Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Brigitte Home – Hout behang met een vrolijke draai voor uw interieur

Brigitte is een tijdschrift voor vrouwen en wordt uitgegeven in Duitsland. Het is een klassiek tijdschrift dat onderwerpen zoals mode, schoonheid en gezondheid bespreekt voor alle leeftijden. Ook geven ze tips over interieur en decoratie. Sinds een paar jaar ontwerpen ze dan ook behang onder de naam Brigitte Home. Ze hebben in de afgelopen paar jaar zes verschillende collecties ontworpen en geproduceerd. De nieuwste collectie is een unieke selectie van behang. Bloemen patronen worden gecombineerd met houten designs om de uitstraling vrouwelijk en toch stoer te houden. Bij de nieuwste collectie heeft Brigitte Home op de huidige trend gelet. Een rustieke sfeer wordt gecreëerd door het hout behang wat zij aanbieden. Haal nu de laatste trend in huis door middel van Brigitte Home 6.

Lees verder

Brigitte Home

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Maak het perfecte plaatje van uw interieur af met Brigitte Home behang

De wereld van behang is uniek. Met de juiste designs en ontwerpen wordt een ruimte een nieuw leven ingeblazen. Daarbij kan met behulp van het juiste behang ook elke individuele smaak worden omgezet in een prachtig interieur. Niet elke ruimte kan te veel drukte gebruiken. Als u al veel en kleurrijke  meubels heeft kan het zijn dat u uw muren rustig wilt houden. Denk daarom goed na over de verschillende combinaties in uw huis. Met name vrouwen stellen het op prijs als een ruimte gezellig voelt en een mooie uitstraling heeft. Dit is waarom Brigitte Home deze prachtige collectie heeft ontworpen. Natuurlijk mogen mannen ook wel even genieten van het mooie behang! Deze zesde collectie van Brigitte Home zal de rustieke uitstraling van uw huis nog meer naar boven laten komen. Wilt u niet een hele rustieke sfeer? Gebruik dan het behang met een fleurig blaadje. Dit zal uw huis vrolijker en sfeervoller maken. Laat uzelf verrassen met de subtiele en prachtige houten patroon voor in uw huis.

Brigitte 6 – De laatste trend van hout behang en met een klein vrouwelijk tintje

Deze collectie heeft elf verschillende designs. Het zijn allemaal hout behang designs. Ze bieden een gewone houten design aan in zes verschillende tinten. Er is een mooie donker bruine kleur, die een chique effect aan uw huis zal geven. Een meer natuurlijk houten tint zal meer een rustieke uitstraling aan uw woonkamer geven. En door middel van de lichtere soorten hout zult u uw kamer een groter effect geven. Al deze tinten, behalve de lichtste, worden ook gebruikt voor een combinatie met een mooi bloem design erop. Met behulp van bladeren worden deze designs fleurig. Doordat de kleuren van het natuurlijke design en het design met bladeren gelijk is, kunt u dit mooi combineren. U kunt bijvoorbeeld een hele wand behangen met de natuurlijke designs en met een strook van de bladeren een heel mooi effect creëren. Ook kunt u om en om een plakken. Dit geeft een gestreept effect en combineert u een rustiek effect met natuurlijke designs. Combineren tussen de verschillende kleuren kan natuurlijk ook. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos.

Mooi behang en ook nog eens met veel voordelen – Vliesbehang

De complete collectie van Brigitte Home is gemaakt van vliesbehang. Dat is gemaakt van een laagje vlies en daar boven op een laag vinyl of papier. Nu hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over de kwaliteit van het behang omdat behang dat gemaakt is van vlies een hoge kwaliteit heeft. Nu hoeft u zich alleen nog maar zorgen te maken om het beste design uit te zoeken voor uw huis. Vliesbehang heeft veel voordelen als het gaat om installatie, onderhoud en kwaliteit. Daarom is dit soort behang de laatste jaren zo populair geworden. Het is makkelijk om aan te brengen en nog makkelijker er weer van af te halen. Vliesbehang is sterker dan andere materialen het zal dus niet snel gebeuren dat het zal scheuren tijdens installeren. Ook heeft vliesbehang geen inweek tijd nodig. Daarom gaat het veel sneller en maakt het behangen vele malen makkelijker. Na gebruik is het gemakkelijker te verwijderen. De icoontjes op de verpakking en op de web site geven een aantal indicaties over al deze eigenschappen. 

