Close icon

Groen fotobehang - Divers fotobehang voor een schitterend interieur

Een groen fotobehang werkt ontspannend en rustgevend en zorgt voor een harmonieus totaalbeeld. Groen oogt natuurlijk en st…

lees meer
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
1 - 20 van 261 Producten

Groen fotobehang - Een unieke, vrolijke sfeer in uw vier muren

Adembenemende bloemenweiden, bossen en meren – in onze online winkel vindt u een rijke selectie van groen fotobehang. De rustgevende kleur is erg populair en met name erg geschikt voor ruimtes waarin een ontspannen en harmonieuze sfeer gewild is. In deze categorie vindt u met name natuur fotobehang. In de slaapkamer zorgt een groen fotobehang voor een goede nachtrust en in de woonkamer legt het de basis voor een harmonieus totaalbeeld. Maar niet alleen in uw eigen vier muren is een groen fotobehang geschikt. De natuurlijke wandbekledingen zijn ook geschikt voor commerciële ruimtes en kunnen een opbeurende sfeer oproepen, wat bijvoorbeeld voor een wachtkamer ook erg geschikt is.

Maar niet alleen een natuur fotobehang zorgt voor een aangenaam wandontwerp. Ook een 3d-behang met neergeslagen ontwerp, grafische ontwerpen en geometrische patronen creëren een speciale uitstraling waarin u zich goed kunt voelen. Voor zeer trendy en hippe interieurs is een fotobehang met marmeren look of een jungle fotobehang erg geschikt. Voor een rustgevende look is een Oosters fotobehang met Boeddha erg geschikt, terwijl fanatieke sportfans ook tevreden zullen zijn met fotobehang met sportmotieven.

Groen fotobehang met natuurmotieven - Back to basics!

Een fotobehang met bosmotief heeft een bijzonder rustgevend effect. Een wandeling in het bos is de perfecte manier om uw gedachten te bevrijden. Met een bos associeert men stilte en rust en dat is precies wat een groen fotobehang weerspiegelt. De dichte boomtoppen vormen een tweede dak en creëren zo geborgenheid en het gevoel van veiligheid en comfort. De zon die tussen de lakens gaat schijnen, brengt goed humeur en een fotobehang met waterval, meer of dauwdruppels hebben allemaal een verfrissende look, zodat u uw nieuwe dag lekker fris kunt beginnen.

Exotisch wordt het met een jungle fotobehang of een fotobehang met palmbomen. De tropische groene bladeren worden ook vaak gecombineerd met gouden accessoires en andere natuurlijke materialen. Ook panorama fotobehang kunt u vinden in deze categorie, zodat u volledig kunt ontspannen, dankzij het uitzicht op Franse wijngaarden, de Alpen, het regenwoud, of tropische eilanden.

Zorg voor een frisse look - Modern fotobehang in groene tinten

Voor jonge, moderne interieurs is een wandontwerp erg belangrijk. Gelukkig is er keuze genoeg in ons uitgebreide assortiment met talrijke grafische, geometrische of illustratieve ontwerpen. Ook kunt u verschillende sportieve ontwerpen vinden zoals ontwerpen met voetbal of golf die ook worden opgenomen. 3d-ontwerpen bieden ook een bepaald iets extra’s en trendy ontwerpen met driehoeken kunnen perfect worden gecombineerd met trendy meubels en woonaccessoires. Of ga voor een marmer fotobehang in smaakvolle muntkleuren, of ga voor een fotobehang met frisse en smakelijke motieven, zoals kalk of druiven, voor in uw keuken of eetkamer.

Groen fotobehang - Eén kleur met oneindige mogelijkheden

Over het algemeen bestaat een fotobehang uit een drager van vlies. Dit heeft enkele praktische voordelen voor u, zo kunt u een vliesbehang direct op de muur plakken en hoeft u de aparte behangstroken niet in te laten drenken. Bovendien is de stevige wandbekleding ook geschikt voor vrijwel elke kamer, aangezien een fotobehang van vlies ook geschikt is voor vochtige ruimtes. Een vliesbehang is namelijk waterbestendig en lucht- en dampdoorlatend. Sommige ontwerpen kunt u ook schoonmaken met een vochtig doekje. Ook is een vliesbehang moeilijk ontvlambaar en kan het heel gemakkelijk droog worden afgepeld, zelfs kunt u het hergebruiken. Bij een papieren behang moet u de afzonderlijke behangstroken tot ongeveer vijf tot tien minuten in de lijmpasta laten weken. Ook voor de serre kunt u genieten van uw nieuwe wandontwerp, want het vliesbehang heeft een goede lichtweerstand en kleurintensiteit.

