Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT
€ 241,79 per stuk
Gelijk aan € 12,09 / m²
incl. BTW
€ 241,79 per stuk
Gelijk aan € 12,09 / m²
incl. BTW
Totaal
(incl. BTW)
€ 0,00
Delivery icon Verzend : 

zubehoer_hometrend_frei

Delivery time icon Levertijd tijd: 

5-7 werkdagen

Product voordelen

  • eenvoudige en krachtige leggen van ontwerpdocumenten
  • Afneembaar zonder residu
  • lage emissie en oplosmiddelvrij
  • droge lijm is voldoende voor 20 m² ligoppervlak
Meer info over dit product
Delivery icon Verzend : 

zubehoer_hometrend_frei

Delivery time icon Levertijd tijd: 

5-7 werkdagen

1. Droge lijm Uzin Sigan Elements

Vinyl laminaat voor het verlijmen heeft een aantal voordelen: De lijm versie van het ontwerp bekleding is te danken aan een extreem lage bouwhoogte perfect voor renovatieprojecten, er is zeer robuust en bestand, en is over het algemeen veel goedkoper dan het ontwerp vloeren met kliksysteem. Ondanks het bovenstaande kwaliteitskenmerken van amateur-ambachtslieden schrikt vaak terug alvorens te kopen, omdat het binding met conventionele lijmen als te kostbaar en gevoelig voor fouten verschijnt.

Verhelp in dit geval de droge lijm Sigan Elements van Uzin. Het ingenieus eenvoudige systeem maakt het leggen van een snel kinderspel - zelfs voor onervaren hobbylieden een makkelijke! De doe-het-zelf product Sigan element is geschikt voor het leggen van alle gangbare, bestaande vloer afwerkingen zoals PVC vloeren, linoleum en andere oppervlakken te hechten designvloeren of textiel vloerbedekking met PVC backing (s. Manual).

Een doos met Sigan Elements bevat een rol droge lijm (25 x 0,75 m) en de omzoomde Sigan Elements Tape (25 x 0,05 m). De inhoud is voldoende om ongeveer 20 m² vinyllaminaat te leggen. Het leggen gebeurt in vier eenvoudige stappen bij de hand. Eerst moet de ondervloer zodanig worden voorbereid dat de droge kleefstof op een schoon, vlak en droog oppervlak kan worden aangebracht. Vervolgens moet de Sigan Elements Tape langs de wanden en deuren worden aangebracht. Leg nu de 75 cm brede Sigan Elements drooglijmrol zo overlappend mogelijk in de richting van de nieuwe vloer. Opgelet: de overlappende banen moeten worden ingekort! Ten slotte kan het vinyllaminaat worden gelegd. Om dit te doen, verdeelt u de te leggen elementen van tevoren en gebruikt u een potlood om de meetpunten op de beschermende film van de droge lijm te markeren. Breng op deze meetpunten een stalen rail aan, trek de beschermfolie stukje voor stukje af en druk het vinyllaminaat met de hand aan. Maak het gelegde oppervlak goed af door goed te kruisen of te rollen.

Het grote voordeel van de droge kleefstof Sigan Elementen van Uzin ligt niet alleen in het gebruiksgemak technisch afwachting van de droge kleefstof met een aantal kwaliteitskenmerken, die geen vloeibare lijm kunnen bedekken. Aldus heeft de kleefstof een dimensioneel stabiliserend effect op het ontwerpoppervlak en kan deze zonder residu worden verwijderd wanneer de vloer wordt vervangen. Nog een voordeel: u kunt het vinyllaminaat meteen na de installatie invoeren. Natuurlijk wordt de omgeving niet verwaarloosd, want Sigan Elements is oplosmiddelvrij en extreem laag in emissies.

2. Technische details

Belangrijkste functies

  • Afmetingen Sigan Elements: 75 cm x 25 m </br> Sigan Elements Tape: 5 cm x 25 m
  • Droogtijd Der Boden ist sofort nach der Verlegung betretbar.
  • Verbruik Inhalt reicht für 20 m².
  • Inhoud 1 Rolle Sigan Elements </br> 1 Rolle Sigan Elements Tape