Installatie van uw Brigitte home behang – makkelijk en snel

Tijdens installatie is vliesbehang erg geliefd. Dat komt omdat het veel makkelijker is dan het andere materiaal dat veel gebruikt wordt als behang. Met de oudere materialen moest namelijk eerst de achterkant van het behang worden ingesmeerd, dan een tijdje wachten en daarna pas op de muur plakken. Met vliesbehang kunt u namelijk de lijm op de wand smeren en dan het behang er tegen aan plakken. Dit zal u veel tijd en moeite besparen. Ook is het makkelijk om het behang er na gebruik weer af te halen. Als u bent uitgekeken op uw huidige interieur kunt u zonder moeite het er droog af trekken. U heeft geen gereedschap en ook geen chemicaliën nodig voor dit klusje.

Onderhoud en kwaliteit van vliesbehang – Water resistant afwasbaar behang

Vliesbehang is erg makkelijk schoon te houden. Door de goede kwaliteit van het materiaal kunt u lichte vlekken met een spons, een borstel of een vochtige doek eraf halen. Lees goed de aanwijzingen van de fabrikant op de verpakking. Daar staat namelijk hoe u het schoon kunt maken en of u een beetje zeep kan gebruiken. Afwasbaar behang kan erg makkelijk zijn in kamers waar u veel bent. Denk aan een keuken of aan een kamer waar kinderen spelen. De icoontjes op de verpakking of op de website geven dat aan. Het is mogelijk uw behang zo schoon te maken omdat dit materiaal water resistant is. Ook kan dit materiaal goed tegen zonlicht. Het icoontje met de zon betekent dat het vliesbehang een goede lichtechtheid heeft.

Duurzaam en milieu vriendelijk – Niet alleen voor u de beste keuze

Voor Brigitte Home is het erg belangrijk duurzame en milieu vriendelijke producten te produceren. Al het behang in deze collectie heeft dan ook verschillende labels om de duurzaamheid, milieu vriendelijkheid en zelfs de veiligheid te bevestigen. Het CE-keurmerk bevestigd de veiligheid van het product als het gaat om brand. Ze voldoen aan de strenge regels van de Europese Unie. Het FSC logo betekent dat papier dat gebruikt wordt in het productie proces uit verantwoordelijke bronnen komen. Het Made in Germany logo betekent natuurlijk dat het gemaakt is in Duitsland, maar dit duidt ook aan dat het van hoge kwaliteit is. Dit label wordt namelijk alleen aan bedrijven gegeven die hoge kwaliteit producten maken.  

Brigitte home bij BRICOFLOR NL

Bestel nu uw nieuwe behang online in de online web shop van BRICOFLOR NL. Wij bieden deze collectie en nog veel meer collecties aan voor de beste prijs. Als u wilt zien of uw favoriete behang past bij uw huidige interieur of u wilt twee verschillende soorten bestellen en u weet niet of het bij elkaar past? Dan hebben wij de oplossing zodat u niet de hele rol hoeft te bestellen. Wij bieden een gratis sample service aan onze klanten. Om uit te rekenen hoeveel rollen behang u nodig heeft hebben wij een online rekenmachine, u hoeft alleen het aantal vierkante meters in te vullen en het aantal rollen is voor u uitgerekend. Neem nu een kijkje in de BRICOFLOR NL webshop en bestel uw nieuwe behang online!

✓ Brigitte Home behang

✓ Gratis samples

✓ Gegarandeerd de beste prijs