Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Fiore van AS Creation – behang die warmte in uw huis zal brengen

AS Création is een jonge behang fabrikant uit Duitsland. Ze zijn leiders op de Europese markt en staan bekend om de goede kwaliteit behang die ze produceren. De Duitse kwaliteit is duidelijk te zien in de kwaliteit en de eigenschappen van het behang. A.S. Création heeft een oog voor detail en gaan voor geen uitdaging uit de weg.

Lees verder

A.S. Création Fiore

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Ze hebben behang gemaakt voor in badkamerskinderkamerskantoren en nog veel meer. A.S. Création heeft op dit moment meer dan 6.000 verschillende designs in hun collecties. Ze blijven innoveren met de producten en creëren behang met eigenschappen waar u veel voordeel van heeft.

Creëer een oase van rust met de nieuwe collectie Fiore van AS Création

De nieuwe collectie Fiore van A.S Création zal de rust bij u thuis brengen. Fiore betekent bloem, vertaald uit het Italiaans. Het weerspiegelt dan ook de schoonheid van een bloem en zorgt voor een harmonieuze leefomgeving. Warme en delicate tinten inspireren ontspanning en rust, wat bij u zal terugkeren als u thuis komt na een lange en stressvolle dag. Alle tinten zijn geïnspireerd door de natuur, wat dus prachtig zal staan in een kamer vol met zonlicht om die natuurlijke tinten extra uit te lichten.

Onweerstaanbaar mooi en een natuurlijke balans met de bloemen van Fiore

Fiore van A.S. Création is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een balans van een natuurlijk design maar niet te opvallend. De designs moeten niet te veel opvallen in het dagelijks leven, maar ze moeten wel uw leven op een positieve manier beïnvloeden. Natuurlijk biedt deze collectie ook kleuren en designs die wel opvallen en in het oog springen. Deze kunt u makkelijk combineren met een rustig design. Kleuren zoals roodturquoise en geel zullen uw aandacht trekken. Dit kunt u dus gebruiken op muren waar u juist de aandacht naar wil trekken. Verder worden er veel natuurlijke kleuren aangeboden, met en zonder patronen, zoals beigecrèmegrijs en aarde tinten. Deze zijn evenwichtiger en zullen voor balans in uw huis zorgen.

Zoals de naam van de collectie al zegt heeft deze collectie veel designs met bloemen. Er zijn opvallende bloemen die een streep vormen op een strook behang, maar ook subtiele bloemen met een klein beetje kleur. De effen kleuren passen perfect bij de designs omdat er veel dezelfde kleuren hebben. Het gestreept behang is ideaal om er bij te combineren. Ook deze zijn in dezelfde kleuren. Het is erg makkelijk om verschillende designs en kleuren te combineren, omdat de tinten terug komen in de patronen.

Ontspannen thuis en op kantoor met AS Créations Fiore

De beschikbaarheid van gestreept behang en veel effen kleuren maakt het een zeer veelzijdige collectie, die een compromis zoekt tussen een huiselijke sfeer en professionaliteit. Daardoor is Fiore van A.S. Création geschikt voor op kantoor en in huis. Ze zijn zeker geschikt voor in commerciële omgevingen, zoals kantoren, showrooms, vergaderzalen en ontvangstruimtes te versieren. U kunt eindeloos combineren met deze collectie, zelfs in commerciële ruimtes. U kunt er voor kiezen om al uw wanden te bedekken, maar natuurlijk kunt u ook alleen een deel van de wanden bedekken. Zo kunt u de aandacht trekken naar een deel van de ruimte. Zo kunt u een contrast maken met de inrichting en de rest van het interieur. Ga op zoek naar de juiste combinatie voor u. Als u een kleine ruimte wil behangen kunt u het beste gaan voor lichte designs, zo creëert men een grotere en hogere ruimte. Gebruik donker behang als u een grote ruimte gezelliger en vertrouwelijk wil laten lijken. 

Kwaliteit en designs om van te dromen met AS Créations Fiore

A.S. Création is leider op de Europese markt als het om behang gaat. De productie wordt volledig uitgevoerd in Duitsland. Ze zorgen dus voor een proces die in overeenstemming met de Europese normen is op het gebied van kwaliteit en milieunormen. Hoogwaardige materialen, uitstekende afwerking en aandacht voor detail zijn de aspecten die ervoor zorgen dat ze het “Made In Germany” logo mogen dragen.

Fiore is een high-end collectie als het gaat om ontwerp, maar ook als het gaat om het materiaal waarmee het gemaakt is. De nieuwe collectie van A.S. Creation is geproduceerd op vliesbehang, geproduceerd door een zorgvuldige combinatie van papier en vezels. Deze combinatie zorgt ervoor dat het sterk is en dus niet zal scheuren. Ook zal er niet snel slijtage optreden. De innovatieve werkwijze waarmee het vliesbehang gemaakt is zorgt voor een goede kleurechtheid tegen zonlicht, dit voorkomt verkleuringen bij blootstelling aan direct zonlicht. Vliesbehang is volledig afwasbaar, ook dit is mogelijk door de sterke materialen. Met behulp van een spons of een zachte borstel kunt u gemakkelijk vlekken verwijderen. Dit is ideaal in kamers waar veel geleefd wordt, waar de muren een hogere kans hebben om vies te worden. Wij raden u aan om altijd de verpakking met advies van de fabrikant te lezen.

Vliesbehang is in de laatste jaren erg populair geworden, omdat het erg makkelijk is om mee te behangen. Onder andere door het sterke materiaal aangezien het niet zal scheuren, zelfs niet als het nat is. Ook hoeft u niet meer het lijm op de achterkant van het behang te smeren. U kunt het eenvoudig op de muur aanbrengen en meteen het behang op de muur plakken. Dit zal u veel tijd en ergernissen schelen. Als u na een tijdje graag een andere sfeer in uw huis wil is vliesbehang ook makkelijk weer te verwijderen. Hiervoor heeft u geen gereedschap nodig, het behang kunt u droog van de muren af trekken. Hierbij zult u de wanden niet beschadigen en kunt u zo weer opnieuw beginnen met behangen.

Fiore van AS Création bij BRICOFLOR

Vind de prachtige designs van Fiore online bij BRICOFLOR. Ook alle andere collecties van A.S Création kunt u in onze webshop vinden. Ook hebben we vele andere merken en collecties, zodat uw favoriete design er wel bij moet zitten. Wij bieden een gratis sample service, zodat u thuis kunt zien of uw keuze wel past bij uw huidige interieur. Zo kunt u ook zien of de combinatie die u voor ogen had bij elkaar past. Online hebben wij een rekentool, zodat u precies kan uitrekenen hoeveel rollen behang u nodig heeft voor het aantal vierkante meters die u wilt behangen. Neem nu een kijkje in onze online shop om uw nieuwe behang online te bestellen!