Close icon
Project Floors Click Collection/30 "PW 4012"
Project Floors Click Collection/30 "PW 4012"Project Floors Click Collection/30 "PW 4012"
Kamerplanner
Room planner icon
Kamerplanner
Room planner icon
  • Afgeschuinde randen
  • Maatvast en robuust
  • Hoge kwaliteit
  • Brandveilig gedrag
€ 41,95per m²
Minimale bestelhoeveelheid 8 Pakketten
Minimale bestelhoeveelheid 8 Pakketten
Delivery icon
Verzend : 

€ 24,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

5-7 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Onze keuze voor uw kamer

Alles over Project Floors Click Collection/30 "PW 4012"

Ingewikkelde vloerinstallaties behoren tot het verleden met de Project Floors Click Collection 30 click PVCDankzij het handige kliksysteem is de installatie eenvoudig en tijdbesparend. Deze flexibele vloerbekleding staat voor innovatie en voldoet aan de nieuwste technische normen. Begin binnenkort met uw renovatieproject en kies vandaag nog uit de talloze varianten van de Project Floors Click Collection 30 binnen onze online BRICOFLOR-winkel!

Dit klik PVC voldoet aan gebruiksklassen 23 en 31, wat betekent dat het speciaal is ontworpen voor de eisen van deze gebieden. Het biedt uitstekende antislip-eigenschappen en is geschikt voor gebruik met bureaustoelen. Bovendien voorkomt het een blijvende indruk, waardoor zware meubels geen deuken achterlaten. De PU-oppervlaktecoating zorgt voor extra bescherming en vermindert het risico op krassen of scheuren door het verplaatsen of laten vallen van voorwerpen. De PVC vloer heeft afgeschuinde randen en heeft brandwerende eigenschappen.

Het CE-keurmerk geeft aan dat deze PVC vloer houtlook een hoogwaardig product is dat voldoet aan de eisen van de Bouwproductenverordening en geschikt is voor gebruik. Heeft uw huis of werkplek een nieuwe vloer nodig? Aarzel dan niet en profiteer nu van dit exclusieve aanbod, zolang uw favoriete collectie nog beschikbaar is!

Technische details
Arrow icon