Brand claim
€ 28,95 per rol
Gelijk aan € 5,21 / 1 m²
€ 28,95 per rol
Gelijk aan € 5,21 / 1 m²

Totaal
(incl. BTW)
€ 0,00
Delivery icon Verzend : 

€ 7,95 per bestelling

Delivery time icon Levertijd tijd: 

3-4 werkdagen

Product voordelen

  • Hoge kwaliteit behang van A.S. Création
  • van de collectie Moments
  • aanbevolen voor Hal/Gang, Slaapkamer, Woonkamer
  • Stijl: Structuur, Effen
Meer info over dit product
Delivery icon Verzend : 

€ 7,95 per bestelling

Delivery time icon Levertijd tijd: 

3-4 werkdagen

1. Bijbehorende producten

2. Waarom BRICOFLOR?

3. Behang 32835-8 Livingwalls Moments

Deze collectie van Livingwalls heeft zeer veel klassieke designs, maar die worden erg modern gemaakt door gebruik van kleuren. Er wordt veel barok en bloemen gebruikt om het behang te versieren. De kleuren zijn vooral rustig, donker en er worden veel aarde tinten gebruikt. Met Moments van Livingwalls kunt u een romantische sfeer in uw huis creëren.  Er zijn veel designs die een zilveren of gouden schittering hebben wat een prachtig effect geeft aan een kamer. U kunt veel combineren in deze collectie omdat er ook veel effen designs zijn. Deze vintage collectie heeft echt voor ieder wat wils en het is voor elk interieur. De succesvolle combinatie van klassieke barokke ornamenten en moderne interpretaties van bloemen en decoraties zorgt voor een bijzonder frisse en subtiele elegantie in uw huis.

Een levendige oppervlaktestructuur van het behang roept een speciale vintage effect en geven uw muren een nieuw licht. Specifiek geselecteerde metallic effecten passen perfect in een modern en eenvoudig interieur en benadrukken de stijlvolle collectie van Livingwalls, Moments. Living Walls werkt hier met verfijnde kleurcontrasten die een perfecte basis voor een innovatief leven te bieden. Er wordt veel bordeaux-rood, azuur blauw en crème tinten gebruikt die perfect bij elkaar passen. Deze kleuren vormen een harmonieuze basis in aanvulling op de barokke en florale motieven. Op deze manier kunt u uw eigen leefruimte creatief decoreren.

De hele collectie is gemaakt van vliesbehang. Dit heeft vele voordelen. Het is in de laatste jaren erg populair geworden. Vliesbehang is vooral geliefd om het gemak van behangen. Met vliesbehang hoeft u alleen de lijm op een wand te smeren en daarop kunt u meteen het behang aan brengen. In deze collectie zijn de kleuren prachtig en dat wilt u natuurlijk graag zo houden. Het behang heeft dan ook een goede lichtechtheid dus u hoeft niet bang te zijn dat de kleuren zullen vervagen, zelfs als u het behang plaatst in een kamer met veel ramen. Het is erg sterk materiaal, u kunt het dan ook schoonmaken. Met behulp van een spons of een zachte borstel kunt u lichte vlekken verwijderen. Wij raden u aan het advies van de fabrikant op te volgen. Als u na een tijdje graag een andere sfeer in uw huis wilt creëren kunt u het behang gemakkelijk verwijderen. Zelfs zonder gereedschap kunt u het er droog af trekken. Haal een romantische en moderne sfeer in huis met de prachtige Moments collectie van Livingwalls.

4. Technische details

Belangrijkste functies

  • Achterkant materiaal Vlies
  • Oppervlaktemateriaal Vinyl
  • Collectie Moments
  • Afmetingen 10,05 x 0,53 m
  • Patroonovereenkomst Geen overeenkomst
  • Pasvorm Vrije pasvorm