Close icon

Fortelock Invisible garagevloertegels   

De uiterst praktische Garagevloeren van Fortelock Invisible 2030 voldoen aan alle eisen die u kunt stellen aan een dergeli…

lees meer
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 van 91 Producten

Door het veerkrachtige oppervlak van de vloer kunnen ze zowel residentieel als commercieel gebruikt worden. Zo zijn de vloeren uiterst geschikt voor gebruik in werkplaatsen, winkelcentra of magazijnen en zorgen zij met een breed scala aan kleuren ervoor dat u uw eigen uniek design kunt maken. 

Uitstekend design en technische kwaliteiten

Niet alleen het design van de tegels, maar ook de technische eigenschappen zijn uit het oog springend. De tegels hebben een totale dikte van 6,7mm, wat zorgt voor een gewicht van 1,7 kg per tegel. Ook zijn de tegels gemakkelijk te leggen zonder het gebruik van lijm. Door het profiel aan de onderkant van de tegels verschuiven deze niet, zelfs wanneer u er met uw auto overheen rijdt. Pas wanneer u van plan bent een voertuig van meer dan 1000kg eroverheen te laten rijden is het aan te raden de gehele vloer aan de ondervloer te verlijmen. De tegels zelf kunnen dit gewicht wel gemakkelijk aan. Hiervoor raadt de producent de volgende lijmen aan: Uzin KR 430, Bostic EPONAL PU 456, Murexin PU 330 of Dipur Polychem. Doordat de materialen van de tegels van hoge kwaliteit zijn verkleuren zij maar minimaal, alleen bij dagelijkse directe blootstelling aan zonlicht kunnen zij op den duur iets van kleur veranderen.

Dé tegels die lang mee gaan en weinig onderhoud nodig hebben

Ook de chemische weerstand van de vloeren is zeer hoog. Wanneer de vloer bijvoorbeeld in aanraking komt met oliën of oplosmiddelen, ondervind hij daar geen schade van. Ook zijn deze vlekken gemakkelijk van de vloer te poetsen. Met een brandbeschermingsklasse van Bfl-S1 is deze vloer zeer brandbestendig en gaat hij de ontwikkeling van rook tegen. Het innovatieve luchtstroomsysteem aan de onderkant van de Fortelock tegels zorgt ervoor dat schimmels en bacteriën geen kans hebben. Het systeem zorgt ervoor dat water gemakkelijk weg kan lopen en de ruimtes onder te tegels worden geventileerd. De tegels absorberen ook trillingen, geluid en warmte, en dragen bij aan een fijnere sfeer in uw ruimte.

Duurzaam en chique

De collectie mag dan wel Fortelock invisible heten, maar heeft een opvallend chique oppervlaktestructuur. Het design van slangenhuidlook dat de tegels hebben is te krijgen in veel verschillende kleuren. Er zijn vele heldere, bemoedigende kleuren zoals blauw, rood, groen of geel. Maar ook als u voor een klassieker ogend ontwerp wilt gaan zijn er tal van opties. De kleuren zwart, grijs of grafiet geven een klassiekere look en hebben als bijkomend voordeel dat vlekken er minder op te zien zijn. Ook kunt u meerdere tegels combineren om zo een uniek design te maken. Veel klanten markeren bijvoorbeeld werkpaden of parkeervakken door voor deze stukken tegels in een andere kleur te leggen. Met de Fortelock Invisible 2030 ECO versies heeft u een milieubewuste keuze. Ook zijn deze tegels een stuk goedkoper dan de normale Fortelock tegels. Echter kunnen in deze tegels kleine kleurenverschillen zitten aangezien zij van gerecycled materiaal gemaakt zijn.

Perfecte afwerking – Fortelock Invisible

Fortelock heeft een gepatenteerd systeem om de tegels aan elkaar te klikken. Door het uiterst praktische plug-in systeem heeft u geen lijm nodig om de vloer te installeren. Bij de normale Fortelock tegels is door dit plug-in systeem na de installatie het insteeksysteem nog zichtbaar. Echter bij de Fortelock Invisible is er nog een extra vlak aangebracht om een mooiere, egalere overgang tussen tegels te creëren. Door het handige kliksysteem kunnen beschadigde tegels gemakkelijk vervangen worden en kunnen kosten worden bespaard doordat er geen extra materialen nodig zijn om de vloer te leggen. Ook is de vloer binnen no-time geïnstalleerd en hoeft u hier geen professionals voor in te huren. Ook dit bespaard u dus kosten en tijd. Bij de Fortelock Invisible collectie bieden wij ook nog bijpassende hoekstukken en opritstukken aan! 

De gehele Fortelock Invisible collectie – nú bij BRICOFLOR!

Wij bieden de gehele Fortelock Invisible collectie aan op onze website. Neem een kijkje en beslis zelf welke tegel het beste bij u past. Op al onze Fortelock producten geldt onze beste prijsgarantie. Weet u nog niet zeker welke vloer u het mooist vind? Maak dan gebruik van onze gratis sample service. U kunt dan zelf thuis bekijken hoe de tegels bij uw woning passen. Bent u van plan een grote hoeveelheid te bestellen? Vraag dan een persoonlijke offerte aan. Hebt u verder nog vragen of opmerkingen, twijfel dan niet om ons te contacteren.

Plus icon lees meer