Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

Wineo Ambra Stone "Sienna"

  • Wineo Ambra Stone "Sienna"
  • Wineo Ambra Stone "Sienna"
  • Wineo Ambra Stone BRICOFLOR

Wineo Ambra Stone | Dryback PVC "Sienna"

Wineo
  • Zelfklevende PVC vloer
  • Authentieke steen dessins met voelbare oppervlaktestructuur
  • PU oppervlaktebehandeling
  • Renovatievriendelijke dikte (2 mm)
Bezorgkosten
€ 20,00 per bestelling
Levertijd
5-7 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 83,33 per pak incl. BTW
dat is € 24,95 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Wineo leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Wineo Ambra Stone | Dryback PVC "Sienna"

Stijl Natuursteen
Commercieel gebruik Nee
Achterkant Vinyl
Oppervlak afwerking PU
Totaal gewicht 2,72 kg/m²
Slijtlaag 0,3 mm
Indrukbelasting 0,02 mm
Vormvastheid 0,15 %
Slijtvastheid T
Lichtechtheid ≥ 6
Totale dikte 2 mm
Afmetingen 60,96 x 30,48 cm
Aantal per pakket 18 Planken = 3.34 m²
Brandgedrag Bfl-s1 (B1)
Contactgeluidsvermindering 4 dB
Warmteoverdracht 0,01 m²K/W
Installatiesysteem Dryback
Anti-slip klasse R9
Zijkant Recht
Samenstelling Vinyl

Product beschrijving

De zelfklevende PVC vloeren van de Wineo Ambra Stone collectie zijn er in 6 verschillende, uitstekend gekozen, natuursteen dessins. De bekende Duitse fabrikant Wineo presenteerd uitzonderlijke ontwerpen, waarbij de vloerelementen niet alleen de steen optisch emuleren, maar ook de oppervlaktestructuur van de primitieve materialen repliceren.
Of u echte, natuurlijke, grond onder de voeten hebt of een design vloer van Wineo, dat is heel lastig te zien - de Ambra Stone collectie vervaagt de grens tussen echt en immitatie. Dit PVC laminaat is zowel klassiek als modern: klassiek in dat het poogt hardstenen tegels te repliceren, en modern in hoe extreem goed dat lukt. Licht beige dessins zorgen voor een natuurlijke frisheid, en donkere dessins, waarvan er een, met donkere tint en lichte glans doet denken aan leisteen, geven een strakke, luxe sfeer. Ook zij er twee ingetogen grijze dessins, die met verfijnde details een gesophisticeerde soberheid creëren.
Maar overtuigende optische prestaties worden te niet gedaan door ondermaatse technische prestaties. Daar is Wineo zich volkomen van bewust, en heeft er voor gezorgd die fout niet te maken. Want de Ambra Stone vloeren leverd technische prestaties om trots op te zijn: de slijtlaag is wel 0,3 mm dik, en is behandeld met een PU oppervlaktebehandeling. Dit verzekerd u er niet alleen van dat de vloerelementen slijtvast, en makkelijk schoon te maken zijn, maar ook dat brandweringsklasse Bfl-s1, DS slipvermindering en antistatische eigenschappen op de lange lijst met redenen staan waarom een Wineo Ambra Stone design vloer een uitstekende keuze is. Dankzij de licht flexibele eigenschappen van de vinyl vloertegels kan de onderkant optimaal hechten aan de ondergrond. En dankzij de geringe dikte, van slechts 2 mm, is een Ambra Stone vloer niet alleen prachtig, maar ook zeer renovatievriendelijk.

;