Amory van AS Creation – Prachtige designs met Duitse kwaliteit

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Amory – Moderne kleuren en schitterende designs

Amory is de nieuwe collectie met behang van A.S. Création. Amory omvat de schoonheid van een schilderij en de kwaliteit van geavanceerde materialen. Met deze nieuwe lijn van behang zal het liefde op het eerste gezicht zijn. Al het behang in deze collectie zijn vakkundig geborduurde bloemendecoraties, geometrische designs of eenvoudige effen kleuren. Amory heeft stijl, elegantie en is de perfecte setting voor in uw huis. In behang van Amory bepaalt de kleur het vitale en energieke karakter: blauw, lime groen, koperkleurig en donkergrijs. De decoraties, zijn de kers op de taart, een extra touch die ervoor zorgt dat u blijft staren naar de muren. Amory is voor mensen die op zoek zijn naar een moderne uitstraling en passend bij elke soort interieur. De keuze van het behang is zeer breed en geeft u de keuze om de rest van uw interieur er bij te zoeken.

Veel keuzes in designs en dus de beste keus voor elk renovatie project

De verscheidenheid aan ontwerpen betekent dat het behang van de Amory collectie kan worden gebruikt voor zowel residentiële als commerciële omgevingen. Waardoor Amory een van de meest veelzijdige collecties van AS Creation is. Het effen behang, verkrijgbaar in diverse kleuren, is het ideaal voor elke omgeving, terwijl de bloemen of geometrische patronen meer geschikt zijn voor woningen, waar veel in geleefd wordt, zoals de woonkamer, keuken en slaapkamers. Als we kijken naar de beschikbare ontwerpen van de Amory collectie zult u zien dat het zeer makkelijk is om verschillende designs en effen kleuren te combineren. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om uw kamers volledig te behangen of slechts een deel van de wanden. Personaliseer uw interieur met Amory door eindeloos te combineren.

Eindeloos veel combinaties met de schitterende designs van Amory

De effen kleuren komen terug in de designs. De zachte kleuren zullen bij elke interieur staan. Of u nou een luxe uitstraling of juist een klassieke. De drie verschillende designs gevuld met bladeren zijn ideaal om één muur mee te vullen en de rest met de prachtige effen kleuren. Vooral het design met de gebroken wit achtergrond. Daar lijkt het of de bladeren op het behang zijn geplaatst. Er zit een klein 3D effect in dit design wat het echt een bijzondere decoratie wordt. Combineer deze met een effen kleur en uw interieur is compleet. Dit is erg makkelijk omdat de bladeren dezelfde kleur heeft als de effen kleuren. Of gebruik het symmetrische ruiten design voor een luxe gevoel in huis. Dit design is ook het hoofdplaatje van de collectie dus het straalt Amory uit. Het design met een klein detail erin zal uw effen muur opvrolijken, vooral omdat de kleuren er prachtig door uitkomen.  Het kleine stipje maakt het een symmetrisch design wat erg modern lijkt.

Hoogwaardige Duitse kwaliteit voor iedereen

A.S. Création is een bedrijf dat decoratief behang maakt. De productie wordt volledig gedaan in Duitsland, wat zorgt voor een consistent productie proces met de hoogste Europese normen. Ze gebruiken alleen hoogwaardige materialen en ze hebben veel aandacht voor detail. Dat zijn de kenmerkende aspecten van het "Made in Germany" logo. Amory is een verzameling van klassieke kleuren en designs, maar de materialen zijn totaal vernieuwend. De nieuwe collectie A.S. Creation Amory is volledig gemaakt van vliesbehang. Dit is in de laatste jaren erg populair geworden. Het is vooral erg geliefd omdat het erg makkelijk is om mee te behangen.

De Amory collectie van A.S Création gemaakt van vliesbehang

Het materiaal van het behang van de Amory collectie heeft een goede weerstand tegen zonlicht, dat wil zeggen dat ze niet zullen verkleuren zelfs niet door direct zonlicht. Ook is vliesbehang volledig afwasbaar, waardoor het mogelijk is om vlekken te verwijderen. Met behulp van een spons of een zachte borstel kunt u het materiaal eenvoudig schoonmaken. Wij raden u aan altijd het advies van de fabrikant te lezen. Het materiaal is erg sterk en zal dus tijdens installatie niet snel scheuren, wat veel ergernissen zal voorkomen. U kunt gemakkelijk de lijm op de muur smeren en meteen het behang erop aanbrengen. Als het behang nog niet helemaal recht naar de zin zit kunt u het makkelijk verschuiven door er licht erop te drukken en naar zijn plaats te duwen. Vliesbehang biedt ook een oplossing voor een klassiek probleem van traditioneel behang: vocht. In tegenstelling tot traditionele materialen, is vliesbehang ademend materiaal, dat wil zeggen, laat de muren ademen. A.S. Création Amory is ideaal voor degenen die hun huis in een korte tijd willen veranderen in een elegante en stijlvolle omgeving, zonder stress en dus ook gemakkelijk om het zelf te doen!

Amory van A.S Création online bij BRICOFLOR

Koop nu de nieuwste collectie van A.S Création online bij BRICOFLOR NL. Niet alleen de prachtige collectie Amory van A.S Création kunt u online vinden. Kies uw favoriete behang uit en combineer ze eindeloos. Kunt u niet kiezen? Bestel dan gratis samples om de perfecte combinatie te vinden en de perfecte match voor uw interieur. Wij bieden onze klanten gratis samples zodat u eenvoudig de kwaliteit kunt voelen en de kleuren in het echt kan zien. Ook bieden wij een gratis calculator online zodat u kunt uit rekenen hoeveel rollen behang u nodig hebt om de gewenste vierkante meters te behangen. Neem een kijkje op onze online webshop en bestel gemakkelijk behang online!

Plus icon lees meer