Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Garagevloer tegels

Fortelock garagevloer tegels – De voordelen van deze geweldige tegels

Fortemix Fortelock garagevloer tegels

De Fortelock garagevloeren komen met een aantal voordelen waarover elke vloer eigenlijk zou moeten beschikken! Fortemix Fortelock garagevloeren kunnen tegen een hele boel. De vloeren zijn makkelijk te reinigen, uiterst duurzaam en dus simpelweg de beste keuze!

Air-Flow systeem – Vlekken gemaakt, water geknoeid? Geen probleem dankzij dit geweldige systeem!

Het Air-Flow systeem is een innovatieve en uiterst slimme technologie die komt met de Fortelock garagevloer tegels. De tegels hebben een fijn gestructureerde onderkant die beschikt over kleine kanalen wat er voor zorgt dat vochtigheid aan de onderkant van de tegels wordt voorkomen. Dit is extreem belangrijk, omdat het anders zo kan zijn dat dit uiteindelijk kan leiden tot verrotting of schimmel. Dit wil natuurlijk niemand. Het geweldige Air-Flow systeem helpt de tegels als het ware te ademen, wat betekent dat, als er water onder de tegels komt te zitten, dit heel gemakkelijk kan opdrogen. Je kan dus wel zeggen dat dit een groot voordeel is als het wordt vergeleken met andere garagevloer tegels. Dit systeem is echt een hele erge life saver, aangezien de meeste garages vaak vochtige plekken zijn zonder een verwarming.

De reiniging van uw garagevloer tegels

Omdat iedereen bij het aanschaffen van een vloer verwacht dat de desbetreffende vloer een lange tijd mee kan gaan, zijn de Fortelock garagevloeren daar ook voor gemaakt. Bij goed onderhoud van de vloeren, kunnen deze mee tot 25 jaar. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er is een keer iets op de vloer kan vallen waardoor het vies of nat wordt. Daar heeft het team van Fortemix al rekening mee gehouden. Om deze reden is de Polymetrie van de tegels bestendig tegen veel olie soorten en tegen vele chemicaliën. Dankzij het geweldige Air-Flow systeem hebben deze vinyl tegels geen speciale zorg nodig als het gaat om de reiniging! Mocht het  toch voorkomen dat er iets op de vloer valt waardoor het vies wordt, maar dan simpelweg gebruik van de producten die Fortemix aanraadt te gebruiken als het gaat om het schoonmaken van deze garagevloer tegels. Fortemix raadt aan om de producten van Dr. Schutz te gebruiken. Deze producten maken het schoonmaken van dit specifieke producten makkelijker dan ooit te voren.

Makkelijk: Fortelock tegels die wij aanbieden in één oogopslag

In de online shop van BRICOFLOR maakt u makkelijk de perfecte keuze voor zijn-haar garagevloer tegels dankzij de uitgebreide keuzemogelijkheid van Fortemix. Voor alle tegels zijn samples beschikbaar zodat u zelf kunt ervaren hoe ze aanvoelen en de voordelen kunt ervaren. Heeft u al ideeën voor uw vloer? Laat het ons weten, dan zoeken wij de tegels die perfect passen in uw situatie. Tijdens het bestellen bij BRICOFLOR moet u niet vergeten om te vragen hoe u geld kunt besparen bij het doen van een grote aankoop. Bekijk alle Fortelock tegels of vraag meteen een persoonlijke offerte aan.

Meer informatie over dit veelzijdige product en haar vele toepassingen kunt u hier vinden.

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.