Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT
Brand claim
€ 104,95 per rol
€ 83,95 per rol
Gelijk aan € 15,75 / m²
incl. BTW
-20 %
Brand claim
€ 104,95 per rol
€ 83,95 per rol
Gelijk aan € 15,75 / m²
incl. BTW
-20 %

Totaal
(incl. BTW)
€ 0,00
Delivery icon Verzend : 

€ 7,95 per bestelling

Delivery time icon Levertijd tijd: 

5-7 werkdagen

Product voordelen

  • Hoge kwaliteit behang van A.S. Création
  • van de collectie Tessuto 2
  • aanbevolen voor Kantoor, Hal/Gang, Slaapkamer, Woonkamer
  • Stijl: Natuur, Klassiek
Meer info over dit product
Delivery icon Verzend : 

€ 7,95 per bestelling

Delivery time icon Levertijd tijd: 

5-7 werkdagen

1. Bijbehorende producten

2. Behang 961974 Architects Paper Tessuto 2

Elegant barokbehang, bloemmotieven en modern palmbehang in hoge kwaliteit en in een buitengewoon kleurenpalet - dat is de collectie Tessuto 2 van Architects Paper, die haar voorgangerscollectie uitbreidt met talrijke moderne ontwerpen en frisse kleuren.

Het "bekleden" van muren met stoffen is iets heel bijzonders en heeft al eeuwen een lange traditie, die lange tijd alleen voor de adel was voorbehouden. De nieuwe Tessuto No. 2 collectie van het premium- en contractmerk Architects Paper laat zien dat klassiek vliesbehang niet in tegenspraak is met modern meubilair. Dit combineert traditie met moderniteit en speelt vakkundig met een mix van kleur en design.

Hoe verschillend de decors ook zijn, ze harmoniëren goed met elkaar: traditioneel klassieke ornamenten en vormen maken indruk in combinatie met delicate strooipatronen. In combinatie met bijpassend effen behang en gestreept behang geven beide een moderne touch. De contouren zijn bijzonder levendig met onderlegde 3D-schaduwen.

De gedurfde kleurencombinaties maken ook het gebruik in verfijnde ruimtes mogelijk en geven een betekenisvol statement. Het kleurenpalet van het behang varieert van klassieke objectkleuren in wit, lotus, crème, beige en lichtgrijs tot koningsblauw, mosterd, zalm en zwart.

De basis is altijd een kwalitatief hoogwaardig en stabiel draagvlies dat met doorgeverfde kettingdraden is veredeld. Discrete vlammengarens zorgen voor een licht iriserende maar monochrome muurschildering en garanderen de beste oppervlakte-effecten.

De Architects Paper Tessuto 2 collectie bestaat uit hoogwaardig vliesbehang met een bijzondere uitstraling en een elegante esthetiek.  Het behang houdt ook de warmte in de ruimte vast en dempt akoestische signalen - niet alleen mooi, maar ook functioneel.

3. Technische details

Belangrijkste functies

  • Achterkant materiaal Vlies
  • Oppervlaktemateriaal Textiel
  • Collectie Tessuto 2
  • Afmetingen 10,05 x 0,53 m
  • Patroonovereenkomst Rechte pasvorm 16 cm
  • Pasvorm Rechte pasvorm 16 cm