Close icon
Desso Desert "9502"Image maximise icon
Desso Desert "9502"Image maximise icon
Desso Desert "9502"Image maximise icon
  • Niet in een lijn gerichte vezels voor een organische look
  • Gedekte kleuren
  • Gebruikklassen 23 en 33
  • Antistatische eigenschappen
€ 13,45 per tapijttegel
€ 53,80 per m²
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Pakketten
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Pakketten
Delivery icon
Verzend : 

€ 9,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

6-8 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Desso Desert "9502"

Tapijttegels, zo dynamisch als de natuur zelf vindt u in de collectie Desert van Desso. Desert is een tapijttegel zonder in een richting lopende structuur, waardoor het dessin naar perspectief er steeds weer iets anders uit ziet en zo tot een dynamisch kameroptiek bijdraagt. De organische optiek van deze selectie is in 9 verschillende kleuren te verkrijgen. Het spektrum van deze kleurvariatie gaat van terughoudend beige over elegant grijs tot de donkere houtskoolkleur. Met deze terughoudende keuzekleuren ist Desso Desert een perfecte vloerbedekking voor woon- en commerciele ruimten met de gebruiksklassen 23 en 33. Of nu de vloerbedekking in kantoren, scholen of andere gebouwen gebruikt wordt, deze vloerbedekking is daarvoor uitermate geschikt, Ze heeft zich visueel en door materiële en technische eigenschappen bewezen. De vezels van deze tapijtegels bestaan uit polyamide, een voor 100% gerecycled materiaal. Dank zij de materiaalmixture houden de 6,0 mm sterke, zelfsliggende tapijttegels alle uitdagingen van dagelijks gebruik stand. De tapijttegels van de Desso-collectie Desert zijn met de gepatenteerde Desso technologie voorzien, waardoor fijne stofdeeltjes uit de lucht worden opgenomen en daardoor voor een aangenaam binnenklimaat zorgt. Bovendien wordt men bij deze selectie ook enthousiast door de technische eigenschappen en de geschiktheit voor gebruik van stoelen met zwenkwielen. Daarbij komen nog de verbetering van de  geluidsdemping om 24 dB, DS-antislip enz. Bekleedt ook u nu uw kamers of ruimten met de organische look uit de collectie van Desso Desert en laat u door de voordelen ervan overtuigen.

De tapijttegels zijn alternatief met een EcoBase® rug leverbaar. EcoBase® ruggen zijn voor 100% recycledbaar, zijn daarom goed voor het milieu en maken zodoende een lange productie mogelijk. Als u kiest voor EcoBase® rug  in plaats van de standaard geïntegreerde tegel op een bitumen rug, dan is het nodig dit op het einde van uw bestelling in een daarvoor voorgezien commentaarveld indraagt.

Technische details
Arrow icon