Close icon
Behang 953711 Architects Paper Meistervlies 2020
Behang 953711 Architects Paper Meistervlies 2020Behang 953711 Architects Paper Meistervlies 2020
Brand claim
-
-50 %
€ 79,95 per rol
€ 39,95per rol
€ 5,67 per m²
SALE
Nog maar 300 Rollen op voorraad
Delivery icon
Verzend : 

€ 7,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

3-6 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Behang 953711 Architects Paper Meistervlies 2020

De nieuwe en individuele behangcollectie Meistervlies 2020 van A.S. Création biedt u een grote variëteit. Uitstekende kwaliteit, eenvoudig vakmanschap en oneindige ontwerpmogelijkheden maken Meistervlies 2020 een van de meest populaire behangseries van A.S. Création. De huidige collectie individueel overschilderbare wand- en plafondwandkleden combineert de beste serie en opwindende speciale effectstructuren voor unieke wandontwerpen naar persoonlijke voorkeur.

Het repertoire varieert van subtiele strepen, poets- en textiellooks tot speels bloemenbehang en stijlvol barok behang, dat iedereen met zijn favoriete kleur naar eigen wens kan schilderen.

Bijzonder spectaculaire resultaten kunnen worden behaald met Meister Vlies 3D: met deze muuroutfits zorgt een speciale granulaatafwerking voor opwindende meerkleurige effecten - en dit met slechts een enkele verflaag.

Meistervlies Pro maakt behangen eenvoudiger dan ooit. De extreem dimensioneel stabiele behangsoorten zorgen voor snelle, perfecte resultaten met prachtige driedimensionale effecten.

Op bijzonder gestreste muren, zoals in de hal of in de kinderkamer, bewijzen de krasbestendige vliesbehang behangs superieure weerstand.

Gloednieuw is de milieuvriendelijke serie Meistervlies ECO. Zonder weekmakers, oplosmiddelen, formaldehyde, zware metalen, ftalaten en glasvezels, zorgt het voor een optimale binnenlucht en een goed gevoel van leven.

Houd er rekening mee dat de AS Tapeten-collectie Meistervlies 2020 naast de Euro-haspelafmetingen ook speciale afmetingen bevat - 10,05 meter lang en 0,53 meter breed.

De behangs van de Meistervlies 2020-collectie van de bekende merkfabrikant A.S. Création overtuigt door hun eenvoud, die creatieve vrijheid garandeert. Dankzij de hoogwaardige verwerking van vlies als dragermateriaal en vlies als coating, inspireert het behang met een enorme robuustheid en een lange levensduur en kan deze snel en gemakkelijk aan de muur worden bevestigd.

Technische details
Arrow icon