Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Ontvang gratis expert advies & profiteer van exclusieve aanbiedingen

Meld u vandaag nog aan voor de BRICOFLOR nieuwsbrief!
  • € 5 coupon bij uw aanmelding
  • Mis geen aanbiedingen meer
  • Profiteer van de beste tips van onze experts
  • Wees als eerste op de hoogte van nieuwe trends
* Alleen voor nieuwe klanten. Niet met andere aanbiedingen, persoonlijke offertes of de beste prijs garantie te combineren. De kortingscode krijgt u in uw e-mail bij aanmelding.

Mis onze exclusieve aanbiedingen en acties niet meer

Via onze nieuwsbrief blijft u altijd op de hoogte van onze kortingen, speciale aanbiedingen, de laatste vloerentrends, etc. Onze nieuwsbrief is de beste manier om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de vloerenwereld en tegelijkertijd bewust zijn van speciale aanbiedingen. We beschrijven altijd met de grootste precisie de producten die op de markt zijn gebracht, de huidige trends in de interieurdecoratie: allemaal geïllustreerd met de mooiste foto's van de fabrikanten!

Onze nieuwsbrief maakt het onze klanten gemakkelijk. U hoeft dus niet telkens weer op de BRICOFLOR site te kijken. Wij besparen u tijd en moeite. Meld u zich daarom vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief. 

Profiteer van de beste tips en ontdek trends via onze experts

Onze experts zijn constant bezig met de laatste trends op interieurgebied. Elke dag lezen ze blogs en bekijken ze de nieuwe collecties van verschillende fabrikanten om te zien hoe de stijlen zich ontwikkelen en wat de volgende trends kunnen zijn. Ook sociale media is een belangrijke bron voor onze experts om deze inschattingen te kunnen maken. Al deze bevindingen worden dan samengevat in de nieuwsbrief en zo blijft ook u op de hoogte.

Wat betekent de slijtlaag? Hoe kies ik het best voor laminaat? Kan ik het in de badkamer leggen? Zoek niet verder, de antwoorden staan in onze nieuwsbrief en op onze blog! Wij verkopen niet alleen vloerbedekkingen, maar helpen u ook bij het renoveren van uw huis, garage en / of uw bedrijfspand. Daarom hebben we onszelf de missie gegeven om u zoveel mogelijk te adviseren en om u tijdens uw project te begeleiden. Wij streven ernaar u zo goed mogelijk te helpen en u te voorzien van alle nodige tips!

Wilt u ook van deze voordelen profiteren?

Meld u zich dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief!