Contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Ma-Vrij: 9 - 17 uur 043-3020090 of per E-Mail info@bricoflor.nl

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Lutèce behang – Levensechte ontwerpen voor een rustieke sfeer in uw huis

Lutèce is gevestigd in Parijs, Frankrijk. Sinds 1978 hebben ze 50 collecties uitgebracht. De stijl die ze uitstralen in de verschillende soorten behang is ambitieus, modern en gepassioneerd. Ze nemen een voorbeeld aan de Parijse mode om uw huis de verfijnde ambience te geven die u altijd al wou. De ontwerpen van het behang zijn zeer divers; bloemen, steen en hout designs. De designer behang van Lutèce is modern en speels. Lutèce heeft hier twee prachtige collecties. In de twee collecties biedt Lutèce levensechte designs, motieven zoals houten structuren en stenen worden veel gebruikt. Deze soorten behang zullen de sfeer in uw huis helemaal af maken. Of het nou in een kinderkamer, woonkamer of slaapkamer is. Het is makkelijk om een geweldige sfeer in uw huis te creëren met deze mooie behang collectie. Lutèce heeft een heleboel bloemmotieven ontworpen met een levensechte uitstraling.

Franse elegantie in uw huis – Lutèce behang voor elk interieur met de twee lijnen

Deze collectie bevat de huidige trend als het om behang gaat, bloemen motieven en natuurlijke designs van hout en steen sieren de collecties. Deze ontwerpen zullen uw huis een natuurlijke gevoel geven door de rustieke designs. De romantische patronen met bloemen zullen een exclusieve levensstijl uitstralen en het zal lijk alsof u een volledig nieuwe inrichting hebt. De collectie gemaakt door Lutèce zijn onderverdeeld in twee lijnen. De authentic walls gebruikt levensechte patronen, ze hebben boekenkasten en wijn kratten. De Soraya lijn, vernoemd naar een prinses van Iran, heeft veel bloemen en klassieke kleuren. Laat deze twee collecties de inspiratie zijn voor een nieuw interieur in uw huis.

Authentic Walls – Natuurlijke designs in elke kamer van uw huis

De ontwerpen van behang in deze collectie zijn levensecht. Deze prachtige design zullen de kamers in uw huis helemaal afmaken. Als uw een rustieke sfeer in uw huis wilt hebben of al heeft, dan is deze collectie een uitstekende keus voor u. De houten designs zullen dit rustieke gevoel helemaal af maken. Of combineer dit met een steen structuur om het plaatje compleet te maken. Met behulp van boekenkasten, houten structuren en stenen, zal de muur die u behangt opfleuren en de blikvanger zijn in uw huis. Het betonlook behang is zeer populair en past dan ook helemaal bij de rustieke houten structuren. Een stedelijke sfeer kan worden gecreëerd met de decoraties met graffiti erop en of met het thema New York. Deze collectie biedt ook veel soorten baksteen behang. Dat wordt steeds meer populair omdat het een prachtige sfeer in huis geeft en het een outdoor feel in huis geeft. Deze rustieke uitstraling zal uw interieur helemaal afmaken. Ook zou deze collectie kunnen worden gecombineerd met de Soraya collectie omdat die veel effen behang aan biedt.

Soraya – conservatieve, moderne en creatieve designs voor ieder wat wils

Deze collectie bevat klassieke kleuren en designs maar ook exotische en moderne patronen. Een van de prachtige patronen zijn palmbladeren, die voor een exotische sfeer zullen zorgen in uw huis. De Soraya collectie heeft ook een krokodil leer look. Dit croco behang heeft drie bijzondere kleuren, paars, rood en groen. De moderne motieven geven u de kans om eindeloos te combineren met de effen kleuren die deze collectie ook heeft. Het design met de kleine steentjes erin kunnen ook worden geplaatst in badkamers, omdat ze resistent tegen water zijn.  De strakke lijnen van een van de designs lijken een beetje uit de boot te vallen bij deze collectie, maar omdat deze met rustige kleuren zijn opgesteld kunt u ze gebruiken om te combineren met een van de andere soorten. De Soraya collectie geeft uw huis een creatieve en unieke uitstraling. De designs zijn uniek zonder het te overdrijven. Ze blijven namelijk werken met rustige kleuren zodat combineren ook geen probleem is. Als u op zoek bent naar hedendaags behang met een modern tintje dit is de collectie waar u naar gezocht heeft. Met de zachte lijnen en pastel soort tinten kunt u veel combineren zonder te overdrijven. De meeste kleuren in deze collectie zijn natuurlijk. Niet alleen de kleuren, maar ook de patronen zijn gebaseerd op de natuur. Zodat u een prachtige omgeving kan creëren in uw huis.

