Close icon

Mix it Up - Klassieke wandbekleding met moderne effecten

Uit een mix van klassieke wanddecors en moderne designs ontstaat een buitengewone compositie van twee verschillende stijl-…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

1 - 0 van 0 Producten

Bloemornamenten in pasteltinten, met een beetje glitter, toveren een buitengewone woonsfeer in de ruimte en verrijken de sfeer met een stijlvolle uitstraling. Een zacht kleurverloop verenigt de liefdevol getekende contouren van het behangpatroon. De bijpassende uni's met textielstructuur zijn geschikt voor een harmonische combinatie. Het fijn afgestemde kleurenpalet bestaat uit beige, crème, roze, groen en lichtblauw.

Mix it up van AS Creation heeft tijdloze designs voor elke ruimte

Mix It Up van AS Creation is een collectie met tijdloze stijlen. Deze collectie heeft veel vrolijke kleuren en zal veel energie geven aan de ruimte. Dit zijn dan ook precies de kenmerken van Mix it Up. De muren zullen spreken met de veel verschillende kleuren en drukke designs. Er zijn effen kleuren die u kunt gebruiken om te combineren, zodat u de kamer ook een rustige kant kunt geven.

A.S. Création Mix it Up is een fantasierijke collectie, verkrijgbaar in veel kleuren die het behang zeer veelzijdig maakt. Het varieert van groen naar oranje naar roze en zelfs grijs. Als u graag een grote kamer wilt voorzien van behang en om het meer gastvrij en gezellig te maken, kunt u het beste kiezen voor een warme kleuren zoals grijs, beige of roze. Hoewel, als het om een kleine formaat kamer gaat, zal het beter zijn om een ​​kleuren te gebruiken die zo duidelijk mogelijk zijn. Zo creëert u diepte en breedte in de kamer. De collectie heeft erg veel kleuren, decoraties en designs. U kunt makkelijk combineren omdat er veel dezelfde kleuren worden gebruikt.

De kleuren die worden gebruikt in de collectie zijn meestal rustig. Zelfs met het drukste design worden er eenvoudige tinten gebruikt. Alleen de combinaties van de kleuren maakt het zo druk. Het drukste design is een combinatie van roze, blauw en geel. Het bijna hypnotiserende design heeft een barok ontwerp. Deze is verkrijgbaar in vier kleuren combinaties. De collectie is geschikt voor de meest excentrieke smaken.

Behang van Mix it Up is geschikt voor elke gelegenheid

Deze collectie van A.S. Création kan worden gebruikt in veel verschillende ruimtes. Vooral de vele soorten effen kleuren zullen een aanvulling zijn op iedere kamer. Het meest voor de hand liggende mogelijkheden zijn natuurlijk: uw woonkamer, slaapkamer of studeerkamer. Mix It Up is ook geschikt voor in commerciële ruimtes. Decoreer uw kantoor, ontvangst ruimte, vergaderzaal of restaurant met de kleuren van Mix It Up. U kunt eindeloos combineren. Laat uw creativiteit los op deze collectie. U kunt bij deze collectie erg makkelijk gebruik maken van een effect dat u een wand behangt. Zo trekt u de aandacht naar die ene wand. De rest kunt u laten voor wat het is, of deze behangt u met een effen kleur die past bij het design. Mix It Up is een ideale collectie voor deze techniek. Maak een kleurenspel van uw favoriete ruimte, zodat u nooit meer saaie muren heeft.

Vliesbehang met geweldige voordelen

Deze collectie is volledig gemaakt van vliesbehang. Dit is in de laatste jaren erg populair geworden. Dit komt omdat het eigenschappen heeft waar veel voordelen aan zitten. Traditionele materialen hebben deze eigenschappen vaak niet. Vliesbehang is een combinatie van papier en soorten vezels. Deze combinatie maakt het behang erg sterk. Dit is een van de vele voordelen, omdat het tijdens het behangen niet zal scheuren. Zelfs als vliesbehang nat is scheurt het niet. Een ander voordeel van het sterke materiaal is dat u het eenvoudig schoon kunt houden. Met een spons of een zachte borstel kunt u het behang schoonmaken. Lees altijd het advies van de fabrikant op de verpakking als u dit wilt doen.

Vliesbehang is erg makkelijk om te installeren. De lijm hoeft u niet meer op de achterkant van het behang te smeren, bij vliesbehang hoeft u alleen de muur met lijm in te smeren. Daarna kunt u eenvoudig het behang op de muur plakken. Eventuele correcties kunt u makkelijk doen door het op de goede plaats te drukken.

Als u na een tijdje graag een andere sfeer wilt creëren in huis door middel van nieuw behang is vlies het ideale materiaal. Vliesbehang kunt u namelijk zeer eenvoudig verwijderen. U heeft hierbij geen gereedschap nodig. Dit komt namelijk zo van de muur af zonder resten achter te laten. Daarna kunt u zo opnieuw gaan behangen.

Vind nu alle collecties van AS Creation bij Bricoflor

Niet alleen Mix It Up van A.S. Création kunt u online bij Bricoflor bestellen. Enorm veel andere collecties van A.S. Création kunt u online vinden. Ook vele andere merken zult u vinden op onze webshop. Natuurlijk begrijpen wij dat u graag de kleuren, het materiaal en het design in het echt wilt zien voordat u een hele rol koopt. Daarom hebben wij een gratis sample service. Bestel nu een sample online om in het echt te zien of de kleuren bij elkaar passen en zo kunt u bekijken of het bij uw huidige interieur past. Weet u nou niet precies hoeveel rollen behang u nodig heeft? Dan hebben wij een handige online rekentool zodat u het gewenste aantal vierkante meters zo kunt behangen. Neem nu een kijkje in onze online shop en bestel nu uw favoriete behang online!

Plus icon lees meer