Livingwalls heeft high end designs met geweldige kwaliteit voor elk renovatie project

Moments van Livingwalls is een schitterende decoratie voor speciale momenten

Moments is een verzameling van behang voor al uw speciale momenten. Elegant, verfijnd en klassieke bloemenpatronen wat erg modern aan doet. De barokke stijl lijkt een beetje vintage. Moments heeft erg veel klassieke behang, maar er is nog meer! Zelfs de liefhebbers van een moderne stijl zullen hun favoriet in de Moments collectie vinden. Er zijn namelijk ook veel moderne stijlen behang, zoals het behang van bloemen met alleen maar de omlijning van de bloem.

Veel kleuren en verschillende stijlen in de collectie Moments van Livingwalls

Als we kijken naar de hoeveelheid kleuren die Moments aanbiedt, kunnen we zien dat er voor elk interieur wel een bijpassende kleur is. Dus het maakt niet uit welke kleur u in huis heeft, of het liefste heeft, er is altijd wel behang wat er bij past. Het zijn echt sprekende kleuren, sterk, expressief, en veelomvattende decoraties. Er zijn veel herhalende decoraties, zoals het barok behang. De kleuren die veel worden gebruikt zijn: zwart, bordeaux, zilver, goud, blauw, geel en ook lichte kleuren zoals wit en de vele tinten van wit. Living Walls Moments heeft een klassieke uitstraling, zeer elegant, en perfect bij eventuele vintage meubels die u in de kamer heeft staan. Door de aanwezigheid van effen behang, kunt u makkelijk combineren.

Er zijn drie soorten barok behang. Hele drukke, wat rustiger en een hele bloemrijke. Deze worden allemaal in zes kleuren aangeboden. Het zijn niet precies dezelfde kleuren combinaties, maar dezelfde kleuren komen wel telkens terug. Dit maakt combineren makkelijk. Ook zijn er twee bloem designs. Het ene bloemen behang is een rustig design. Het heeft namelijk alleen maar omlijningen. Dit maakt het een erg subtiele bloem, want er wordt niet gebruikt gemaakt andere kleuren. Het tweede bloem behang heeft een kleine bloem, maar wel met meerdere kleuren. Elk design bestaat uit drie tinten, de achtergrond, de bladeren en de steel. Daarnaast zijn er ook nog verscheidene effen kleuren, veel daarvan komen ook weer terug in de designs. Ook zijn er nog een aantal speciale effen designs met een lichte verticale streep, dit behang heeft een glinstering. Deze is verkrijgbaar in zes kleuren.

Door te spelen met kleuren en designs kunt u een kamer volledig anders laten lijken. Heeft u een grote kamer, die u huiselijker en gezelliger wilt maken? Gebruik dan donkere kleuren. Zo zal de kamer iets kleiner lijken. Heeft u een kleine kamer die u graag groter zou willen laten lijken? Gebruik dan heldere en lichte kleuren. Zo creëert u meer diepte en hoogte, en lijk de kamer dus groter. Met prints kunt u ook heel veel doen. Grote prints zal een kamer kleiner maken, en kleine prints maakt een kamer groter. Ook zal een drukke print de aandacht van mensen vragen, waardoor het behang zonder prints minder opvallen.

Moments van Livingwalls is voor alle momenten thuis of op kantoor geschikt

De collectie Living Walls Moments heeft het voordeel dat ze geschikt zijn voor elk type interieur, zowel residentieel als commercieel. Het behang kunt u plaatsen in de meeste kamers van uw huis: zeker de leefruimte, zoals woonkamers, keukens en gangen, evenals slaapgedeelte: slaapkamers en kinderkamers. Moments kan ook worden gebruikt voor een elegante winkel omgeving, of een kantoor en een bijzondere showroom. De decoraties zijn zeer geschikt voor professionele werkomgeving en zijn tegelijkertijd origineel. Ook kunt u de modellen van de collectie Moments gebruiken om een nieuwe stijl te ontwerpen voor uw restaurant, uw bar of uw hotel.

Schitterende design worden gecombineerd met een uitstekende kwaliteit

Niet alleen het ontwerp, maar ook de kwaliteit van Livingwalls Moments valt op. Vooral om zijn technische kenmerken,wat deze verzameling compleet maakt. Moments wordt geproduceerd door Livingwalls, een fabrikant uit Duitsland. De productie van Moments vindt plaats in volledige overeenstemming met de Europese normen op het gebied van kwaliteit en milieubescherming. Het product heeft een FSC-MIX-certificaat dat garandeert dat het gebruikte papier afkomstig is uit natuurlijke bronnen en veilig vanuit een milieu-oogpunt. Moments respecteert ook de RAL GZ-479 standaard, certificering op het gebied van milieubescherming, productveiligheid en duurzaamheid.

Moments is volledig van vliesbehang gemaakt. Dit is in de laatste jaren erg populair geworden, omdat het een groot aantal voordelen heeft tijdens het behangen, onderhoud en verwijderen. Met behangen hoeft u namelijk niet meer de achterkant van het behang in te smeren en een tijd te wachten. Met vliesbehang kunt u eenvoudig de muur insmeren met behanglijm en dan het behang aanbrengen op de muur. Tijdens het behangen zal het niet scheuren omdat het van een erg sterk materiaal is gemaakt. Vliesbehang scheelt u dus veel tijd en ergernissen.

Het onderhoud van het behang gaat ook erg makkelijk omdat het zulk sterk materiaal is. U kunt het namelijk schoonmaken met een spons of een zachte borstel, zonder het te beschadigen. Dit is vooral ideaal als u het plaatst in ruimtes zoals een eetkamer of een kinderkamer. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vervagen van de kleur, omdat vliesbehang een hoge lichtechtheid heeft. Dit betekent dat het zonlicht de designs en kleuren niet zal vervagen. Het verwijderen van behang kunt u zonder gereedschap. U kunt het er droog af trekken zonder dat u de muur beschadigt of resten achterlaat op de muur. 

Bestel nu Moments van Livingwalls online bij BRICOFLOR

Deze schitterende collectie van Livingwalls is verkrijgbaar in onze online shop. Niet alleen Moments, maar ook alle andere collecties van Livingwalls kunt u vinden in de online shop van BRICOFLOR. Ziet uw favoriete design er niet tussen? Bekijk dan een van de vele andere merken die wij online aanbieden. Daar zit vast een design voor u tussen. Wij begrijpen dat u graag het behang in het echt wilt zien. Daarom hebben wij een gratis sample service voor onze klanten. Zo kunt u de kleur, het materiaal en de designs in het echt zien voordat u een aankoop doet. Ook hebben wij een handige rekentool online, zodat u precies uit kunt rekenen hoeveel rollen behang u nodig heeft voor het aantal vierkante meters die u graag wilt behangen. Komt u ergens niet uit? Neem dan contact met ons op! Bestel nu uw favoriete behang online bij BRICOFLOR!

✓ Moments van Livingwalls

✓ Behang online

✓ Gegarandeerd de beste prijs

Plus icon lees meer