Close icon

Architects Paper Luxury Classics - Klassiek luxueus behang

Tijdloos, stijlvol en luxueus weelderig – dit is het behang in de Luxury Classics-collectie van Architects Paper. On…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

1 - 0 van 0 Producten

Het elegante vliesbehang heeft nobele kleuren die doen denken aan Franse kastelen uit de 18e eeuw. Ga op reis door de tijd met het designbehang van de Luxury Classics-collectie en ervaar een authentiek barokgevoel. Stijlvolle ornamenten, klassiek gestreept behang en monochroom behang met aantrekkelijke structuren en oppervlakken in een ingetogen kleurenspectrum. Het nobele behang van Architects Paper is echter niet alleen van hoge kwaliteit in ontwerp, maar ook in termen van materiaal en zorg. Het Luxury Classics behang is eenvoudig aan de muur te bevestigen en maakt indruk met de uitzonderlijke robuustheid.

Architects Paper Luxury Classics - Verblijf in luxe met barok behang

Het boegbeeld van de Architects Paper-collectie Luxury Classics is het barokke behang in verschillende uitvoeringen en kleuren. Authentieke barokke ornamenten en weelderige bloemboeketten evenals speelse bloemranken zorgen voor een stijlvol luxe gevoel. Klassieke Rococo-elementen zoals de schaalvorm, Rocaille genaamd, zorgen voor een smaakvolle Franse flair à la Louis XIV.

De lichte vintage glans en gebruikte look, die het patroonbehang een vleugje mystiek geeft, betovert de kamer en neemt je mee op een reis door de tijd. Vintage behang, mysterieus en mystiek, wordt geleverd met het behang van de Luxury Classics-collectie. In ingetogen kleuren en gebaseerd op de trendy shabby chic, garandeert het historische behang een heel speciaal beeld en speelt het met eenvoudige contouren en dynamische bloemmotieven.

Of het nu gaat om een ​​eetkamer of slaapkamer, eetkamer of kamer - creëer vanuit uw vier muren een kasteel vol elegantie en nobels. Crèmetinten, grijsgroene, paarse, zwarte en gouden effecten creëren de smaakvolle uitstraling van uw nieuwe wandbekleding uit de Luxury Classics-collectie.

Klassieke luxe - elegant gestreept behang van Architects Paper Luxury Classics

Het behang met strepen, dat is veredeld door stijlvolle barokke ornamenten, creëert een bijzonder klassieke sfeer met een luxueus tintje. Een of twee kleuren, het tijdloze patroonbehang structureert de kamer en laat het nog groter lijken. Ondanks rechtlijnigheid en gestructureerde elegantie garandeert het behang een dynamisch en fris beeld.

Monarchisch monochroom – het behang van Architects Paper Luxury Classics

Naast het smaakvolle patroonbehang, biedt de Luxury Classics-collectie ook inspirerend monochroom behang. In gedempte optica doet het behang denken aan de rijkelijke hoge muren van een kasteel. In een helder kleurenpalet zorgen de effen achtergronden voor ontspanning en sereniteit en vormen ze de ideale setting voor een voornaam interieur met karaktervol vintage meubilair en hout van hoge kwaliteit.

Aardse tinten voegen een vleugje naturalisme toe, terwijl meer in het oog springende tinten een beetje zomerse sfeer en jeugdige flair creëren.

Soeverein en van hoge kwaliteit: vliesbehang van Architects Paper Luxury Classics

De Luxury Classics-collectie van Architects Paper bevat hoogwaardig vliesbehang, dat zeer snel en gemakkelijk aan de muur kan worden bevestigd. Als u in de toekomst kiest voor een ander behang uit onze online winkel, is het oude behang zeer eenvoudig op te lossen en laat het geen residu achter.

Fleece is vlamvertragend en biedt een speciale robuustheid en duurzaamheid. Bovendien heeft het behang van de Luxury Classics-collectie een vinylcoating die het uiterlijk van je nieuwe barokbehang zo authentiek en stijlvol maakt. Dankzij een hoge kleurintensiteit en lichtechtheid kunt u het luxe behang toepassen in ruimtes met een sterke en constante zonneschijn.

Het premium merk Architects Paper van A.S. Création-geneugten met verfijnd behang voor u gemaakt in een innovatief atelier. Het behang dat speciaal is afgestemd op architecten en binnenhuisarchitecten zorgt voor een smaakvolle ambiance. Voor het behang van de Luxury Classics-collectie worden alleen de beste grondstoffen gebruikt, die volgens de modernste productiemethoden en milieuvriendelijk worden verwerkt.

Luxe behang van Architects Paper Luxury Classics luxueus naar de muur

Het Luxury Classics behang van Architects Paper imponeert niet alleen met het luxueuze ontwerp, maar ook met een luxueus eenvoudige plaatsing. Hiermee kunt u het behang rechtstreeks op de muur aanbrengen en kunt u het vervelende weken van de behangbladen besparen.

Let bij het snijden van de behangtapes op dat u ongeveer 5 centimeter overhoudt, die u netjes kunt knippen wanneer het web aan de muur hangt. Let tijdens het hele proces op het patroon van uw behang, als het een behang met een patroon is. Verdeel de pasta zo gelijkmatig mogelijk over de muur zodat er geen verschillen in uiterlijk zijn. Als er oneffenheden vormen tussen de afzonderlijke webben, kunt u deze gemakkelijk gladstrijken met een krabber.

Behang van Architects Paper Luxury Classics online!

Laat u inspireren door het rijke assortiment in onze online shop en geniet van tal van voordelen en diensten. Krijg de beste kwaliteit wallpapers en de meest stijlvolle ontwerpen met onze beste prijsgarantie.

Als je de materialen van je individuele Luxury Classics-behang van dichtbij wilt bekijken, gebruik dan onze gratis sampleservice en we sturen u een sample van uw favoriete behang, zodat u zichzelf kunt overtuigen van uw nieuwe Architects Paper-behang vanuit uw eigen huis.

Vraag een persoonlijke offerte aan als u een groter bouwproject plant. We helpen u graag.

Voor vragen, verzoeken en suggesties staan ​​wij tot uw beschikking. U kunt ons telefonisch, via e-mail of via ons contactformulier bereiken. We kijken uit naar uw komst!

Plus icon lees meer