Close icon

Bedrijfsvloeren met kliksysteem: De nieuwe en innovatieve oplossing voor bedrijfruimtes

De Tsjechische fabrikant Fortemix heeft een buitengewoon veelzijdig en geweldig product ontworpen wat zware gewichten aan …

lees meer
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 van 103 Producten

De enige voorbereiding die de vloer nodig heeft, is een schoon geveegde vloer en met de juiste behandeling van de vloer kan deze tot wel 25 jaar mee. Deze heavy duty vinyle tegels zullen u overtuigen door hun geweldige en veerkrachtige oppervlakte en hun vermogen om tegen zware gewichten te kunnen. Bent u met al een tijdje opzoek naar nieuwe vloer opties voor uw garage of werkplek, maar heavy duty vloeren zijn te duur en komen altijd met speciale methodes of experts die het moeten  installeren? Het team van Fortemix is bekend met deze problemen en is daardoor gekomen met een perfecte oplossing: de klik garagetegels! Deze vloeren kunnen worden gelegd door iedereen. Het enige wat u nodig heeft, is een rubbere hamer en een mes. 

Kliksysteem 2010/2020/2040 garage vloertegels: Revolutionaire kwaliteit gecombineerd met een geweldig design

Fortelock 2010/2020/2040 vinyl tegels zijn niet alleen heel gemakkelijk aan te brengen, ze gaan ook nog eens lang mee en zijn zeer good looking. De Fortelock 2010/2020/2040 kliksysteem kunststof tegels zijn beschikbaar in 7 verschillende kleuren die allemaal gecombineerd kunnen worden zonder enige grenzen. Dit geeft u de mogelijkheid om eindeloze combinaties te maken voor uw eigen heavy duty garagetegels. The verschillende kleuren werken ook heel handig voor het aangeven van verschillende zones in verschillende plekken in een bepaald gebied. Daarnaast zijn er twee verschillende oppervlakte patronen beschikbaar voor de Fortelock 2010/2020/2040 tegels: diamond of skin. De keuze is helemaal aan u!

Enorm sterk zonder het gebruik van zware machines: Dit is hoe u de Fortelock 2010/2020/2040 garagetegels moet installeren

Het renoveren van uw vloer neemt veel tijd in beslag en is vaak ook duur. Ten eerste moeten er experts worden ingehuurd die de tegels voor u moeten plaatsen en ten tweede duurt het ook lang voordat u uw garage, werkruimte of fitnessruimte weer kunt openen. Al dit gedoe is verleden tijd met de Fortelock 2010/2020/2040 kunststof tegels! Een ruimte van 46m² kan gemakkelijk worden gelegd binnen een uur met slechts het gebruik van een rubbere hamer en een mes. Er hoeft hiervoor geen expert worden ingehuurd om de tegels voor u te leggen.

Met deze geweldige vinyl vloer tegels is er van alles mogelijk. Het enige wat u moet doen om uw vloer Fortelock ready te maken, is het grondig vegen van uw vloer. Olie vlekken of andere soorten vlekken zijn geen probleem voor de Fortelock 2010/2020/2040 garagetegels, aangezien de polymetrische structuur van deze tegels bestendig is tegen olie en andere chemicaliën. Als u een oneven vloer heeft, wordt er aangeraden om de vloer rechter te krijgen door middel van het gebruik van een concreet mengsel. Dit wordt echter alleen aangeraden om het beste reslutaat er uit te halen. Kleinere oneffenheden of gaten zullen geen probleem zijn voor de tegels, aangezien de tegels zich hier bij kunnen aanpassen.

De Fortelock 2010/2020/2040 vinyl vloeren, worden vanuit het midden van de ruimte gelegd tot aan de zijkanten van de ruimtes met een openstaande ruimte van 5mm. Dit alles gebeurd in een tijdsbestek van een uur (50m²) en na deze tijd kan de vloer meteen worden gebruikt. Deze geweldige tegels kunnen gelijk worden gebruikt. Het is zelfs mogelijk om meteen na het leggen van de pvc garagetegels, over de tegels heen te rijden met een auto.

Fortelock is erg duurzaam en vereist weinig onderhoud – ideaal als garagevloer dus!

Zijn olie, chemicaliën en water een dagelijkse uitdaging voor uw vloer? Geen probleem! De polymetrische structuur van de Fortelock 2010/2020/2040 vinyl tegels zijn bestendig tegen de meeste olie en chemicaliën. Bovendien zijn de tegels ook nog eens waterdicht. De kleine hoeveelheid water die de tegels in gaat, wordt gemakkelijk verdampt onder de garage vloertegels zelf. Dit is gegarandeerd door het innovatieve Air-Flow systeem wat de tegels helpt te ademen om zo rotting en schimmel te voorkomen. Als u ook een hekel heeft aan het goed schoonhouden van uw tegels is er zelfs meer goed nieuws: het enige wat u hoeft te doen om te tegels schoon te houden is het gebruik van water en standaard wasmiddelen. Als u speciefieke vlekken uit uw tegels wilt verwijderen, adviseert het Fortemix team de producten van Dr. Schutz. Fortelock kent geen grenzen!

Fortelock 2010/2020/2040 garagevloer tegels zijn echte all-rounders die gerecycled kunnen worden

De klik garagetegels van Fortelock 2010/2020/2040 zijn echte all-rounders en kunnen bijna overal worden gebruikt. De meest voorkomende plaatsen zijn voornamelijk garages, warenhuizen, fitnesruimtes en werkplaatsen. Het team van Fortemix merkt ook dat hun producten gebruikt kunnen worden in trein stations, hangars, winkelcentra of scholen. De vrijheid is geheel aan u als het gaat om het kiezen uit deze geweldige tegels. Daarnaast biedt Fortemix (tegen een kleine vergoeding) aan om de Fortelock 2010/2020/2040 garagetegels compleet te recyclen en opnieuw te maken. Duurzaamheid en langdurigheid zijn immers prioriteiten van het bedrijf. Kunststof vloertegels vervangen door nieuwe tegels is extreem gemakkelijk met de kliksysteem garagetegels van Fortemix.

Veelzijdige kunststof tegels: Fortelock 2010/2020/2040 voor ieder gebied

De Fortelock tegels worden voornamelijk gebruikt in een garage, maar het geeft u ook de optie om deze te gebruiken als industrievloeren en bedrijfsvloeren. Fortemix maakt gebruik van een EN14041-erkend product dat kan dienen in treinstations, distributie centers, tentoonstellingszalen en politie stations. Aangegeven als vlamvertrager, gebruiken de PVC garagetegels en bijna geen industriële verbindingen en bieden enorme besparingen aan tegen geweldige vloer opties. Het team van Fortemix merkt ook dat hun producten gebruikt kunnen worden in trein stations, hangars, winkelcentra of scholen. Als u kiest voor de Fortelock 2010/2020/2040 als uw vloerbedekking, zal de Tsjechische fabrikant u aanbieden om de gebruikte of gebroken tegels te recyclen. Duurzaamheid en recyclen zijn belangrijke begrippen voor het team van Fortemix. Wie kiest voor Fortelock 2010 of 2020, bespaart niet alleen geld, maar spaart ook het milieu.

Plus icon lees meer