Close icon

Zwart wit fotobehang - Bijzondere motieven met een klassieke charme

Een zwart wit fotobehang ziet er, ondanks de ongebruikelijke motieven en het unieke design, heel klassiek uit. De tijdloze…

lees meer
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
In stock:
146 Rollen
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
1 - 20 van 79 Producten

Zwart wit fotobehang - Tijdloos met een moderne twist

De kleurencombinatie van zwart en wit is een absolute klassieker die nooit uit de mode zal gaan. Het maakt niet uit naar wat voor stijl u op zoek bent, dankzij de veelzijdigheid van het klassieke fotobehang, is het geschikt voor haast ieder interieur. Kies voor een donkerder behang of voor een overwegend wit fotobehang – een zwart wit behang zorgt voor een klassieke sfeer met een vleugje elegantie en moderniteit.

Een zwart wit fotobehang is bijzonder geschikt voor zeer moderne en eenvoudige interieurs. Strakke en duidelijke stijlen kunnen worden gerealiseerd met witte en zwarte meubelen, glazen elementen en metalen accessoires. Industriële interieurs kunnen ook uitgerust worden met een zwart wit fotobehang. In het geval dat u op zoek bent naar een beetje kleur, kunt u ook zwart wit fotobehang kiezen met kleurrijke accenten. Ook kunt u gaan voor een vintage fotobehang in zwart wit. Zo kunt u dit combineren met elegante Chesterfield meubelen of ander historisch meubilair om een vintage sfeer te creëren.

Zwart wit fotobehang met landschapmotieven

Een ontspannen en kalme stemming wordt vooral gecreëerd door een landschap fotobehang in zwart wit. Winter landschappen, bosopnamen en berglandschappen in zwart wit getuigen van een bijzondere sereniteit en ongekunsteldheid. Laat de tijd stilstaan met deze smaakvolle ontwerpen en zorg voor dat momentje rust die u nodig heeft. Tegelijkertijd biedt een zwart wit fotobehang met landschapsmotieven ook contrasten tussen warmte en het heldere beeld van de kleurencompositie, zoals fotobehang met strand of zonsondergang.

Een klassieke elegantie met een bloemenontwerp

Een fotobehang met bloemen creëert ook een rustgevende en elegante sfeer. In zwart-wit ziet een fotobehang met paardenbloemen, rozen of orchideeën er minder opdringerig en iets discreter uit dan in de felle, originele kleuren. Een bloemen fotobehang kan het beste gecombineerd worden met moderne meubelen. Blijf trouw aan de klassieke, vrolijke uitstraling van een bloemen behang en zet accenten met verse bloemen, kleurrijke meubels en ongewone designobjecten.

Ontdek de wereld met een skyline fotobehang

Een absolute klassieker in de wereld van zwart-wit behang is fotobehang met skyline, of opnamen van grote steden zoals Londen, New York of Parijs. Fotobehang in zwart-wit met scènes uit de straten van Londen met rode dubbeldekkers en telefooncellen, Westminster Abbey en Tower Bridge zorgen voor een moderne Britse look. Op een fotobehang met New York motief, vindt u de felgele taxi’s als contrast met het subtiele zwart wit, terwijl een fotobehang met Parijs ontwerp de Eiffeltoren in zijn volle glorie uitdrukt.  

Klassieke elegantie met een modern design

Voor jonge en eigentijdse interieurs is een zwart wit fotobehang met geometrische en abstracte patronen ook een goede keuze. Een 3D-behang met schaakbordmotief of optische illusies heeft ook een ongewoon effect. Ondertussen combineren verschillende behangsoorten in natuurlijke looks in zwart-wit natuurlijkheid en dynamiek met beknoptheid en helderheid op een unieke wijze. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld enkele minimalistische wandbekledingen zoals fotobehang in steenlook of marmerlook.

Zwart wit fotobehang - Twee kleuren, oneindige mogelijkheden

Een zwart wit fotobehang maakt niet alleen indruk met zijn veelzijdigheid, dankzij het universeel toepasbare kleurenpalet, maar ook omdat het geschikt is voor bijna elke kamer. Het meeste fotobehang is gemaakt van vlies. Dit heeft als voordeel dat u ze gemakkelijker kunt bevestigen. Bovendien wordt vliesbehang gekenmerkt door een bijzondere robuustheid. Dit betekent dat u het moderne fotobehang ook kunt aanbrengen in vochtige ruimtes, zoals uw badkamer of keuken, aangezien het waterafstotend en lucht- en dampdoorlatend is. Bovendien is vliesbehang brandvertragend en kan het gemakkelijk droog worden verwijderd, in het geval dat u op een gegeven moment besluit dat het tijd is voor een ander wandontwerp. Sommige ontwerpen kunnen zelfs met een vochtig doekje worden gereinigd.

Bevestig uw nieuwe fotobehang eenvoudig aan de muur met deze stappen

Wanneer u uw fotobehang bestelt, heeft u de keuze uit verschillende afmetingen. Bedenk dus van tevoren waar u het behang precies wilt aanbrengen en meet uw muren nauwkeurig op. Bij een fotobehang met een groot motief kunt u het beste een waterpas gebruiken om hulplijnen op de muur te tekenen. Bepaal eerst de exacte plaats op de muur waar het centrale motief moet komen en trek van daaruit verticale lijnen naar rechts en naar links in de breedte van de behangbanen.

Meng de lijmpasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en probeer klonten te voorkomen. Zorg er ook voor dat uw muren droog en glad zijn, want grotere onregelmatigheden kunnen later op het fotobehang te zien zijn. Verdeel de pasta zo gelijkmatig mogelijk over de muur en kijk of de fabrikant heeft aangegeven of het behang in stuikverbinding of overlappend moet worden aangebracht. Borstel de behangstroken met een behangborstel van boven naar beneden op de muur. Overtollig plaksel op het behang moet u snel wegvegen. In het geval dat er littekens ontstaan tussen de afzonderlijke stroken, kunt u deze gladstrijken met een littekenroller.

Zwart wit fotobehang van beroemde fabrikanten

In onze winkel kunt u kiezen uit een groot aantal zwart wit fotobehang. Hier vindt u verschillende fabrikanten die uw interieur zullen verrijken met deze smaakvolle wandbekledingen. Zo zal het gerenommeerde bedrijf A.S. Création, dat zich volledig toelegt op de productie van hoogwaardig behang, u inspireren. Hier vindt u fotobehang van Duitse makelij, dat zich kenmerkt door een goede lichtbestendigheid en vormvastheid. Hiernaast zorgt de fabrikant uit Gummersbach er ook voor dat het behang een goede lichtechtheid heeft. Bovendien is het behang ongevoelig voor temperatuurschommelingen en kan het na een eenvoudige verwijdering zelfs opnieuw worden gebruikt.

Maar ook Livingwalls maakt een goede indruk, met zijn modieuze decors voor elke smaak. Het jonge merk brengt een frisse wind in uw vier muren met zijn zeer moderne en frisse ontwerpen. Ook inspireert Walls by Patel met zijn unieke ontwerpen.

Bestel uw nieuwe fotobehang veilig en vertrouwd bij Bricoflor en geniet van de volgende voordelen

Kies uw nieuwe zwart witte fotobehang en profiteer van vele voordelen in onze online winkel. Dankzij onze beste prijs garantie, kunt u betaalbaar fotobehang in hoge kwaliteit en aantrekkelijke motieven krijgen. En als u een grotere renovatie van plan bent, kunt u ook een individuele offerte aanvragen.

Hiervoor, of voor andere vragen, verzoeken of suggesties, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon of via ons contactformulier. Wij horen graag iets van u en hopen u verder op weg te kunnen helpen met uw zoektocht naar uw nieuwe fotobehang.

Plus icon lees meer