Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Del Sol van AS Creation – Breng de lente in huis!

Het jonge bedrijf is opgericht in 1974. Ze zijn gevestigd in Bramsche, Duitsland. lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Voor iedereen is er wel een perfecte match te vinden. Ook produceert A.S. Création innovatieve producten met kwaliteiten die alleen maar voordelen heeft voor u. Hun elegante designs zullen uw huis of kantoor opfleuren.

Met Del Sol van AS Création haalt u het hele jaar de zon in huis

Heeft u laatste bedacht dat het tijd is voor een nieuwe sfeer in uw huis? Dan komt dat mooi uit. Haal met Del Sol de zon in huis voor een nieuwe frisse stijl van uw interieur. De moderne collectie zal uw huis nieuwe energie geven, wat zal zorgen voor een goede stemming. De collectie heeft felle kleuren, eenvoudige en onopvallende decoraties, die een florale charme bevat. Del Sol zorgt voor het voorjaar in uw huis.

Del Sol heeft voor ieder wat wils met bloemen en vrolijke kleuren

De collectie Del Sol van A.S. Création laat zien dat zelfs modern behang een ​​warme en gastvrije sfeer kan creëren. Als u op zoek bent naar een snelle en eenvoudige manier om een nieuw leven te geven aan uw muren, zonder daar te veel moeite voor te doen, is het behang van Del Sol de oplossing. De meest vrolijke kleuren van de natuur zijn beschikbaar als vliesbehang voor uw muren. Stelt u zich een veld met bloemen voor die bloeien in de lente, de tijd van het jaar waarin alles tot leven komt: prachtig groener wordend gras, blauwe lucht en dit prachtige behang die u dus altijd in huis kunt hebben.

Kies voor een van de effen kleuren die in veel tinten worden aangeboden. Er zijn pastel tinten, beige tinten, en rustige heldere kleuren. De kleuren kunt u makkelijk combineren doordat veel van de effen kleuren terug komen in het behang met de patronen. Zoals de bladeren, bloemen of strepen. Kies een patroon met bloemen, strepen, stippen en cirkels. Sommige effen kleuren hebben een lichte streep over het behang lopen zodat het niet compleet saai is.  

AS Création laat zijn veelzijdigheid zien in de Del Sol collectie

Deze collectie is zeer veelzijdig en is geschikt voor elk type interieur, zowel residentieel en commercieel. U kunt woonkamersslaapkamers, maar ook eetkamers met het moderne behang versieren. Del Sol is ook geschikt voor kantoren, showrooms en ontvangstruimtes van de bedrijven. Als u kijkt naar de verschillende collecties van A.S. Création zult u zien dat er een grote keus is aan kleuren en patronen. U kunt verschillende kleuren combineren zodat u een samenspel met uw interieur kunt maken. Met afwisselende kleuren en patronen kunt u uw favoriete design creëren. Gebruik de lichte kleuren om de ruimte meer diepte en hoogte te geven en dus groter te maken. Als u een grote ruimte gezellig en intiemer wilt laten lijken moet u donkere kleuren gebruiken.

AS Créations Del Sol combineert moderne stijlen en top kwaliteit behang

Door te kiezen voor A.S. Création kiest u voor een Europees en wereldleider in decoratief behang. De fabrikant garandeert niet alleen een schitterende stijl en decoratieve oplossing, maar er is ook speciale aandacht aan de kwaliteit en duurzaamheid van de producten besteed. Del Sol is volledig "Made in Germany", wat een consistente productie betekent met de Europese normen van kwaliteit. Deze collectie is gemaakt van vliesbehang. Dit is een mix van papier en vezels, wat resulteert in een zorgvuldige mix van materialen.

Vliesbehang is erg populair door het gemak waarmee u kunt behangen. De lijm kunt u namelijk zo op de muur smeren en meteen het behang er op aanbrengen. Het gaat veel gemakkelijker dan andere materialen. Onder andere omdat het zeer sterk materiaal is en dus niet snel zal scheuren. Dit zal veel ergernissen voorkomen. Als u een klein foutje maakt kunt u eenvoudig het behang op zijn plaats duwen zodat de stroken matchen. Ook is het makkelijk om vliesbehang weer te verwijderen. U heeft geen stoommachine en ook geen gereedschap, u kunt vliesbehang zonder resten achter te laten van de muur trekken. Hiermee zal u de wand niet beschadigen en kunt u zo weer nieuw behang plaatsen.

Vliesbehang heeft een goede lichtechtheid wat betekent dat het niet snel zijn prachtige kleuren zal verliezen door het zonlicht. Dit is erg belangrijk in deze collectie omdat de designs vol met kleuren zitten. Ook is vliesbehang volledig afwasbaar, u hoeft zich geen zorgen te maken als u onvoorziene vlekken vuil op het behang heeft. Met een spons of een zachte borstel kunt u eenvoudig het behang reinigen. Vliesbehang rekent af met schimmel en niet doorlatende stoffen. Doordat vliesbehang ademend materiaal is voorkomt het schimmel op uw muren.

BRICOFLOR heeft alle collecties van AS Création online

Bij BRICOFLOR hebben wij alle collecties van A.S. Création online. Ook hebben wij vele andere collecties voor u in de aanbieding. Wij snappen dat het belangrijk is om de kleuren, materiaal en kwaliteit van het behang in het echt te kunnen zien. Daarom hebben wij een gratis sample service voor onze klanten. Zodat u kunt zien of uw favoriete designs bij elkaar en bij uw huidige interieur passen. Ook hebben wij een online rekentool om uit te rekenen hoeveel rollen behang u nodig heeft om het gewenste aantal vierkante meters te behangen. Neem nu een kijkje op onze webshop en vind uw behang online!

Plus icon lees meer