Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Quick-Step Eligna Wide laminaat – Combineert Duurzaamheid en Design

Quick-Step Eligna Wide is een laminaat met een parket look. Dit laminaat combineert een realistisch ontwerp met een robuuste constructie. Quick-Step biedt daarom ook een volledige 25-jaar garantie. Het laminaat wordt geleverd in de vorm van planken. De planken hebben de volgende afmetingen: 138 x 19 cm met een dikte van 8 mm.

Lees verder

Quick-Step Eligna Wide

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Decors als echt Parket – Quick-Step Eligna Wide Laminaat

In deze collectie kan er de keuze worden gemaakt uit 8 verschillende ontwerpen. Inbegrepen in deze collectie zijn imitaties van eiken en kastanjes. Het decor is erg realistisch, wat te danken is aan een speciaal drukproces waarbij een extreem hoge resolutie foto van echt parket wordt aangebracht op de decoratieve laag van het laminaat. Contrasterend aanbod van de decors uit deze collectie een brede waaier van romig wit op sterk bruin tot donker parket. Als u liever een lichter interieur wilt, moet u een kijkje nemen bij de Quick-Step Eligna Wide “Morning Licht Eiken planken”. Dit laminaat is echter niet alleen geschikt voor een licht interieur, maar ziet er vooral in contrast met donkere muren fantastisch uit. Heeft u toch liever een voorkeur voor klassieke, donkere hardhout vloeren? Dan moet u eens kijken naar de Quick-Step Eligna Wide “Oak gerookte LHD”. Deze collectie biedt niet alleen de klassieke parket ontwerpen. Er zijn ook meer ongewone decors, zoals de Quick-Step Eligna Wide “Caribbean Donker Eiken planken”. Dit patroon biedt een fascinerende houtnerf in  grijsblauwe tinten en kan heerlijk worden gecombineerd met zowel de heldere en felle kleuren. De collectie bevat ook een aantal decoraties met mat en anderen met een zijdezachte afwerking. U bent dus vrij om te kiezen wat u maar wilt. Waar ligt uw voorkeur?

Gemakkelijk te Onderhouden, Robuust en Comfortabel – Quick-Step  Eligna Wide Laminaat

Vanuit een technisch perspectief is het laminaat van Quick-Step erg overtuigend. Het is gecertificeerd door de fabrikant klasse 32, waardoor het geschikt is voor commerciële gebieden. Als een vloerbedekking gebruikt wilt worden voor commerciële doeleinden, moet het robuust zijn. Daarom heeft de Quick-Step Eligna Wide laminaat een slijtvaste coating voor zowel microkrassen, alsmede tegen schokken en schade wat kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld vallende voorwerpen. De bekleding is echter niet alleen krachtig, maar ook zeer gemakkelijk te onderhouden. Door het bekleden van uw laminaat, zorgt u ervoor dat het binnendringen van vuil in het laminaat een stuk moeilijker wordt. De bekleding is bovendien antistatisch, wat betekent dat het veel minder stof aan trekt in vergelijking tot andere bekleding. De Quick-Step laminaat is niet alleen ontworpen voor commercieel gebruik, maar is ook geweldig voor thuis. Zo heeft de Quick-Step laminaat een lichte weerstand. De Quick-Step Eligna Wide laminaat is 100% licht-resistent bij normale inval jaren. Er zijn dus geen onaangename verassingen als u bij een renovatie besluit om uw meubels aan te passen of te verplaatsen. Daarnaast is de Quick-Step een conventioneel laminaat wat te combineren is met vloerverwarming.

Laminaatvloer Gemakkelijk te Installeren Dankzij een Uniek Systeem

De installatie van de Quick-Step laminaat kan niet eenvoudiger. Dankzij een uniek en gepatenteerd kliksysteem van UniclickMultifit, is de vloer in een handomdraai gelegd. Dit systeem kan niet alleen schuin roteren naar de planken, maar kan ook eenvoudig horizontaal in elkeer geschoven worden wat dezelde ondersteuning biedt. Dit is in het bijzonder moeilijk op plaatsten zoals deurlijsten of radiotoren. Het is zeer voordelig en bespaart een hoop werk. Voor een optisch bijzonder en verheugend resultaat, is het raadzaam om de platen te leggen door middel van het in de lichtinval en de langste muur.

Bestel uw Vloer bij BRICOFLOR en laat hen U Overtuigen van Prijs en Service

Koop nu de Quick-Step Eligna Wide laminaat. De Quick-Step laminaat voldoet niet alleen aan de goede vloerbedekking, maar ook aan de juiste keuze. Dankzij onze laatste prijs garantie kunt u er zeker van zijn om altijd te kopen van de laagste bieder. BRICOFLOR komt  samen met de laagste prijzen, maar ook met de beste service. Voor vragen of onzekerheden staat ons team altijd voor u klaar om u te adviseren. En omdat het een moeilijk nunmal kan zijn om de juiste vloerbedekking op basis van beelden online te vinden, is er de free sample service. Laat ons weten wat uw favorieten zijn en wij zullen u een gratis sample sturen. 

✓ Beste prijs voor de Quick-Step Eligna Wide laminaatvloeren 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave