SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Joka 535 LD Calgary "E5313 Geborsteld Eik V2"Image maximise icon
Joka 535 LD Calgary "E5313 Geborsteld Eik V2"Image maximise icon
Joka 535 LD Calgary "E5313 Geborsteld Eik V2"Image maximise icon
  • 3-laags geconstrueerde houten vloeren
  • eenvoudige installatie dankzij het kliksysteem ProConnect
  • robuuste slijtlaag met een dikte van 3,5 mm
  • afgedicht met matte lak of natuurlijke olie.
€ 71,95per m²
Minimale bestelhoeveelheid 4 Pakketten
Minimale bestelhoeveelheid 4 Pakketten
Delivery icon
Verzend : 

€ 39,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

6-8 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Joka 535 LD Calgary "E5313 Geborsteld Eik V2"

Bent u opzoek naar hoogwaardige parketvloeren die aan de hoogste eisen voldoen voor uw installatie? Wij kunnen u verzekeren dat u dat in 535 LD Calgary collectie zult vinden. Deze collectie is onderdeel van de luxe lijn van het populaire Joka merk, en deze zijn een demonstratie aan hoe luxueuze houten vloeren ontworpen moeten worden en die zelfs de meest kritische mensen zal overtuigen. De grote verscheidenheid in producten voldoet aan alle eisen die u kan hebben: van heldere planken tot aan donkere decoraties. U heeft de mogelijkheid om te kiezen in het oppervlakte ontwerp: de planken zijn beschikbaar in beide dynamische en meer stille selecties die zijn gesealed met een mat lak of met olie, afhankelijk van het product. Ook bevat de collectie vier versies met een toplaag genaamd “TWIN”. Dit betekent dat de individuele planken van een pakket impact in het midden kunnen hebben waardoor ze in twee delen worden verdeeld.

Wanneer we zeggen dat deze parketvloeren kwalitatief luxueus zijn, bedoelen we niet alleen het aspect, deze JOKA parketvloer bevat namelijk drie lagen, deze geven het een zekere mate van dimensionele stabiliteit. De toplaag heeft een dikte van 3,5mm, hierdoor hebben de vloeren een lange levensduur. Hierom, krijgt u 30 jaar fabrieksgarantie bij particulier gebruik, omdat JOKA compleet overtuigd is van de langdurigheid van deze collectie. De veiligheid van uw gasten is gegarandeerd dankzij de anti-slip top laag.

Omdat de Joka 535 LD Calgary uitgerust is met het ProConnect klik systeem kunt u het zelf eenvoudig installeren, zelfs zonder hulp van een professional. Alles wat u hoeft te doen is de planken aan elkaar bevestigen in een paar eenvoudige stappen. Het is wel aan te raden dat bij locaties die intensief gebruikt worden, en in de commerciële sector, een volledig verlijmde vloer wordt aangeraden. Dank zij de thermische weerstand van deze collectie, staat er niets in de weg van het gebruik van vloerverwarming. U kunt gedag zeggen tegen koude voeten en uzelf laten verwennen door deze vloer.

Technische details
Arrow icon