Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Schöner Wohnen Behang: Decoratie ideeën en inspiratie samen met de Duitse kwaliteit

Schöner Wohnen is de grootste lifestyle tijdschrift in Duitsland. Schöner Wohnen betekent mooier wonen, en dat is wat u kunt bereiken met deze collecties. De ontwerpen zijn modern en ze passen in elke kamer. Schöner wohnen is up to date met de nieuwste trends en ze maken zelfs de nieuwe trend. Ze adviseren lezers over design, decoratie en interieur sinds 1960. Nu publiceren ze de nieuwste collectie behang. Sinds ze zijn begonnen met het produceren van behang, heeft Schöner wohnen negen verschillende collecties gemaakt. Schöner wohnen streeft voor moderne ontwerpen en hoge kwaliteit behang. We kunnen zien dat ze met de huidige trend mee gaan want in de nieuwste collectie biedt Schöner Wohnen een design aan met hout structuren.

Lees verder

Schöner Wohnen

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Voor elke kamer een andere stijl en een andere sfeer met de ontwerpen van Schöner Wohnen

In de achtste en negende collectie van Schöner Wohnen kunnen we nog beter de creativiteit van het lifestyle blad zien. Ze hebben heel veel verschillende kleuren en patronen. Deze twee stijlvolle collecties zullen uw huis opfleuren door het effen behang, behang met verschillende motieven of een van de behangranden. De behangranden zijn namelijk een perfect hulpmiddel om verschillende soorten te combineren. De combinaties zijn eindeloos.  

Schöner Wohnen 8 – Eindeloze combinaties met design behang om uw persoonlijke stijl weer te geven

De achtste lijn die ontworpen is door Schöner Wohnen heeft een heleboel verschillende kleuren en motieven. De patronen zijn modern, zelfs bloemetjes motieven die ze aanbieden. Het bloemen behang is verkrijgbaar in de kleuren creme, beige en een opvallende rode kleur. De rode kleur springt eruit en zal een eye catcher in uw interieur zijn. Deze collectie biedt twee verschillende soorten gestreepte designs. Een van die twee heeft een bijzonder design met dikkere en dunnere strepen. De andere zijn dikke strepen in combinatie met een witte streep. Deze zijn in dezelfde kleuren als de effen behang soorten. De bloemen behang heeft een grote bloem met een licht kleur; ze zijn in pastel groen, licht roze, donker en licht grijs. De effen behang soorten zijn allemaal in pastel kleuren en een donkere turquoise kleur. De andere bloemen motieven zijn met opvallende heldere kleuren op een witte achtergrond, waardoor de bloemen er echt uit springen. Deze collectie heeft ook vier behangranden. Dit maakt het makkelijk om de vele kleuren en motieven in deze collectie te combineren. Bijvoorbeeld een gestreept behang met een effen behang.

Schöner Wohnen 9 – Drie verschillende thema's en talrijke ontwerpen voor uw huis

Deze negende collection brengt vreugde, is modern en past perfect bij elk interieur en in elke kamer die u wilt renoveren. Er zijn drie thema's in deze collectie: Arts & Crafts, Flora and Graphic & Colours. Het is zeer gemakkelijk te mix en match'en met deze collectie vanwege het grote aanbod van effen designs behang in verschillende tinten. De Arts & Craft thema heeft een hout behang. Dit wordt aangeboden in drie verschillende kleuren met een levensecht ontwerp. Het zal lijken op een houten muur in uw huis. De andere ontwerpen in dit thema is behang met een linnen effect. Dit houdt de gezellige en mooie uitstraling van linnen maar heeft de voordelen van vliesbehang. Het linnen effect behang is beschikbaar in pastel en aardse tinten. Dit geeft een rustig gevoel in uw huis. De pastelkleuren zijn vrolijk en rustig op hetzelfde moment. De Flora collectie bevat natuurlijk bloemmotieven. Deze bloemen eruit zien alsof ze met de hand op het behang getekend zijn. Deze zijn verkrijgbaar in prachtige tinten van blauw, roze en beige. Er is ook een gestreept design aanwezig in deze collectie. Ze zijn allemaal gemaakt met zachte tinten en met een klein detail van een horizontale streep erin. Dit geeft het interieur een moderne en heldere uitstraling. De laatste thema van Schöner Wohnen 9 is Graphic & Colours, deze collectie is gevuld met de vele effen behang die Schöner Wohnen biedt. Deze effen kleuren zijn zeer divers. De pastel kleuren zijn rustige en vrolijke tinten. De aarde tinten zijn kalm en eenvoudig, waardoor het gemakkelijk maakt ze te combineren. De vijf donkere kleuren zijn krachtig en die springen dus in het oog. Dit is perfect te combineren met het behang met het hout effect. Ook aanwezig in dit thema is een mooi patroon met driehoekjes erin. Hoewel het is een heel subtiel ontwerp is, zal dit een eye catcher in uw huis zijn. De paar verschillende driehoeken die anders zijn gekleurd in de verschillende behangen zullen prachtig lijken.

