Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Beste prijsgarantie
Sample service

Laminaat

Base.59 Laminate "Oak 821"


 • Resistent in de commerciële sector (Gebruikersklasse 32)

 • Bescherming tegen zwelling

 • Te combineren met vloerverwarming

 • Met praktisch kliksysteem

x
€ 14,45 per m²
dat is
€ 32,08
per pakket
incl. BTW
Verzenden: € 20,00 per bestelling
Tijd om te bezorgen: 8-13 werkdagen
Totale prijs:€ 32,08
 • Minimum bestelhoeveelheid 4 pakketten = € 128,32
Vergelijkbare producten
Product hoogtepunten
 • Gebruiksklasse 23 (intensief thuisgebruik)
  Gebruiksklasse 23 (intensief thuisgebruik)
 • Gebruiksklasse 32 (gemiddeld projectgebruik)
  Gebruiksklasse 32 (gemiddeld projectgebruik)
 • CE-markering
  CE-markering
 • DS
  DS
 • E1
  E1
 • Geschikt voor vloerverwarming
  Geschikt voor vloerverwarming
Base.59 Laminate "Oak 821"

Het nieuwe laminaat van base.59 biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor woningen en commercieel gebruik. De 8mm dikke panelen zijn uitermate stevig en slijtvast, waardoor ze de Gebruikersklasse 32 behalen. De vloer is daarom niet alleen geschikt voor droge ruimtes in uw huis, maar ook voor gemiddeld commercieel gebruik. Dit zijn bijvoorbeeld vergaderzalen of kleine winkelruimtes. Dankzij de antislipoppervlakte verminder de vloer het risico tot uitglijden. De brandbeveiligingsklasse Cfl-s1 belooft hoge beveiliging binnen uw bedrijf. Om ervoor te zorgen dat de panelen velen jaren meegaan, is hun oppervlakte geïmpregneerd zodat ze minder snel worden aangetast door vocht. De 20 jaar fabrieksgarantie, betekent dat u lang op deze vloer kunt vertrouwen bij thuisgebruik.

Het is niet alleen de hoge functionaliteit die het laminaat tot een populaire keuze maakt – de vloer heeft namelijk qua uiterlijk veel te bieden. Het is verkrijgbaar in 10 verschillende decors, dankzij hun beige en grijze tinten, kunnen ze gemakkelijk gecombineerd worden met verschillende kleuren. Naast talloze planken die een klassieke uitstraling hebben, is er ook een uitvoering in een strak scheepsontwerp. De panelen worden afgerond met een matte glans, waardoor de vloerdelen een hoogwaardige uitstraling krijgen. Afhankelijk van de inrichting hebben de panelen ook een gestructureerd oppervlak dat u bij elke stap zult voelen.

Als u zelf renovatiewerkzaamheden wilt verrichten, dan is de laminaatvloer een uitstekende keuze. De panelen zijn uitgerust met het ClickTec kliksysteem, waarmee u de planken snel en gemakkelijk kunt bevestigen. Voor een zwevende installatie wordt een geluiddempende onderlaag aangeraden, zodat dezelfde akoestiek blijft bestaan als bij een vloer die volledig verlijmd is. Deze panelen zijn veilig te combineren met vloerverwarming en daarom kunt u elke dag genieten van een aangenaam warme vloer.

Data papier
Properties
Uitvoering
Cottage plank
Imitatie hout
Eik
Kleur
Bruin
Design
Donker hout
Panelen per paket
9 Panelen= 2,220 m²
Afmetingen
128,5 x 19,2 cm
Totale dikte
8 mm
Totaalgewicht
6.982 g/m²
Slijtklasse
AC4
Afschuining
Rondgaande afschuining (V-4)
Brandgedrag
Cfl-s1 (B1)

Wij staan persoonlijk voor u klaar!

Ons gemotiveerde BRICOFLOR-Team helpt u graag bij uw project en ondersteunt u graag bij uw aankopen. Voor begeleiding vanaf de aanvang van een project tot de aankoop kunt u bij ons terecht.

+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 9 tot 5

Sven de Bruijn
Consultant