Contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Ma-Vrij: 9 - 17 uur +31(0)43-3020090 of per E-Mail info@bricoflor.nl

BRICOFLOR Onlineshop | Tapijttegels online kopen

BRICOFLOR – Uw tapijt, tapijttegels, vloeren en behang experts

BRICOFLOR is gespecialiseerd in de verkoop van behang, Tapijt en andere vloer mogelijkheden sinds 1970. Wij hebben 45 jaar ervaring als het gaat om de behandeling van de renovatie van uw huis. Sinds 2006 zijn wij verhuisd naar de online markt, om het aanbieden van onze diensten internationaal te maken voor zowel commerciële als particuliere klanten in heel Europa.

✓ Leveringen tot aan uw deur  ✓ Beste prijs garantie  ✓ Gratis samples  ✓ Grootste keuze online beschikbaar

Door onze jarenlange ervaring weten wij wie de beste merken hebben en wie de beste fabrikanten zijn. U kunt er zeker van zijn dat wij de beste in kwaliteit hebben gekozen als het gaat om kwaliteit en prijs-prestatieverhouding. Het bestellen bij BRICOFLOR online is een heel eenvoudig bestelproces. Wij hebben logistieke gevestigde centra in heel Europa, waaronder Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en Nederland. Wij hebben genoeg flexibiliteit om de behoeften van onze klanten aan te passen. Bekijk onze ruime selectie producten uit Fortelock, Desso, Gerflor, Tarkett, Heuga en Vorwerk en andere hoogwaardige fabrikanten uit heel Europa. Bij BRICOFLOR, bieden wij de hoogste kwaliteit producten aan in een handige online shop.

Tapijttegels, geen groter comfort voor uw vloer, van onder andere Heuga en Schatex:

Heuga is een reus als het gaat om tapijttegels. Zij vonden dit type vloer vele decennia geleden uit en zijn sindsdien geperfectioneerd in de kunst van het creëren van "een tapijt in een doos". Heuga tapijttegels is het voortouw in termen van functionaliteit, uitstekende productkwaliteit en innovatieve functionaliteit. Zij bieden niet alleen oplossingen voor commerciële instellingen, maar bieden ook een groot assortiment huishoudelijke gebieden. Er zijn drie boeiende collecties. Heuga Colour Collection, of Heuga Color collectie, richten zich op de prachtige kleuren van de natuur als hun lichtend voorbeeld. Heuga Basic Beauty heeft een zeer aantrekkelijk design gecombineerd met  een robuust materiaal dat bestendig is tegen vervuiling en het maken van vlekken is hierdoor moeilijk. Last but not least, Heuga 727, een zeer populair assortiment, kent een grote verscheidenheid van briljante kleuren, is opmerkelijk duurzaam en gemakkelijk te installeren.

PVC laminaat planken en vinyl tegels gemaakt door Berry Alloc, Gerflor en nog veel meer:

Een ander populair product is PVC laminaat. Deze vinyl laminaat vloeren optie, ook wel bekend als LVT in de industrie, zijn een high-kwaliteit vloeren alternatief voor hardhout, steen of tegel. Deze luxe vinyl tegels of planken zijn verkrijgbaar in vele verschillende ontwerpen die feilloos de textuur en feel repliceren van hout, steen, tegels, of een veelvoud van oppervlakken, maar zijn meer betaalbaar en onderhoudsarm. Wij leveren ons PVC laminaat van de beste fabrikanten in heel Europa. Gerflor en Tarkett zijn goede voorbeelden hiervan, wat betekent dat u wordt gegarandeerd van de best beschikbare en de beste kwaliteit aan producten. De voordelen van de PVC planken zijn de eenvoudige installatie en de lage onderhoudskosten. Deze tegels of planken kunnen worden geïnstalleerd met een zelfklevende laag, een klik-systeem, loose-lay, of dryback design. De voordelen van elke installatie methode zijn geweldig waardoor ze vaak gemakkelijk zelf te installeren zijn.

Garage vloertegels van bijvoorbeeld Fortelock en Tarkett:

De uitstekend nieuwe designs van Fortelock garagevloeren zijn een echte innovatie. Vergeet de koude en vieze cement vloeren of de versleten verf. De extreem sterke vinyle tegels zijn niet alleen lang houdbaar en makkelijk om schoon te maken, ze zijn ook nog eens heel erg mooi! De tegels zijn verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren en kunnen worden gecombineerd zonder enige beperkingen. Dit biedt hierdoor de mogelijkheid om uw eigen heavy-duty vloer oplossing te ontwerpen. De mogelijkheid om verschillende kleuren te kiezen, kan helpen bij het overzichtelijker maken van verschillende gebieden die bedoeld zijn voor verschillende doeleinden, zoals: het vestigen van aandacht voor de vloer onder een werkplaats of een hydraulische oprit in een commerciële garage. Een andere optie is het creëren van een hele nieuwe look: combineer verschillende kleuren en creëer een geruit patroon, strepen of spel namen. Er zijn geen limieten als het gaat om het om de mogelijkheden met de frisse kleuren van de Fortelock garage vloertegels. Naast alle kleuren opties, is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor drie verschillende oppervlaktepatronen, namelijk diamond, skin en coins. De diamond oppervlakte lijkt op een patroon van RVS traanplaat en verminderd slipgevaar. De structuur van de skin oppervlakte is wat subtieler en heeft wat weg van slangenhuid. Het coins oppervlak lijkt eerder op polka stippen, en is geïnspireerd op munten die op een oppervlak liggen. Al deze oppervlakken kunnen worden gecombineerd om een uniek en interessant design te creëren, en alle tegels verminderen ook het slipgevaar!

Tapijt in alle soorten en maten:

Tapijt is de ideale oplossing voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik door de warmte en de uitnodigende atmosfeer die de Tapijten achterlaten. Daarnaast zijn tapijten ook comfortabele ondergronden, absorberen  'te veel' geluid en bieden een elegante en verfijnde uitstraling. Dit zijn slechts een paar geweldige voordelen van tapijt in uw huis of in uw kantoor. De tapijt industrie is constant in beweging om hun producten te blijven verbeteren, duurzamer en veelzijdiger dan ooit te maken. De nieuwste innovaties laten zien dat een toevoeging van deze high-tech synthetische vezels die de look en feel van wol nabootsen terwijl ze volledig vlek bestendig zijn. Bovendien zorgen de gebruikte methoden voor het produceren van de Tapijten ervoor dat gebruikte tapijten produceren methoden zorgen voor een nauwkeuriger en hoge kwaliteit tapijt dan ooit in gemaakt.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

In aanvulling op onze online winkel, kunt u direct contact met ons op via onze telefoondienst. U kunt spreken met ons vriendelijk personeel bij onze klantenservice tijdens kantooruren, op 043-3020090. U kunt ons ook bereiken via onze gratis terugbelservice. Stuur ons een bericht door hier te klikken of neem contact met ons op via onze website. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen via telefoon of e-mail, afhankelijk van wat uw voorkeur is. We zullen ons best doen om eventuele vragen te beantwoorden of u te voorzien van een persoonlijke offerte.

Wij willen u het complete in-store ervaring in het comfort van uw huis bieden. Daarom bieden wij onze gratis sample service aan. Om een volledig inzicht in de kwaliteit, kleur, en het gevoel van een product te krijgen, moet je vaak het product in het echt voelen en zien. Wij bieden gratis verzending van onze samples direct aan uw deur.

Geniet van bladeren door de brede selectie van onze online winkel! Wij kijken uit naar het beantwoorden van alle vragen die u kan hebben én zaken te doen met u in de toekomst!

Uw BRICOFLOR Team