Contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Ma-Vrij: 9 - 17 uur +31(0)43-3020090 of per E-Mail info@bricoflor.nl

Beste prijsgarantie
Sample service
Gerflor

Gerflor Creation 70 X'Press "0360 Deep Forest" (18,4 x 121,9 cm)


 • prachtige hout, steen en textiel dessins

 • loose lay PVC beschikbaar in plank en tegelformaat

 • veelzijdig en breed inzetbaar

 • slip verminderend

x
€ 56,05
incl. BTW
dat is € 41,52 per m²
Verzenden: € 20,00 per bestelling
Tijd om te bezorgen: 7-9 werkdagen
Totale prijs:€ 56,05
 • Minimum bestelhoeveelheid 4 pakketten
Product hoogtepunten
 • Antistatisch behandeld
  Antistatisch behandeld
 • Geschikt voor vloerverwarming
  Geschikt voor vloerverwarming
 • CE keurmerk
  CE keurmerk
 • Bfl-s1 (B1)
  Bfl-s1 (B1)
 • Gebruiksklasse 34 (extreem projectgebruik)
  Gebruiksklasse 34 (extreem projectgebruik)
 • Gebruiksklasse 43 (intensief industrieel gebruik)
  Gebruiksklasse 43 (intensief industrieel gebruik)
Gerflor Creation 70 X'Press "0360 Deep Forest" (18,4 x 121,9 cm)

Een Gerflor Creation 70 X'Press vloer beloofd realistische designs met adembenemende details, en maakt die belofte ook waar. Bovendien, is deze collectie bekroond met een Red Dot Design Award in 2016, waardoor zij garant staat voor een onderscheidende mate van innovatie, duurzaamheid, kwaliteit, ecologische verantwoordheid, en functionaliteit. Ze heeft een kwaliteitszegel voor goed design en innovatie dat wereldwijd erkent is. Haar vinyl laminaat is voorzien van een hoge slijtlaag van 0,7 mm. Deze slijtlaag is daarbij ook bedoeld voor een intensief gebruik op industrieel gebied, maar kan ook op ieder commercieel gebied worden gebruikt. Dit biedt u een langdurig en uitermate sterk product.

Gerflor biedt u 15 diverse designs in deze veelzijdige collectie van loose lay PVC, waardoor er voor iedere stijl en smaak wel iets is. De elegante, donkere hout designs brengen verfijndheid en charme naar iedere ruimte, en dragen toch bij aan een gezellige, warme sfeer. Steen designs met een uitgesproken oppervlaktetextuur geven iedere ruimte een modern stedelijke charme. Combineer een licht grijs steen design met bijvoorbeeld verchroomd meubilair en de vloer zal de indruk wekken van een betonnen vloer, maar dan zonder het verlies van fysieke warmte. Het loose-lay ontwerp van de Gerflor Creation 70 X’Press staat toe iedere tegel of plank te leggen, zonder dat het verbonden dient te worden met andere planken of tegels. Dit maakt het installatieproces van vinyl laminaat makkelijker dan ooit te voren. Na het leggen kan de vloer dan ook meteen in gebruik genomen worden.

Gerflor neemt gezondheid, veiligheid, en ecologische verantwoordelijkheid zeer serieus. Daarom voldoet ook het Creation 70 X'Press productgamma aan een reeks regels en certificeringen die haar veiligheid en natuurvriendelijkheid vastleggen en aantoonbaar maken. ISO gercertificeerd en 100% recycleerbaar, zijn deze PVC laminaat vloeren geproduceerd met zorg voor onze planeet. Bovendien vormen ze geen risico voor u en uw naasten omdat ze geen formaldehyde, lood, zware metalen, of schadelijke oplosmiddelen, weekmakers, en lijm bevatten. Ook de VOS-emissie van deze vloeren is uitzonderlijk laag en voldoet daarmee aan de strengste europeese richtlijnen, aangetoond door het A+ emissielabel.

Data papier
Stijl Donker hout
Commercieel gebruik Ja
Achterkant Vinyl
Oppervlak afwerking PUR+
Totaal gewicht 8960 g/m²
Slijtlaag 0,70 mm
Indrukbelasting ≤ 0,10 mm
Vormvastheid ≤ 0,15 %
Slijtvastheid T
Lichtechtheid ≥ 6
Totale dikte 5,0 mm
Afmetingen 18,4 x 121,9 cm
Aantal per pakket 6 Planken = 1,35 m²
Brandgedrag Bfl-s1 (B1)
Contactgeluidsvermindering 8 dB
Warmteoverdracht 0,25 W/(m.k)
Installatiesysteem Loose-lay
Anti-slip klasse R9-R10*
Zijkant Ronde zijkant
Samenstelling Vinyl

Wij staan persoonlijk voor u klaar!

Ons gemotiveerde BRICOFLOR-Team helpt u graag bij uw project en ondersteunt u graag bij uw aankopen. Voor begeleiding vanaf de aanvang van een project tot de aankoop kunt u bij ons terecht.

043-3020090
Maandag tot vrijdag: 9 tot 5

Sven de Bruijn
Consultant