Voordat u uw groene fotobehang gaat bestellen, is het van belang dat u uw muren nauwkeurig opmeet en dat u overweegt, waar u het behang precies wilt plaatsen. Bij een fotobehang heeft u namelijk te maken met een groot ontwerp waar vaak sprake is van een groot centraal ontwerp.

Zet uw nieuwe fotobehang eenvoudig en relaxed op de muur

Aangezien het meeste van ons fotobehang van vlies is, zijn ze zeer eenvoudig te installeren. Wij raden aan om bij een fotobehang gebruik te maken van een potlood en waterpas, om hulplijnen op de muur te zetten, zo kunt u dit gebruiken om een perfecte installatie te garanderen. Maar voordat u hieraan begint moet u de plaats op de muur identificeren, waar u het ontwerp wilt zetten.

Dan is het vervolgens van belang dat uw muren glad en droog zijn. In het geval van eventuele oneffenheden dient u deze te egaliseren, voordat u uw muren kunt behangen. Let erop of de fabrikant van uw fotobehang een stootvoeg of een overlappende toepassing aanbeveelt en verdeel de lijm met een kwast zo gelijkmatig mogelijk over de muur. Borstel de behangstroken van boven naar beneden glad op de muur. Overtollige lijmpasta dient u snel van het behang af te vegen en eventuele littekens of luchtbellen kunt u gladstrijken met een littekenroller en een aandrukroller.

Groen fotobehang van beroemde fabrikanten

Ons groen fotobehang is beschikbaar van verschillende fabrikanten. Of u op zoek bent naar een elegant, modern of vintage ontwerp, u zult zeker iets voor u vinden! Dit omdat de gerenommeerde fabrikanten in onze winkel verschillende stijlen aannemen. Ontdek het jeugdige fotobehang van Walls by Patel of geniet van behang van topkwaliteit met de gerenommeerde behangfabrikant A.S. Création.

Veelzijdig en functioneel - Groen fotobehang van A.S. Création

Geen enkele behangfabrikant is zo divers als A.S. Création. Elk jaar brengen zij duizenden nieuwe ontwerpen op de markt, die huishoudens over heel Europa sieren. De Duitse behangfabrikant vertrouwt hiervoor ook op talrijke samenwerkingen met ontwerpers en lifestyle-merken, zoals ESPRIT en Versace. Maar naast een mooi ontwerp, focust A.S. Création zich ook op de kwaliteit van het behang. De fabrikant uit Gummersbach heeft namelijk constante kwaliteitscontroles en vertrouwt ook op ultramoderne productiemethodes voor hun fotobehang. Ook aan de duurzaamheid is gedacht; de inkt die wordt gebruikt is uitsluitend op waterbasis en de materialen die worden gebruikt voor het behang zelf komt enkel uit ethisch verantwoord bosbeheer.

Bestel uw nieuwe groene fotobehang bij Bricoflor en geniet van de volgende voordelen

Bent u overtuigd geraakt van één van de prachtige ontwerpen in onze winkel, dan hebben wij nog meer goed nieuws voor u, in het geval dat u uw nieuwe fotobehang bij Bricoflor bestelt!

U geniet namelijk automatisch van onze beste prijs garantie, die ervoor zorgt dat u nooit meer te veel betaalt voor uw nieuwe behang. In het geval dat u ergens anders hetzelfde ontwerp voor een lagere prijs vindt, passen wij onze prijs speciaal aan voor u! Ook kunt u, in het geval van een grotere renovatie, een individuele offerte aanvragen.

Hiervoor, of voor andere vragen of suggesties, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Dit kunt u doen op verschillende manieren, namelijk via onze e-mail, telefoon of via ons contactformulier. Wij hopen iets van u te horen en helpen u graag verder met uw zoektocht naar uw nieuwe fotobehang.

Plus icon lees meer