Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Beste prijsgarantie
Ter Hürne "Ahorn europ." (Restanten)
Ter Hürne

Parketvloer

Ter Hürne "Ahorn europ." (Restanten)


 • Ideaal voor Woonkamers en Gangen

 • Esthetisch Natuurlijk

 • Hoge Kwaliteit Duits Hout

 • Milieu Vriendelijke Vloer

VAN € 59,90 per m²
| 50% = € 29,95 / m² Bespaard!
x
€ 29,95 per m²
dat is
€ 114,53
per pakket
incl. BTW
Verzenden: € 20,00 per bestelling
Tijd om te bezorgen: 8-13 werkdagen
Totale prijs:€ 114,53
 • Minimum bestelhoeveelheid 4 pakketten = € 458,12
 • alleen 202,67 m² beschikbaar
Bestel een sample niet mogelijk voor dit product
Vergelijkbare producten
Product hoogtepunten
 • Dfl
  Dfl
 • CE keurmerk
  CE keurmerk
 • Gefabriceert in Duitsland
  Gefabriceert in Duitsland
Ter Hürne "Ahorn europ." (Restanten)

Lamelparket is altijd een vloer in zijn eigen klasse geweest. Met wat wij nog over hebben in onze voorraad kunt u vloeren aanschaffen voor een schappelijke prijs, zonder kwaliteit op te geven. Dit zijn voornamelijk modellen die niet meer in productie zijn, en hebben wij voor u nog onze restpartij   beschikbaar,  en doordat de modellen niet meer in productie zijn kunnen wij deze tegen zeer hoge korting aanbieden. Als u slechts enkele kamers met een nieuwe vloer wilt voorzien, is dit een zeer aantrekkelijk aanbod ten opzichte van de traditionele collecties.

In de beperkt beschikbare kwantiteiten van ter Hürne kunt Duitse kwaliteit verwachten die gecombineerd is met een aantrekkelijk ontwerp. Wat oorspronkelijk als een klein familiebedrijf was begonnen, heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner als het gaat om parketvloeren. De producten zijn betrouwbaar door de hoge kwaliteit in vakmanschap en ecologisch verantwoordelijke productie, zijn zij de ideale keuze voor degene die waarde hechten aan milieu bescherming. Daarnaast, kunt u uitkijken naar een duurzame vloer die uw kamer zal vullen met een natuurlijke uitstraling.

U kunt ook vertrouwen op de ervaring van deze Duitse fabrikant als het gaat om optiek – het is geen toeval dat de ter Hürne parket wordt gekenmerkt door zijn verscheidenheid in decor. Deze verschillen in alleen in hun kleur, maar ook in verschillende ontwerpen. Verder kunt u ook kiezen hoe de oppervlakte bewerkt is, of het nu een elegante oppervlakte is of een oppervlakte met een rustieke afwerking, er is altijd keuze voor iedere behoefte. Ook qua oppervlakte behandelingen kunt u kiezen uit: gelakte parket die beter zijn voor huishoudens met kinderen en huisdieren, deze zijn zeer duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. Terwijl de geoliede variant een unieke ervaring met zich meebrengen door hun voelbare hout structuren. Kies met behulp van de ter Hürne uitverkoop voor een hoogwaardige parketvloer tegen een uitstekende prijs en geniet van hun uitstekende kwaliteiten in uw appartement.

Data papier
Properties
Opbouw
3 laags
Afmetingen
2390 x 200 x 11 mm
Zijkant
Geen schuine kant
Uitvoering
3-strip
Stijl
Evenwichtig
Ontwerp
Scheepsdekvloer
Totale dikte
11 mm
Slijtlaag
ca. 2,5 mm
Oppervlaktebehandeling
Gelakt
Panelen/Paket
8 panelen = 3,824 m²
Brandweringsklasse
Dfl
Installatiesysteem
CLICKitEasy
Installatie
Zwevend of verlijmd (dryback)

Wij staan persoonlijk voor u klaar!

Ons gemotiveerde BRICOFLOR-Team helpt u graag bij uw project en ondersteunt u graag bij uw aankopen. Voor begeleiding vanaf de aanvang van een project tot de aankoop kunt u bij ons terecht.

+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 9 tot 5

Sven de Bruijn
Consultant