Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Quick-Step Arte Laminaat – Sierlijk decor Gecombineerd met een hoge duurzaamheid

Quick-Step Arte is een laminaat in tegel-formaat. Deze collectie biedt de keuze uit verschillende stenen vloeren of parket immitaties. De afmetingen van de tegels zijn: 62,4 x 62,4 cm met een dikte van 9,5 mm. Het laminaat wordt geleverd in verpakkingen van 4 per tegel, wat overeenkomt met een oppervlakte van 1,5575 m². De fabrikant Quick-Step kent voor dit product een volledige 25 jaar garantie toe.

Lees verder

Quick-Step Arte

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Leer, Parket, Steen – De Verfrissende decors van de Quick-Step Arte Laminaat

Visueel heeft dit laminaat veel te bieden. De collectie bestaat in zijn geheel uit 7 decors. Onder hen zijn onder andere imitaties van beton, marmer, leren tegels en parket. De parketimitaties uit deze collectie hebben de naam ‘’Versailles’’ wat te wijten is aan de uitgebeelde leggen patroon van het paneel parket van Versailles. Bent u opzoek naar parket imitaties, maar vindt u de gebruikelijke en eenvoudige installatie te saai? Dan bent u bij de Quick-Step Laminaat Arte bij het juiste adres! Het patroon ‘’Versailles’’ is niet voor niks zo beroemd. Het biedt vermaak voor elke setting zonder opdringerig te zijn. Stijlvol en elegant plat. Of toch liever iets compleet nieuws? De leren tegel imitaties uit deze collectie zijn dé ideale vloer voor grotere kamers. Het ontwerp is eenvoudig leder, voornamelijk in grotere kamers straalt het een prachtig staaltje rust uit. Toch is deze collectie bijzonder, want niet iedereen heeft immers een lederen vloer thuis. Of droomt u toch meer van een marmeren vloer? Deze collectie beschikt ook over marmeren vloeren. Quick-Step Arte ‘’Carrara Marmer’’ is waarschijnlijk dé perfecte laminaatvloer voor een elegante hal. Onder de verschillende ontwerpen in de collectie kunt u kiezen uit een matte of een zijdezachte afwerking van uw vloer. U kunt een vrije keuze maken op basis van uw persoonlijke voorkeur. Alle decors zijn realistisch en inbegrepen met een speciale drukwijze waarbij een extreem hoge resolutie foto op de decoratie laag van de Quick-Step laminaat wordt toegepast. 

Robuust, Eenvoudig en Handig – De Technische Voordelen van de Quick-Step Laminaat Arte

De Quick-Step Arte laminaat is gecertificeerd als klasse 32 en is dus geschikt voor gebruik in de commerciële sector. Om aan de certificering te voldoen, is er een vereiste: Robuust zijn. Dankzij een combinatie van een slijtvaste coating – de Scratch Guard – en een slagvast HDF kern plank, wordt het laminaat tegen zowel micro krassen als stoten en schade beschermd. Dit kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door vallende objecten. De vloer is ook zeer makkelijk te onderhouden, omdat vuil de coating niet kan doordringen. Bovendien is deze coating antistatisch wat betekent dat de onderkant van de vloer veel minder stof aantrekt dan andere bodems. De Quick-Step laminaat is op deze manier robuust en gemakkelijk te onderhouden. Maar dit zijn niet alle technische voordelen die de vloeren te bieden hebben. De vloeren zijn ook nog eens extreem licht resistent. De vloeren kunnen jaren mee zonder enige kleurverandering. Het comfort wordt ook niet vergeten. De Quick-Step Arte laminaat kan worden gecombineerd met elke conventionele vloerverwarming en geeft de handeling van het plegen van een aangenaam massief hout geluid. Of het nu voor het huis is of niet, dit laminaat geeft een feel-good sfeer met een minimum aan onderhoud.

Laminaatvloer Gemakkelijk leggen met het Kliksysteem van UniclickMultifit

De revolutionaire en gepatenteerde Quick-Step Uniclick Multifit klik systeem is toegevoegd aan dit laminaat om snel en eenvoudig gelegd te kunnen worden door, onder andere, hobbyisten. De flexibiliteit bij de installatie komt vooral bij smalle delen van de kamer, zoals deurkozijnen, belangrijke voordelen. De Quick-Step laminaten zijn gelegd in een mum van tijd en door de gemakkelijkheid van de installatie, kunnen deze vloeren door vrijwel iedereen gelegd worden.

Bestel Zonder Zorgen de Quick-Step laminaat Arte bij BRICOFLOR

Wie bestelt bij BRICOFLOR kan zorgeloos zijn of haar bestelling plaatsen. Ten eerste omdat BRICOFLOR de beste prijsgarantie biedt en dat u verzekerd bent dat u besteld bij de goedkoopste leverancier. Ten tweede omdat BRICOFLOR een grote selectie producten met een goede service biedt. Voor vragen of onzekerheden kunt u altijd heel gemakkelijk contact opnemen en onze specialisten om advies vragen. Staat u, ondanks het deskundige advies of door het grote aanbod aan vloeren, voor een moeilijke keuze? Maak dan gebruik van onze free sample service. Deze service maakt het mogelijk om als klant de vloer te kunnen zien en de vloer te kunnen voelen. Op deze manier kunt u 100% zeker achter uw keuze staan en wordt het kiezen uit de geweldige collectie een stukje makkelijker. Alle Quick-Step Laminaat collecties shopt u nu online bij BRICOFLOR!

✓ Beste prijs voor de Quick-Step Arte laminaatvloeren 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave