Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Beste prijsgarantie
Forbo Marmoleum Modular Marble "t3048 graphite" (50 x 50 cm)
Forbo

Linoleum

10 m² Forbo Marmoleum Modular Marble "t3048 graphite" (50 x 50 cm) (Restanten)


 • Natuurlijke emissiearme vloer

 • Niet schadelijk voor het milieu en uw gezondheid

 • Voor zowel residentiële als commerciële sector (23/34)

 • Natuurlijk ogende hout- en steenlook

x
€ 33,95 per m²
dat is
€ 339,50
per lopende meter
incl. BTW
Verzenden: € 20,00 per bestelling
Tijd om te bezorgen: 3-5 werkdagen
Totale prijs:€ 339,50
 • alleen 10 m² beschikbaar
Bestel een sample niet mogelijk voor dit product
Vergelijkbare producten
Product hoogtepunten
 • 23
  23
 • 34
  34
 • CE-Kennzeichnung
  CE-Kennzeichnung
 • Chemikalienbeständigkeit
  Chemikalienbeständigkeit
 • Test 123
  Test 123
 • Fußbodenheizungseignung
  Fußbodenheizungseignung
 • Stuhlrolleneignung
  Stuhlrolleneignung
 • Cfl-s1
  Cfl-s1
10 m² Forbo Marmoleum Modular Marble "t3048 graphite" (50 x 50 cm) (Restanten)

Met de Forbo Marmoleum Modular-collectie krijgt u organische vloeren, die grotendeels zijn gemaakt van natuurlijke, recyclebare grondstoffen. Dit komt niet alleen het milieu ten goede, maar ook uw gezondheid. De vloer heeft een lage emissie - waarvoor hij het zegel "The Blue Angel" heeft gekregen - en zorgt zo voor een gezond binnenklimaat. De linoleumvloeren bevatten noch PVC noch weekmaker of synthetisch rubber. Dankzij de serviceklassen 23 en 34 kan deze collectie worden geïnstalleerd in residentiële en commerciële gebouwen. De vloeren kunnen worden gebruikt in veel gebruikte woonruimtes en zelfs in commerciële ruimtes met veel verkeer, zoals multifunctionele zalen of warenhuizen. De collectie omvat een selectie van 20 aantrekkelijke decors en bevat zowel houtontwerpen in planken met de afmeting 100 x 25 cm als stenen decors in de formaten 50 x 50 cm en 75 x 50 cm. Stedelijk betonontwerp, klassieke marmeren reproductie of houtdesign van rustiek tot modern - met Forbo Modular kunnen uw ontwerpideeën worden gerealiseerd!

De technische eigenschappen van linoleum staan voor uiterste kwaliteit. De oppervlakteafwerking Topshield² beschermt de vloer en vermindert de vereiste zorg. De veerkracht van de natuurlijke designvloer wordt getoond door verschillende kenmerken. Na het laden blijft een kleine restdruk ≤ 0,15 mm in de vloer achter. De organische vloer heeft een rolstoelklassering van het type W en is daarom bestand tegen gebruik in kantoorruimten. Omdat de vloer antistatisch is, kan deze in kamers met computerapparatuur worden gelegd, zonder hierbij schade aan de apparatuur aan te brengen. Zelfs een korte blootstelling aan verdunde zuren, oliën en vetten beschadigd het oppervlak van deze duurzame en robuuste collectie niet. Dankzij de zeer hoge lichtvastheid zult u lang genieten van de heldere kleuren van deze organische vloer. Ook hebben de Marmoleum Modular vloeren een slipweerstand van R9 en het uitstekende brandgedrag van de categorie Cfl-s1. Kortom: met deze vlamvertragende vloer speel je veilig! Een ander pluspunt is de mogelijkheid om de vloer te combineren met vloerverwarming. Het is over het algemeen geschikt voor vloerverwarming op warm water en kan worden geïnstalleerd over elektrische systemen met een oppervlaktetemperatuur van maximaal 27 ° C.

Data papier
Properties
Oberflächenvergütung
Topshield 2
Antislip
R9
Rug
Polyester
Gesamtdicke
2,50 mm
Dimensies
50 x 50 cm
Delen/Pakket
20 tegels = 5,00 m²
Flächengewicht
2.900 g/m²
Thermische isolatieweerstand
0,014 m² K/W
Warmtegeleiding
0,17 W/mK
Lichtresistent
≥ 6
Resteindruck
≤ 0,15 mm
Geluidsreductie
≤ 5 dB

Wij staan persoonlijk voor u klaar!

Ons gemotiveerde BRICOFLOR-Team helpt u graag bij uw project en ondersteunt u graag bij uw aankopen. Voor begeleiding vanaf de aanvang van een project tot de aankoop kunt u bij ons terecht.

+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00

Sven de Bruijn
Consultant