Close icon

Geef uw kamer een nieuwe look met Kleed en Behang

vrijdag 8 december 2017

Wanneer u de oude look van uw keuken, slaapkamer of woonkamer zat bent, maar u niet grote sommen geld wil uitgeven aan dure nieuwe meubels, dan is deze Blog voor u! Er zijn namelijk een aantal manieren om uw ruimte een nieuwe look te geven zonder te veel geld uit te geven. Een nieuw kleed toevoegen, of een nieuw behang plaatsen, kan wonderen doen voor uw huis.

Onderschat nooit de kracht van een nieuw tapijt. Voor veel mensen betekend het verbeteren van hun ruimte het kopen van nieuwe meubels of dure accessoires. Echter zijn er ook goedkopere opties om uw ruimte een make-over te geven. Simpelweg een nieuw kleed toevoegen kan er al voor zorgen dat de meubels in de ruimte een geheel nieuwe look krijgen. Hierbij is het vaak mooi een tapijt te plaatsen dat qua kleuren afsteekt tegen de vloer. Hebt u een donkere vloer, zorg dan voor een licht tapijt. Hebt u een lichte vloer, dan is het vaak mooi om voor een donker tapijt te gaan.

Ook zijn mensen vaak bang om voor patronen of kleuren te gaan, en kiezen zij voor de veilige saaiere tapijten. Juist een uniek design van tapijt kan uw kamer net dat beetje extra geven. Bij BRICOFLOR hebben wij een brede collectie van tapijten met vele unieke designs. Neem eens een kijkje en beslis zelf welk tapijt het beste bij u past.

Een andere goedkope manier om uw ruimte een nieuwe look te geven is door een nieuw behang te plaatsen. In tegenstelling tot het traditionele behangen is het nu ook mogelijk slechts één of enkele muren van uw kamer te behangen. Hiervoor kunt u verschillende designs behang gebruiken die een uniek patroon hebben. Het belangrijkste is hierbij niet té veel verschillende behang te willen hebben maar het simpel te houden. Bijvoorbeeld als achterstuk voor uw bed, een bank, of een open haard kan een behang met design een mooie optie zijn.

Je huis of bepaalde kamers van je huis een make-over geven hoeft dus niet duur te zijn en ook niet veel tijd te kosten. In één weekend tijd kan een nieuw behang worden opgehangen en een nieuw kleed worden gelegd. Uw kamer heeft dan meteen al een andere look. Bent u enthousiast geworden over deze optie? Bekijk dan onze gehele collectie behang en tapijt op de BRICOFLOR online webwinkel. Op al onze producten geldt onze beste prijs garantie. Bent u van plan een grote hoeveelheid te gaan kopen? Vraag dan een persoonlijke offerte aan. Hebt u verder nog vragen of opmerkingen twijfel dan niet om ons te contacteren.

Terug naar posts