Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Beste prijsgarantie
Sample service
Ter Hürne

Laminaat

Ter Hürne Trend Line "Oak Barber Shop T07"


 • Stijlvol Design

 • Hoge stevigheid in de commerciële sector

 • Anti bacterieel oppervlakte

 • Te combineren met warm water vloerverwarming

x
€ 18,95 per m²
dat is
€ 41,44
per pakket
incl. BTW
Verzenden: € 20,00 per bestelling
Tijd om te bezorgen: 8-13 werkdagen
Totale prijs:€ 41,44
 • Minimum bestelhoeveelheid 5 pakketten = € 207,20
Product hoogtepunten
 • Gebruiksklasse 23 (intensief thuisgebruik)
  Gebruiksklasse 23 (intensief thuisgebruik)
 • Gebruiksklasse 32 (gemiddeld projectgebruik)
  Gebruiksklasse 32 (gemiddeld projectgebruik)
 • A+
  A+
 • Antistatisch
  Antistatisch
 • CE-markering
  CE-markering
 • DS
  DS
 • E1
  E1
 • Geschikt voor vloerverwarming
  Geschikt voor vloerverwarming
 • Lichtsnelheid
  Lichtsnelheid
Ter Hürne Trend Line "Oak Barber Shop T07"

Voor liefhebbers van moderne interieur ontwerpen, biedt een aantrekkelijke en praktische oplossing met zijn Trend Line collectie. De laminaatvloer scoort met zijn mooie uiterlijk, en zijn authentieke oppervlakte. Dit wordt bereikt door het borstel proces, die een voelbare structuur achterlaat op de toplaag. De vloer is beschikbaar in verschillende kleuren, zo kunt u uw kamer ontwerpen naar u persoonlijke smaak. Of u nu discrete vloerdelen wilt in zacht grijs of opvallende planken met sterke kleur contrasten – er is iets voor elke smaak. De vellingkant aan de omtrek creëert een klein verschil tussen de panelen, deze maken het grotere plaatje nauwelijks te onderscheiden van echt hout.

Aan de technische kant heeft deze laminaat vloeren eerste klas kwaliteiten. Gekarakteriseerd door de uitstekende resistentie, waardoor u het thuis kunt gebruiken en in de commerciële sector. Dankzij de Gebruikersklasse 32, is het geschikt om het in project kamers te gebruiken zoals vergaderzalen of kleine winkels. Natuurlijk kunt u ook in uw huis genieten van deze stevige vloer, bijvoorbeeld in veel belopen plekken in uw huis, zoals de hal of slaapkamer. In dit geval krijgt u een fabrieksgarantie van 20 jaar, dit onderstreept het feit dat deze vloeren op lange termijn goed functioneren. De vloer heeft ook vlam vertragende eigenschappen van klasse Cfl-s1 en ook een kernplaat bescherming. Hierboven op heeft de toplaag een antibacterieel effect, die positieve effecten heeft aan uw gezondheid.

Dankzij het ingebouwde kliksysteem, hoeft u niet noodzakelijk een vakman te zijn om een vloer te leggen. De panelen zijn eenvoudig aan elkaar te leggen met behulp van de klik connecties, hierdoor kunt u relatief snel uw vloer leggen. Verder is er ook geen lijm nodig bij deze installatie methode, hierdoor is het gemakkelijk om individuele planken te vervangen, mocht dat nodig zijn na verloop van tijd. Als u een warme vloer wilt voor uw voeten, dan kunt u de vloer in combinatie met warm water vloerverwarming gebruiken. Dankzij de beschikbaarheid om vloerverwarming te gebruiken met de collectie, is er totaal geen risico, hierdoor kunt u ontspannen en genieten van de aangename temperatuur.

Data papier
Properties
Uitvoering
Cottage plank
Imitatie hout
Eik
Kleur
Beige
Design
Licht hout
Panelen per paket
7 Panelen = 2,187 m²
Afmetingen
128,6 x 24,3 cm
Totale dikte
8 mm
Totaalgewicht
6.804 g/m²
Slijtklasse
AC4
Afschuining
Rondgaande afschuining (V-4)
Brandgedrag
Cfl-s1 (B1)

Wij staan persoonlijk voor u klaar!

Ons gemotiveerde BRICOFLOR-Team helpt u graag bij uw project en ondersteunt u graag bij uw aankopen. Voor begeleiding vanaf de aanvang van een project tot de aankoop kunt u bij ons terecht.

+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 9 tot 5

Sven de Bruijn
Consultant