Vorwerk Passion 1003 –het tapijt met unieke comfort

Tapijten zijn vooral in trek waar een zachte en aangename vloer nodig is. De nieuwe collectie Vorwerk Passion 1003 voldoet…

lees meer

Maak het gezellig met Passion 1003

De collectie van Vorwerk biedt ongeveer 14 verschillende ontwerpen. Het ontwerp is opzettelijk eenvoudig gehouden, zodat u het tapijt makkelijk kunt combineren. De monochrome decors variëren van neutraal bruine tinten tot kleurrijke krachtige rode tinten. Het hoogtepunt van de collectie is ongetwijfeld Passion 1003 “1M02” wat ieders aandacht trekt. Het verwarmende effect dat hij uitstraalt, maakt hem de perfecte kandidaat voor de woonkamer.

Een textuur waar uw voeten van kunnen genieten

Vorwerk Passion 1003 onderscheidt zich van andere tapijten. De ruige textuur is waarneembaar voor het blote oog en nodigt u uit om te genieten van de vloerbedekking. Door de lengte van de garens, kunnen ze niet rechtop staan en krult dit op, wat zorgt voor een verwarde structuur. Vorwerk Passion wordt bekroond met luxeklasse 3, waardoor u kunt uitkijken naar een aangenaam zachte vloerbedekking wat uw dagelijkse leven comfortabel maakt.

De tapijten van Vorwerk: de oplossing voor uw appartement

Omdat de Passion 1003 gemaakt is van 100% polyamide, is de collectie bestand in de privésector. Dit wordt ook bewezen door de gebruiksklasse 23, waarmee u het tapijt ook in zwaar gebruikte kamers kunt plaatsen. Of het nu gaat om een slaapkamer, de eethoek of de gang. Passion 1003 verbetert elk oppervlak visueel en technisch. De antistatische eigenschappen beschermt tevens uw computerapparatuur tegen elektrische schokken. Daarnaast voorkomt de antislip dat u uitglijdt en zorgt de brandveiligheidsklasse Cfl-s1 voor een veilige omgeving.

Bij de productie van Vorwerk tapijten wordt niet alleen aandacht besteed aan de technische aspecten of het uiterlijk. Ook duurzaamheid heeft een hoge prioriteit voor het bedrijf. Zo draagt de collectie het keurmerk van milieuvriendelijke tapijten. De tapijten van de Vorwerk Passion collectie zijn geurloos en zullen de luchtkwaliteit in uw kamers verbeteren. Deze eigenschappen maakt het tapijt ideaal voor mensen met allergieën.

De methode om uw nieuwe Shaggy tapijt te plaatsen

Passion 1003 is uitgerust met de Texback rug. Dit is geschikt voor de installatie door middel van volledige verlijming. Tijdens het leggen moet u natuurlijk altijd op de informatie van de fabrikant letten om het beste resultaat te bereiken. In kleine kamers kan gebruik worden gemaakt van spanning. Dit wordt echter alleen aanbevolen bij kleine oppervlakken.

Vanwege hun aard hebben textiele vloerbedekkingen uitstekende geluiddempende eigenschappen. In het geval van Passion 1003 wordt het geluid met maar liefst 25 dB gereduceerd. Dit betekent dat u in alle rust kunt genieten en dat u geen aparte ondervloer hoeft aan te schaffen. Dankzij de goede thermische weerstand kan de collectie worden gecombineerd met warm water vloerverwarming. Zeg vaarwel tegen koude voeten! 

Koop Vorwerk Passion 1003 nu in de BRICOFLOR shop!

Vergeet het comfort van Vorwerk Passion 1003 niet en bestel het eerste klas tapijt bij BRICOFLOR. Met onze beste prijsgarantie betaalt u altijd een eerlijke prijs. Twijfelt u nog over een tapijt? Maak dan gebruik van onze gratis sample service. Voor grote hoeveelheden is het mogelijk een offerte aan te vragen. Neem simpel weg contact met on op per telefoon, e-mail of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder!

Plus icon lees meer