Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

esprit home behang - uw favoriete merk nu ook voor uw interieur

Esprit kent u van de kleding en accessoires die ze al sinds 1968 maken. Het bedrijf is opgericht in San Francisco, Verenig…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

esprit home - mooi behang voor woonkamers, kinderkamers en nog veel meer

Al het behang dat wordt aangeboden in deze collecties zullen uw huis opvrolijken en het een prachtige sfeer geven. De Esprit collectie voor kids zal de kinderkamers opfleuren. De Esprit Kids 4 collectie biedt namelijk ook behangranden om eindeloos mee te combineren. U kunt veel dieren, felle kleuren en gestreepte designs vinden. De collecties 11 en 12 bevatten creatieve designs met veel verschillende kleuren, zodat er altijd wel een bij uw interieur past. Ook zijn er veel effen kleuren die kunnen worden gecombineerd met de patronen, dit wordt mogelijk gemaakt doordat u veel effen behang terug kan vinden in de patronen. Zo maakt u een woonkamer of slaapkamer verrassend kleurrijk en modern. Deze collecties hebben als thema de verschillende seizoenen, waar ze vooral met de kleuren rekening houden.

esprit 11 - voor elk seizoen een andere stijl met moderne designs

De collectie is opgebouwd in vijf thema´s: Urban Spring, Deep Summer, Artisan Fall, Winter Poetry en Eco.De kleuren zijn gebaseerd op natuurlijke tinten in de verschillende seizoenen. De collectie bestaat uit een paar basis kleuren. Deze basis kleuren worden gebruikt om al het behang met patroon ook te kleuren. Dit maakt het erg makkelijk te combineren. Kies bijvoorbeeld een turquoise effen kleur en combineer dit dan met kleine streepjes of met de bladeren in dezelfde kleur. Probeer bloemen behang met streepjes of effen met drukker design. Wees creatief en combineer er op los met de verschillende kleuren en designs.

esprit 12 - reis met esprit door alle seizoenen en versier uw huis

Opnieuw gebruikt Esprit de seizoenen als verschillende thema’s maar combineert dit met het thema reizen; Dream of Spring, Play in SummerFall in LoveRelax in Winter en Eco. Deze collectie heeft vooral vrolijke en felle kleuren. Er worden in deze collectie ook prachtige pastel kleuren gebruikt. Dit geeft een zachte sfeer. Weer gebruiken ze een aantal verschillende kleuren die ze gebruiken als effen behang maar ook weer gebruiken als kleur in een patroon. Er worden veel bloemen patronen gebruikt die de complete kamer zullen opvrolijken. Een aantal soorten behang hebben strakke lijnen maar toch weet Esprit, door een combinatie van kleuren, er een speels patroon van te maken. Esprit heeft vier effen behang soorten een kleine textuur erin gegeven. Dit subtiele patroon behang geeft een heel ander gevoel aan een effen behang.

esprit kids 4 - kinderbehang met veel dieren en kleuren om de kinderkamer op te fleuren

Het thema van deze collectie is alle dieren van de wereld. Esprit heeft voor ieder wat wils. Het jongens behang heeft veel blauwe en groene kleuren en ze maken gebruik van veel stoere dieren. Esprit heeft ook veel behang wat voor jongens en meisjes kan. Het behang met vogeltjes wordt namelijk in veel tinten aangeboden. Het meisjes behang heeft veel roze en paarse kleuren. Dit in combinatie met mooie vlindertjes zal de kamer van uw meisje helemaal afmaken. Het mooie aan deze collectie is, dat het erg makkelijk te combineren is. Er zijn veel effen kleuren die ook gebruikt worden in de patronen. Voor streep behang geld hetzelfde. Wat het nog makkelijker maakt is de behangranden die Esprit in deze collectie heeft toegevoegd. Combineer en creëer eindeloos veel combinaties.

