Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Esprit 12 zorgt voor een kleurrijke omgeving en is geschikt voor elk renovatie project

Esprit kennen we natuurlijk allemaal. De eenvoudig doch elegante kleding die ze ontwerpen zijn al jaren ons favoriet. Met deze twaalfde collectie van behang zien we dit zeker terug. Esprit 12 neemt ons mee op een innerlijke reis, met als thema de seizoenen. De eindbestemming van deze reis is ontspanning. De verschillende designs hebben een positieve invloed op onze stemming en zorgen voor een optimistische sfeer. De thema´s heten als volgt: Dream of Spring, Play in Summer, Fall in Love and Relax in Winter. Daarnaast is er nog een thema ECO wat milieuvriendelijk papier gebruikt voor het behang.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

De seizoenen zijn de inspiratie voor deze twaalfde collectie van Esprit

Esprit Home 12 is een zeer moderne en kleurrijke collectie. Het heeft geometrische vormen, bloemen en vrolijke effen kleuren. De designs zijn rustig en zullen niet meteen uw interieur over nemen, maar zal het versieren met stijl. De gehele collectie is verdeeld in vijf verschillende thema's, die overeenkomt met de seizoenen en een extra Eco lijn. Binnen de thema´s is het erg makkelijk te combineren, er worden namelijk binnen een thema patronen en effen kleuren gebruikt. Zo maakt Esprit Home 12 het makkelijk en leuk om verschillende combinaties te gebruiken.

Dream of Spring - De natuur ontwaakt uit een diepe winterslaap in een harmonieuze dans van kleuren en geuren. De eerste bloemen beginnen weer tot leven te komen en geven de wereld weer kleur. U kunt nu lang profiteren van dit gevoel door Esprit Home 12. Ze hebben de lente weten te vangen op dit behang, gemaakt met kleuren zoals turquoise en abrikoos. Ook gebruiken ze designs met bloemen, stippen en gestreepte patronen met kleine en grote strepen gemaakt door stippen.

Play in Summer - De zomer is het seizoen waar iedereen vrolijk is. De zon schijnt, de dagen zijn langer en we kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Een evenwichtige spel van kleuren zoals blauw, helder groen, geel en grijs, en zal uw huis in een zomerse sfeer brengen. De designs zijn vooral met bloemen en met een gestreept design.

Fall in Love - De herfst is het seizoen van de eerste koude dagen, de regen en het verlangen naar de zomer die net voorbij is. Maar het is ook het moment van een bloeiende nieuwe liefde en nieuwe ideeën. Een moment van reflectie en nieuwe energie. Esprit Home 12 heeft dit behang versiert met herfst kleuren zoals zwart, bordeaux en navy blauw, aanwezig in een effen kleur en met een speelse bloemenpatroon. Ook wordt er een gebroken witte decoratie aangeboden. Deze zijn bijna onzichtbaar maar zullen een geweldig effect van luxe geven in uw huis.

Relax in Witer - Het jaar loopt ten einde, de dagen zijn weer korter en we trekken ons terug in warme huizen waar de kachel brandt. Om deze sfeer te creëren heeft Esprit kleuren gebruikt zoals, geel goud en groen. Door de donker witte achtergrond creëren ze een warme sfeer. Ook hierbij wordt weer gebruik gemaakt van bloemrijke designs.

ECO – Dit thema heeft alleen maar behang gemaakt van papier. Dit papier is gemaakt van gerecycled papier en dus goed voor het milieu. De kleuren die worden gebruikt zijn vooral pastel kleuren en samen met de minimalistische designs geeft dit een rustige uitstraling. De geometrische designs passen goed bij de natuurlijke kleuren en zullen uw huis en geweldige stijl geven.

Voor elke kamer het juiste design, zelfs in commerciële ruimtes

Er zijn veel verschillende manieren waarop u met kleuren en designs kunt spelen om de ruimte een andere sfeer te geven. U kunt ook zo uw kamer groter of kleiner laten lijken. Heeft u een grote kamer die u een gezelliger en huiselijker wilt laten lijken? Gebruik dan donkere kleuren, zo lijkt uw kamer kleiner. Heeft u een kleine kamer die u juist groter wilt laten lijken? Gebruik dan lichte kleuren om de muren diepte en hoogte te geven. Ook kunt u kleine designs die zich vaak herhalen daarvoor gebruiken. De Esprit 12 collectie is erg makkelijk om mee te combineren. Per thema worden dezelfde kleuren gebruikt in verschillende designs. Zo kunt u een muur met een drukke print, en de rest met effen kleuren of strepen behangen. Als u dezelfde kleuren gebruikt wordt het toch nog een geheel.

Alle modellen in de collectie zijn ook geschikt voor zakelijke en commerciële omgevingen zoals kantoren, showrooms, vergaderzalen en ontvangstruimtes. U kunt er ook voor kiezen om Esprit Home 12 te gebruiken voor winkels, restaurants, bars en andere commerciële ruimten. De schitterende kleuren zullen een toevoeging zijn op het zakelijke leven en zal het opvrolijken.

Schitterende design worden gecombineerd met hoge kwaliteit bij Esprit Home 12

Deze collectie heeft de twee meest gebruikte soorten behang in een collectie: papier behang en vliesbehang. Beide zijn ze van hoge kwaliteit. Zoals er eerder al werd vermeld, is de ECO collectie dus van papier gemaakt. Dit papier komt uit milieu verantwoordelijke bronnen. Dus u doet niet alleen uzelf een plezier, maar ook de natuur. Papier behang is gemaakt van meerdere lagen en kan dus zelfs een reliëf hebben. Ook heeft het een goede lichtechtheid en zal dus niet snel van kleur vervagen. Wat bij deze collectie natuurlijk erg belangrijk is.

Vliesbehang is gemaakt van een papierlaag in combinatie met een laag cellulose, wat het behang erg sterk maakt. Dit is ideaal tijdens het behangen, omdat het niet scheurt zelfs niet als het nat is. Ook is het fijn tijdens onderhoud, omdat het afwasbaar behang is. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over lichte vlekken, deze kunt u namelijk zo eraf wassen met behulp van een zachte borstel of een spons. Als u na een tijdje zat bent van het behang en u wilt een nieuwe sfeer in huis hebben? Dan is vliesbehang erg makkelijk te verwijderen. U kunt het droog van de muur aftrekken zonder gereedschap te gebruiken.

Esprit Home 12 nu verkrijgbaar bij BRICOFLOR

U kunt nu in onze webshop de collectie van Esprit Home 12 kopen. Zit uw favoriet hier niet tussen? Bekijk dan een van de vele andere merken die BRICOFLOR online heeft. Wij snappen dat u graag het behang in het echt wilt zien voordat u een aankoop doet. Daarom hebben wij een gratis sample service voor onze klanten. Ook hebben wij een handige rekentool online, zodat u precies kunt uitrekenen hoeveel rollen u nodigt heeft. Koop nu uw favoriete behang online bij BRICOFLOR!

✓ Esprit behang

✓ Scandinavische designs

✓ Gegarandeerd de beste prijs

+ lees meer