussen uw vier muren brengt. Het aantrekkelijke cord-ribbelstructuur geeft een decente strepenoptiek waardoor het oppervlak van de Heuga Walk Way tapijttegels structureel een bijzondere indruk achter laat. De 9 verschillende kleuren werken daardoor zeer interessant. Een deel van het kleurenpalet zijn natuurlijk klassieke varianten zoals twee verschillend grijze kleuren, het zandige beige en het iets meer roodkleurige beige van fris hout. Erbij komen twee blauwe kleuren, hel stralend vuurrood en het natuurlijke bladgroen. Afgerond wordt de keuze door een warm terracotta. Uni verlegd, ontstaat er zo een unikleurig en elegant totaalbeeld. Maar ook in een schaakbordpatroon verlegd of in combinatie met twee of meer kleuren kunt u aantrekkelijke patronen creëren. Combineert u bijvoorbeeld de beide beige of grijze kleuren, zo krijgt u een nog altijd klassieke en toch een wat lossere totale indruk. Wordt er bij deze samenstelling nog een andere kleur aan toegevoegd, zo ontstaat een individueel kleurenconcept – uw creativiteit kent geen grenzen!

Tapijttegels Heuga Walk Way zelfs voor veel gebruikte woonruimten

Walk Way van Heuga is het inbegrip voor los liggende tapijttegels die zelfs op intensief gebruikte loopwegen langdürig de vorm en optiek bewaren. De collectie Heuga Walk Way werd speciaal voor intensief gebruikte ruimten in huis ontworpen en het Non-Woven-oppervlak biedt ook bij veel gebruik de verwachte weerstand. Het excellent verwerkte naaldvlies uit 100% polypropyleen is daarbij niet alleen slijtbestendig en bijzonder goed schoon te houden, maar geeft ook nog een zeer comfortabel loopgevoel. (luxeklas 1). Omdat los liggende tapijttegels uit decollectie van Heuga Walk Way ook geschikt is voor vloerverwarming, kan men het behaaglijke woongenot nog verbeteren. Zo voelt u zich gelijk thuis, al bij het uittrekken van de schoenen in de gang. De loopgeluidsdempende en geluidsabsoberende eigenschappen doen de rest voor een uitnodigende sfeer thuis. De geïntegreerde DS-antislip gerandeerd een vaste ligging en tot meer zekerheid. Voor langdürige stralende kleuren zorgt de kleurechtheid en zo kunt u van de vloerbedekking Heuga Walk Way lang genieten. Op de los liggende tapijttegels uit de serie Heuga Walk Way geeft de fabrikant bovendien bij juiste verlegging en regelmatige reiniging een garantie van zeven jaren!

Heuga Walk Way: tapijttegels snel en zeker verleggen

Omdat het bij Walk Way van Heuga om los liggende tapijttegels gaat,is het hanteren daarvan een stuk makkelijker. Los liggende tapijttegels uit deze collectie hebben een zeer praktisch formaat van 50 x 50cm en zijn daarom geen hindernis op enge trappen. Ook in de ruimte waar ze gelegd worden, hoeft u zich niet met grote tapijtrollen te plagen, maar kunt u zich ontspannen op uw creatieve vormgeving concentreren. Los liggende tapijttegels hoeven bovendien niet met vloeibaar lijm op de plaats gehouden te worden. Ze blijven zoals de naam het al zegt, door het eigengewicht en de Graphlar®-rugconstructie van zelf al op de plaats liggen. Aan de muurkanten ontstaan door de snijvastheid geen uitrafelingen en in de kortste tijd ligt er vast en zeker een nieuwe en ook direct te gebruiken Heuga Walk Way vloerbedekking met excelente vormstabiliteit.

Heuga: los liggende tapijttegels Heuga Walk Way uit een duurzame productie

De bekende fabrikant Heuga is niet alleen een inbegrip voor kwaliteit en lange ervaring, maar ook voor buitengewone milieuvriendelijkheid. Compleet duurzaam produceren en handelen zonder negatieve invloeden op de natuur, dat is de doelstelling dat men tot 2020 bereiken wil. Hierbij horen maatregelen zoals gebruik van groene energie, het bereiken van neutrale emissies en de vermijding van afval. Ook de los liggende tapijttegels passen direct in dit concept, want niet alleen heeft u geen vloeibare lijm of chemie nodig, door de handige afmetingen produceerd u in vergelijking met een tapijt ook al minder afval. Heuga Walk Way tapijttegels zijn zomede een product dat op zichzelf, maar ook in de productie natuurbewust en duurzaam milieuvriendelijk is.

Heuga Walk Way – De robuuste, veelzijdige tapijttegel op BRICOFLOR.nl

Natuurlijk mag de inheemse faccettenrijke collectie Heuga Walk Way in onze collectie niet gemist worden. Overtuigd u zich van de excelente kwaliteit en en maakt u uw keuze met Heuga Walk Way in onze BRICOFLOR.nl!

✓ Huega tapijttegels voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave

;