Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Beste prijsgarantie
Sample service
Gerflor

Zelfklevende PVC vloeren

Gerflor Senso zelfklevend Premium "0901 Romance Pearl"


 • Zelfklevende Designervloeren

 • Gebruikersklasse 31 voor licht commercieel gebruik

 • Met Pur+ oppervlakteafwerking

 • Grote selectie aan uitdagende decors

x
€ 19,95 per m²
dat is
€ 49,28
per pakket
incl. BTW
Verzenden: € 24,95 per bestelling
Tijd om te bezorgen: 4-6 werkdagen
Totale prijs:€ 49,28
 • Minimum bestelhoeveelheid 4 pakketten = € 197,12
Vergelijkbare producten
Product hoogtepunten
 • Geschikt voor vloerverwarming
  Geschikt voor vloerverwarming
 • Antistatisch behandeld
  Antistatisch behandeld
 • CE keurmerk
  CE keurmerk
 • Recylebaar
  Recylebaar
 • Bfl-s1 (B1)
  Bfl-s1 (B1)
Gerflor Senso zelfklevend Premium "0901 Romance Pearl"

Als onderdeel van haar nieuwe en innovatieve productportfolio presenteert Gerflor nu haar nieuwste zelfklevende vinylvloer: de Gerflor Senso zelfklevend Premium. Deze designvloer combineert gebruiksgemak met een hoge robuustheid en een stijlvol design en overtuigt zo met zijn praktische eigenschappen in alle toepassingen. Een van de redenen hiervoor is de gebruiksklasse 31, die deze vloerbedekking onderscheidt als ideaal voor uw eigen vier wanden. Producten van deze gebruiksklasse kunnen eenvoudig in de slaapkamer of de woonkamer worden geïnstalleerd, maar kunnen ook in de badkamer of de keuken worden geïnstalleerd vanwege hun vochtbestendigheid. Een van de redenen hiervoor is het anti-slip oppervlak, dat voorkomt dat de vloerbedekking op het vloeroppervlak wegglijdt. Bovendien is de designvloer zo stabiel dat hij zelfs in de lichtbezochte commerciële ruimtes en in de woning kan worden gebruikt. Dit geldt bijvoorbeeld voor het gebruik in kleinere hotelkamers, waar het uitgebreide design overtuigt door zijn gezellige eigenschappen. De robuuste kwaliteit is een groot kenmerk van vinylvloeren, omdat ze bestand zijn tegen de ontberingen die het dagelijks leven met zich meebrengt.

Verkrijgbaar in een langwerpig plankformaat van 18,1 x 121,9 cm en het vierkante tegelformaat van 61 x 61 cm, staan alle designmogelijkheden voor u open. Ga naar authentieke houtdecors of maak uw keukenvloer in bedrieglijk echt tegeldesign, dat is gemodelleerd naar chique steendecors. Naast de meer natuurlijke designs kunt u ook Gerflor Senso Self-Adhesive Premium in esthetische barokke decors aanvragen, waardoor uw ruimtes een echt individueel tintje krijgen. Maar waar u deze vloer ook wilt leggen, u profiteert altijd van de speciale PUR + oppervlaktebehandeling. De vloerbedekking wordt met een vuilafstotende behandeling gecoat, wat de regelmatige reiniging aanzienlijk vereenvoudigt.

Bovendien bewijst Gerflor Senso zelfklevend Premium zich met een onfeilbare bevestigingsmethode, waardoor deze vloer geschikt is voor alle woningverbeteringsprojecten. Voor een goede installatie moet de vloer 48 uur lang kunnen acclimatiseren, zodat hij zich kan aanpassen aan de heersende kamertemperatuur. Controleer in de tussentijd het oppervlak op onregelmatigheden en reinig het van vuil en onzuiverheden. Pas de oneffenheden aan met een geschikt vulmiddel. Ter voorbereiding beveelt de fabrikant ook de eigen primer aan. Na alle voorbereidingen hoeft u alleen nog maar de beschermfolie op de achterzijde van de afzonderlijke panelen te verwijderen, deze in de gewenste positie te plaatsen en licht aan te drukken. Dit is het mooie van zelfklevende vinyltegels Dankzij de praktische geschiktheid voor vloerverwarming voor warmwatersystemen kunt u de designvloer van Gerflor bovendien combineren met een bijpassende vloerverwarming.

Data papier
Properties
Stijl
Gemiddeld hout
Gebruiksklasse
Gebruiksklasse 23 (intensief thuisgebruik), Gebruiksklasse 31(licht projectgebruik)
Commercieel gebruik
Ja
Achterkant
Zelfklevend
Oppervlak afwerking
PUR+
Totaal gewicht
4.660 g/m²
Slijtlaag
0,30 mm
Indrukbelasting
≤ 0,10 mm
Vormvastheid
≤ 0,10 %
Slijtvastheid
T
Lichtechtheid
≥ 6
Totale dikte
2,5 mm
Afmetingen
18,4 x 121,9 cm
Aantal per pakket
11 Planken = 2,47 m²
Brandgedrag
Bfl-s1 (B1)
Contactgeluidsvermindering
5 dB
Wärmeleitfähigkeit [MERGE]
0,25 W/(m.k)
Installatiesysteem
Zelfklevend
Samenstelling
Vinyl

Wij staan persoonlijk voor u klaar!

Ons gemotiveerde BRICOFLOR-Team helpt u graag bij uw project en ondersteunt u graag bij uw aankopen. Voor begeleiding vanaf de aanvang van een project tot de aankoop kunt u bij ons terecht.

+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00

Sven de Bruijn
Consultant