Close icon
Overschilderbaar renovlies behang "103918"Image maximise icon
Overschilderbaar renovlies behang "103918"Image maximise icon
Overschilderbaar renovlies behang "103918"Image maximise icon
Fire sale icon

Dit product is 7 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Brand claim
  • Renovlies behang
  • Licht getextureerd
  • Overschilderbare behang
  • Veelzijdig en robuust
-39 %
€ 38,95 per rol
€ 23,95per rol
€ 4,49 per m²
SALE
Nog maar 300 Rollen op voorraad
Delivery icon
Verzend : 

€ 7,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

3-6 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Dit product is 7 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Overschilderbaar renovlies behang "103918"

Ontdek de nieuwe en unieke renovlies behangcollectie Meistervlies 2020 van A.S. Création met een ongeëvenaarde diversiteit en variatie. Met uitstekende kwaliteit, gemakkelijke verwerking en eindeloze ontwerpmogelijkheden is Meistervlies 2020 een van de meest geliefde behangseries van A.S. Création. De huidige collectie van individueel overschilderbaar renovlies behang voor wanden en plafonds biedt de beste ontwerpen en opwindende speciale-effect-structuren voor unieke wanddecoraties, volledig afgestemd op persoonlijke voorkeuren.

Van subtiele strepen, pleisterwerk en textieloptieken tot speelse bloemen behang en stijlvolle barok behang, die iedereen naar wens kan overschilderen met zijn favoriete kleur. Met Meistervlies 3D kunnen bijzonder spectaculaire resultaten worden behaald: Deze behangcollectie zorgen voor spannende multi-color-effecten dankzij een speciale granulaatafwerking - en dat met slechts één enkele verflaag.

Meistervlies Pro maakt behangen zo eenvoudig als nog nooit tevoren. De extreem vormstabiele behangen zorgen voor snelle, perfecte resultaten met prachtige driedimensionale effecten. Op zeer belaste muren, zoals in gangen of behang kinderkamer, bewijzen de krasbestendige Meistervlies Protect-behangs hun superieure duurzaamheid.

Helemaal nieuw is de milieuvriendelijke serie Meistervlies ECO. Vrij van PVC, weekmakers, oplosmiddelen, formaldehyde, zware metalen, ftalaten en glasvezels, zorgt dit behang voor optimale luchtkwaliteit en een goed gevoel in huis. Let op: naast de standaard Euro-rolafmetingen - 10,05 meter lengte en 0,53 meter breedte - bevat de AS behangcollectie Meistervlies 2020 ook speciale afmetingen.

De behang van de Meistervlies 2020-collectie van het gerenommeerde merk A.S. Création overtuigt door zijn eenvoud, die u creatieve vrijheid garandeert. Dankzij de hoogwaardige verwerking van vlies als dragermateriaal en vinyl als coating, zijn de renovlies behang zeer robuust en duurzaam, en kunnen ze snel en gemakkelijk aan de muur worden aangebracht.

Technische details
Arrow icon