Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Brigitte Home - Van tijdschrift tot behang

Het tijdschrift Brigitte, dat de dameswereld vele jaren door het dagelijks leven vergezelt, doet iets dat maar weinigen weten: behang ontwerpen. In plaats van tips over lifestyle, brengt mode en voeding Brigitte in samenwerking met een van de toonaangevende merkfabrikanten: A.S. Création, wandbekleding al geruime tijd op de markt.

Lees verder

Brigitte Home

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Met de hulp van de fabrikant, gevestigd in Gummersbach, verfraait het magazine niet alleen het dagelijks leven, maar ook het feminiene terrein. Door de samenwerking met A.S. Création Brigitte heeft een fabrikant aan de zijkant, die bijzondere aandacht besteedt aan kwaliteit en veelzijdigheid bij de productie van behang. Door de verwerking van hoogwaardige grondstoffen en een zeer modern productieproces, gecombineerd met professionals als werknemers, wordt het Brigitte Home gecreëerd, dat het dagelijks leven kleurrijker maakt.

Meer dan alleen achtergronden

Brigitte wil met de producten meer dan alleen behang creëren. Het magazine wil laten zien dat het voor de mannenwereld niet interessant is om met de verschillende technieken van behang om te gaan. Er wordt een beroep gedaan op de vrouwenwereld en zegt dat zelfs dit de kamers gemakkelijk in een nieuwe elegantie kan laten verschijnen. Hulp van mannen is op geen enkele manier nodig. In combinatie met het advies dat het tijdschrift regelmatig publiceert, wil het een nieuw gevoel van leven verspreiden en vrouwen aanmoedigen meer te zijn dan alleen huisvrouwen en moeders. Ze moeten het in eigen hand kunnen nemen en hun wensen kunnen uitvoeren. Met de frisse en levendige kleuren van het behang richt Brigitte Home zich op een kamerontwerp dat niet alleen thuis kan worden toegepast.

Veelzijdigheid en mogelijkheden

Trouw aan het motto: "Laat zien wat er in je zit", bieden de wandkleden van Brigitte Home niet alleen de mogelijkheid om je eigen vier muren creatief te ontwerpen. De zakelijke vrouwen worden ook aangesproken en kunnen dit prachtig gebruiken in de kantoorruimte. In het magazine wordt regelmatig de boodschap aangekondigd dat er meer in één is dan je zelf denkt en dit wordt letterlijk getoond met het behang. Met vlies als basis kunnen de dames de bloemmotieven gemakkelijk aan de muur brengen en in een korte tijd de kamers een nieuw leven geven.

In het proces kunnen vrouwen laten zien waartoe ze in staat zijn en bereikt zo 'zelfs de vrouw' trouw alles waar ze van dromen.

Eenvoudig en ongecompliceerd

Zonder veel werk wordt het behang aan de muur worden gebracht en vereist geen grote kennis op het gebied van behangers. In onze BRICOFLOR online shop krijg je alles wat je nodig hebt om de wallpapers in een mum van tijd aan de muur te toveren. Gebruik de universele dienst en maak het nog eenvoudiger dan het al zal zijn. Zorg er met een roller voor dat het behang op de muur lijkt,  aarzel niet en trakteer uzelf op de variëteit die u in uw leven wilt.

Brigitte en haar behang

Het magazine helpt de vrouwenwereld al een tijdje door zijn verfrissende wandkleden om frisse wind in de kamers te brengen en te verfraaien. De bloemmotieven en effen behangsoorten betoveren je in elke kamer en ademen een sfeer uit die je uitnodigt om je goed te voelen. Nooit meer grijs en saai, want nu komt Brigitte Home met een collectie die je zal verbazen. Profiteer van de vele combinatiemogelijkheden die u worden geboden met deze aan de muur gemonteerde pakken en creëer een samenstelling van kleuren en ontwerpen die een mentaliteit draagt ​​die u ook snel zult voelen. Kom tot rust en geniet ervan naar de muur te kijken en te denken: "Dit is mijn werk".

Laat zien wat er in je zit, je vrienden en familie zullen je huis of kantoor niet alleen met nieuwe ogen zien, maar u ook. Ze zijn het zat om teruggetrokken te worden en het gevoel te hebben dat ze nergens heen gaan. Laat Brigitte Home dan bij u intrekken en ervaar de charme die het magazine uitstraalt, van een geheel nieuwe kant. Al snel nestelen bloemen zich op uw muren en laten u het gevoel van een zomerse dag ervaren, zelfs in de regen. Sluit je ogen en laat je meeslepen in een wereld die je zelf hebt gecreëerd.

In onze BRICOFLOR online shop vindt u een selectie van de nieuwste collecties van deze prachtige decors:

Met Brigitte 6 krijg je de zesde collectie, het magazine in samenwerking met A.S. Création staat voor je klaar en dit is de voorgangers niet een beetje achter.

Koop Brigitte Home nu bij BRICOFLOR!

Laat zien dat je meer bent dan een vrouw. Bewijs dat je een doener bent en trakteer jezelf op de luxe die je verdient. Het is tijd voor een verandering van omgeving? Dan hebt u met BRICOFLOR en Brigitte Home de mogelijkheid om deze wens te vervullen. Neem alles uit één hand en geniet van het comfort dat een transformatie kan bieden. Verander de kamers in een oase en voel u comfortabel in de toekomst. Combineer de verschillende decors en creëer een wereld waarin je wilt leven. Profiteer van ons brede scala aan diensten. U wilt een indruk krijgen van welk behang geschikt is voor uw kamer? Maak gebruik van de gratis sample-service en we sturen u samples. Profiteer van onze Beste Prijs Garantie of maak van de gelegenheid gebruik om een ​​persoonlijke offerte aan te vragen voor grotere bestelhoeveelheden.

Het is tijd voor verandering? Ontwerp het dan zelf en neem het roer in de hand. Je geest en ziel zullen je binnenkort dankbaar zijn. Vergeet gisteren en begin eenvoudig en gemakkelijk iets nieuws. Neem de eerste stap en al snel zul je merken hoe de nieuwe levensstijl zich niet alleen in je kamers, maar ook in je leven verspreidt. Mocht u nog vragen hebben, staat het team u maar al te graag te hulp. U kunt ons bereiken via onze contactinformatie.