esprit behang in uw huis - afwasbaar en een goede lichtbestendigheid

De collectie van Esprit Home is ofwel vliesbehang of papier behang. Het papieren behang is afwasbaar dat vergemakkelijkt het reinigingsproces en betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over lichte vlekken. Deze lichte vlekken kunnen met een vochtige doek van het behang worden verwijderd. Dit zal het behang niet beschadigen vanwege het kwaliteit materiaal wat Esprit aanbiedt. Vliesbehang doet daar nog een schepje bovenop, omdat het meer water kan weerstaan dan papieren behang. Dit is namelijk afwasbaar met een borstel of spons. Met een lichte zeepoplossing kunt u heftigere vlekken van het behang verwijderen. Hoe u het behang kan schoonmaken wordt aangegeven met de icoontjes die op de verpakking staan en op de site. Het verschilt nogal tussen de verschillende soorten behang hoe makkelijk het is om vlekken te verwijderen. Dit kan uw aankoop beïnvloeden als u dat van tevoren weet. Bedenk daarom goed wat voor soort behang u wilt. 
Ook aangeduid met de icoontjes is hoe goed de kleur na verloop van tijd zal houden. Het label met de zon geeft aan dat de lichtechtheid hoog is. Dit betekent dat het behang van uitstekende kwaliteit is en kleur niet door zonlicht zal veranderen. Hiermee voorkomt u lichter behang dicht bij het raam en de donkere kleuren in de rest van de kamer. Dit is onder normale omstandigheden, wat betekent dat het binnenshuis en niet in direct zonlicht geplaatst moet worden.

eigenschappen van esprit behang - hoge kwaliteit en milieu vriendelijk behang

Esprit blijft voortdurend hun behang innoveren. Daarom zijn er veel verschillende eigenschappen. Het dubbel reliëf label betekent dat het papier is dubbel gelaagd is, de lagen van hoge kwaliteit blijven samen tijdens het behangen. De reliëf laag is niet alleen mooi, maar ook van zeer hoge kwaliteit. Het icoontje droog aftrekbaar betekent dat het behang gemakkelijk is te verwijderen. U kunt dit doen terwijl het behang droog is en u heeft geen water of andere hulpmiddelen nodig tijdens het verwijderen. Het behang zal geen resten van het behang op de muur achter laten en het zal uw muur ook niet beschadigen. Sommige materialen zijn ook splijtbaar. Dit betekent dat u alleen het bovenste laagje er af kan halen. De onderste laag blijft op de muur en die moet u verwijderen met speciaal gereedschap voordat u opnieuw kunt gaan behangen.
Het behang uit de collectie van Esprit Home is duurzaam en gemaakt in  op een milieu vriendelijke manier. U kunt dit herkennen aan het FSC-keurmerk, wat betekent dat het met verantwoordelijke bronnen van papier is gemaakt.

nu beschikbaar bij bricoflor - esprit home behang

Bij Bricoflor kunt u al het behang van de Esprit Home collectie online kopen. Andere collecties, van andere fabrikanten zijn natuurlijk ook beschikbaar in de online shop. Er zijn dus nog meer keuzes als het gaat om kleuren en designs. Deze collecties zijn, net als Esprit Home, verkrijgbaar tegen de beste prijzen. Als een speciale service voor onze klanten bieden wij gratis samples, die je online kunt verkrijgen. Zo kunt u zien of uw favoriete designs bij uw huidige interieur passen. Ook kunt u dan makkelijk zien of de gekozen combinaties bij elkaar passen. Wij bieden ook een calculator om te berekenen hoeveel rollen behang u moet kopen. Dus neem een kijkje in onze online shop en vind uw favoriete behang online! Tevens bieden wij de laagste prijs garantie, om ervoor te zorgen dat u uw huis zo mooi mogelijk kunt maken voor zo min mogelijk geld. Mocht u een grote bestelling willen plaatsen kan ons team voor u een persoonlijke offerte opstellen. U kunt contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of via ons contactformulier. Wij wachten op u!

Plus icon lees meer