Profiteer met Schöner Wohnen: Hoge kwaliteit en prachtige designs

U kunt profiteren van Schöner Wohnen omdat het niet alleen prachtige designs heeft maar alle ontwerpen die ze aanbieden is vliesbehang. Dit is een relatief nieuw soort materiaal om behang van te maken. Sinds vlies is gebruikt om behang mee te maken is het heel erg populair geworden. Dit is omdat het materiaal heel veel voordelen heeft. Tijdens behangen is het materiaal vooral geliefd, omdat het sneller en gemakkelijker is om op te hangen. U hoeft namelijk niet meer de achterkant van het behang in te smeren met lijm. In plaats daarvan, kunt u de lijm op de muur smeren en het behang erop bevestigen. Dit scheelt een hoop ergernissen, omdat het behang geen tijd nodig heeft om in te weken. Vliesbehang heeft een hoge licht bestendigheid. Het zal niet veranderen van kleur na verloop van tijd. Als er vieze vlekken op uw behang komt, kunt u dit schoon maken met een spons of een lichte borstel. Bij sommige soorten kun u zelfs een zeepoplossing gebruiken om schoon te maken. Op deze manier kunt u heftigere vlekken verwijderen. Afwasbaar behang is ideaal als u het in gebruikt in plaatsen waar u veel bent, eet of waar kinderen spelen. Wanneer u na enige tijd uw interieur wil vernieuwen is dit ideaal behang. U kan het behang er zo droog aftrekken en verwijderen. U heeft geen gereedschap of chemicaliën nodig. Het zal ook geen resten achterlaten op uw muur en het zal de muur ook niet beschadigen.

Duurzaam en mooi: Milieu vriendelijk design behang door Schöner Wohnen

Alle producten ontworpen door Schöner Wohnen zijn milieu vriendelijk. De productie van de verschillende soorten behang zijn niet schadelijk voor het milieu. Voor het materiaal is alleen maar verantwoordelijke bronnen gebruikt. We kunnen dit zien aan het FSC-keurmerk.Dit label wordt alleen gegeven aan bedrijven die milieu vriendelijk produceren. Schöner Wohnen probeert altijd tips te geven voor een beter milieu in hun tijdschrift. Ze weiden complete stukken aan groen wonen.

Koop Schöner Wohnen nu online op BRICOFLOR NL

BRICOFLOR NL biedt de beste prijzen voor Schöner Wohnen behang en op alle andere collecties die we aanbieden. Neem een kijkje op onze online shop en u kunt uw huis volledig opknappen alle andere producten die we bieden. U kunt gebruik maken van onze gratis sample service. Als u wilt weten hoe de patronen passen bij uw huidige interieur, of hoe de verschillende ontwerpen samen lijken uit de collecties, dan kunt u nu uw sample bij ons bestellen. We hebben ook een online rekenmachine. Dit helpt u om te berekenen hoeveel rollen behang u nodig hebt om uw hele huis te decoreren. Wij nodigen u uit om een kijkje nemen en koop nu uw nieuwe behang online!