Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Algemeen

Overzicht van de Fortelock prijzen – prestatie voor weinig geld

De duurzame PVC garagevloer van Fortelock is erg populair bij zowel zakelijke als particuliere consumenten, die graag een stevige vloer gebruiken voor hun bouwprojecten. Maar wat maakt de innovatieve PVC tegels zo speciaal en hoe verschillen ze van alternatieve vloerbedekkingen?

Hoogwaardige PVC garagevloer – functionaliteit, optiek, behandeling en prijzen

Als je je werkplaats, garage of hobbyruimte wilt renoveren en herinrichten, kom je vroeg of laat de praktische garage vloertegels van Fortelock tegen. Hoewel de productfolio van het bekende bedrijf de afgelopen maanden is uitgebreid, is de basis nog steeds het leveren van stijlvolle vinyltegels die zwaar, maar eenvoudig te installeren zijn. Ondanks dit uitgebreide aanbod zijn de Fortelock prijzen meer dan betaalbaar. Daarom is de vloer een praktisch alternatief voor de meeste garages.

Dit is Fortelock - alle kenmerken snel en gemakkelijk uitgelegd

Fortelock PVC tegels worden beschouwd als een uitstekende keuze voor bouwprojecten, maar wat is de vinyl vloer nou precies? Het meest succesvolle product van het bedrijf is waarschijnlijk de Fortelock Industry collectie. Het is een PVC vloer in tegelvorm. Die is ontwikkeld voor de industrie en opslag met hoge belasting. De tegels zijn zo sterk dat er zonder twijfel met heftrucks en pallettrucks overheen kan worden gereden.

Dankzij de dikte van 7 mm kunnen ze lading vakkundig weerstaan. De vloer hoeft niet gelijmd te worden, maar wordt eenvoudig los op een geschikt oppervlak gelegd. Vervolgens worden de afzonderlijke tegels samengevoegd met behulp van het innovatieve sluitsysteem, dat de afzonderlijke tegels sterk met elkaar verbinden.

Een ander speciaal kenmerk is het geavanceerde luchtstroomsysteem van de Fortelock tegels. Dit is een klein kanaalsysteem dat aan de onderkant van de PVC vloer is gemonteerd. Als vloeistoffen onder de vloer zouden vallen, kunnen ze gemakkelijk worden afgevoerd dankzij het Air Flow systeem. Zoals de naam als doet vermoeden, zorgt het ook voor een licht luchtcirculatie, wat de ophoping van schimmel en bacteriën voorkomt.

Verkrijgbaar in talrijke kleuren, laat de vinyl vloer geen ontwerpwensen onvervuld. Krijg een echte garagegevoel met de producten met een ribbelstructuur of gebruik het gladde oppervlak voor je hobbykamer of privé gym. Bovendien krijgt u stijlvolle opritten en hoeken voor het volledige oppervlak van uw kamers, waarmee de vloer perfect kan worden afgewerkt.

Goedkoop alternatief voor de renovatie van uw garage - de PVC tegels van Fortelock

Kijkend naar de uitstekende kwaliteiten van de PVC tegels van Fortelock, zijn er meer dan genoeg redenen om ze een kans te geven. Als men de gebruikelijke methoden vergelijkt om garages een slijtvaste vloer te geven, bieden ze ook een goede prijs-prestatieverhouding. Betonnen vloeren of keramische tegels voor de garage zijn effectief, maar meestal kan dit een hoop geld kosten.

Dankzij het praktische sluitsysteem, kunt u de garagevloer van Fortelock eenvoudig zelf installeren. door de losse installatie komen er geen verborgen kosten voor u, zoals de aanschaf van de geschikte lijm. Een overzicht van de prijzen en de toepassingsgebieden van de afzonderlijke collecties vindt u in de onderstaande tabel.

Als u uw garage, werkplaats of bedrijfspand wilt renoveren, aarzel dan niet om direct naar de laag geprijsde PVC tegels te gaan! Ontdek vandaag nog het volledig assortiment van Fortelock in onze online winkel. Als u nog vragen heeft, helpt ons serviceteam u graag verder. U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail of vul ons contactformulier in! Wij zijn meer dan tevreden u ze te helpen bij uw volgend project!

Tot de volgende keer! Uw team van BRICOFLOR - de nummer 1 voor wand & vloerbedekkingen!