Behang van Lutèce - Kwalitatief hoogwaardige materialen met prachtige designs

Het behang dat wordt aangeboden door Lutèce is gemaakt van vlies of papier. Het merendeel is vlies. Dit heeft veel voordelen maar natuurlijk heeft papier ook zo zijn voordelen. Het Made in Germany logo zorgt ervoor dat u weet dat hoge kwaliteit behang koopt. Alleen Duitse fabrikanten met die producten van top kwaliteit produceren krijgen deze stempel. Dit logo is niet de enige manier dat u kan zien dat het om een hoge kwaliteit gaat. De kenmerken van het behang zal u ook tonen hoe goed de kwaliteit is. Deze worden uitgelegd door een paar pictogrammen die op de verpakking vermeld staan maar ook op de site. De pictogrammen geven de waterdichtheid, hoe gemakkelijk het is te verwijderen en de kleurvastheid van een product aan. Wij raden u aan om altijd de verpakking goed te lezen en het advies van de producent op te volgen.

Afwasbaar behang – Een van de vele voordelen van papier en vliesbehang

De collectie aangeboden door Lutèce zijn vliesbehang en papier. Deze materialen zijn wasbaar en soms kun je het zelfs met een borstel schoon maken. De labels geven de verschillende niveaus aan van hoe gemakkelijk vlekken kunnen worden verwijderd; hun duurzaamheid en hoe goed het water kan weerstaan. De drie golfjes geeft aan dat ze heel goed bestand zijn tegen water en dat u kunt het kan reinigen met een spons; twee geven dat ze minder water kunnen houden maar u kunt nog steeds het behang schoon maken met een vochtige doek. Het behang dat een logo van een borsteltje heeft kunt u reinigen met een zachte borstel en zelfs een klein beetje zeep. Dit is vooral makkelijk wanneer u het in kamers heeft geplaatst waar muren sneller vuil worden zoals de keuken.

Lichtbestendigheid behang – Hoe zal de kleur zich houden in kamers met veel ramen?

We weten dat de collectie van Lutèce een hoge kwaliteit heeft en dat wordt ook weer bevestigd met de lichtbestendigheid. Het icoontje met het zonnetje betekent dat de kleur van het behang niet snel zal veranderen door zonlicht. Het teken goed lichtbestendig betekent dat het onder normale omstandigheden voor een lange tijd zijn kleur behoudt. Onder normale omstandigheden is in huis en niet in direct zonlicht.

Behang verwijderen – Waar moet u op letten tijdens de koop en met herinrichten?

De pictogrammen geven ook aan hoe gemakkelijk het is om het behang te verwijderen. Als u het interieur van uw huis wil veranderen en nieuw behang plaatsten dan is het fijn als u niet lang bezig bent met het verwijderen van het oude behang. Dit kan ook een afweging zijn om het behang wel of niet te kopen. Als u vaak wilt wijzigen van behang is het fijn als het er makkelijk af gaat. Lutèce biedt twee soorten behang, dus het verschilt per soort en soms ook nog wel eens per design. De tekens op de verpakking en de site zullen u vertellen hoe makkelijk het is. Restloos droog aftrekbaar betekent dat het volledig zal loskomen en er blijft niks achter op de muur. Dit is erg makkelijk en gaat erg snel. U heeft geen gereedschap of chemicaliën nodig. Het andere symbool wat deze collectie heeft is splijtbaar, dit betekent dat de bovenste laag er makkelijk af te trekken is. Daaronder blijft een andere laag zitten. Deze zal u met behulp van gereedschap moeten verwijderen voordat u opnieuw kan gaan behangen.

Lutèce behang: Koop nu online op BRICOFLOR NL

BRICOFLOR NL heeft Lutèce behang online voor de beste prijs. Deze collectie en nog veel meer collecties zijn beschikbaar in onze webshop. Als een speciale service kunt u gratis samples bestellen op onze site. Zo kunt u, voordat u een aankoop doet, kijken of uw favoriete behang ook past in uw interieur. Ook kunt u zien of meerdere designs bij elkaar passen. Om precies te weten hoeveel rollen behang u nodig heeft, bieden wij een calculator online. U hoeft alleen in te vullen hoeveel vierkante meters u wilt behangen. Dus neem een kijkje in onze online shop en vind mooi behang voor uw huis!

✓ Lutèce behang online

✓ Gratis samples

✓ Gegarandeerd de beste prijs