Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Quick-Step Elite Laminaat: De Ideale Eiken Design Vloeren

Quick-Step staat bekent als een fabrikant die een reeks van vloeren op de internationale markt brengt. Het Belgische bedrijf streeft ernaar om top kwaliteit producten aan te bieden voor een veroorloofende prijs. De Elite collectie van de Quick-Step collectie maakt dit waar. Het is kenmerkend door de lange planken en afgeschuinde kanten wat het waar  maakt om duidelijk te zorgen voor een innovatief design. De planken hebben de volgende afmetingen; 138 x 15,6 cm en hebben een dikte van 8 mm. Quick-Step is een hoge kwaliteit laminaat en biedt een garantie van 25 jaar, wat de duurzaamheid en veerkrachtigheid verzekerd.

Lees verder

Quick-Step Elite

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Van Moderne Trends tot Rustig Klassiek: De Eiken decors van de Quick-Step Elite

De Quick-Step Elite laminaat is beschikbaar in een kleine reeks van 8 brilliante eiken kleuren. De imitaties zijn succesvol door hun schoonheid, design en verschijning. Dankzij een speciaal print proces is er een extreem hoge resolutie foto van echt hout gebruikt om een echte houten oppervlakte zo nauwkeurig mogelijk na te maken. Deze collectie biedt een keuze van eiken designs van lichte tinten tot donker bruine en grijze tinten. Er is ook een verschil in de afwerking van de verschillende oppervlakten; sommige van de collectie hebben een matte afwerking terwijl andere een shiney afwerking hebben. Of u nou zoekt naar een warme vloer voor de ruimte waar uw openhaard zich bevind, of een stralende moderne ruimte om wat meer leven te blazen in uw woonkamer, de Elite Quick-Step collectie heeft het allemaal. Voor elke sfeer is er wel een vloer uit de Elite collectie. De kenmerkende houten structuren van de Quick-Step laminaat, geven de vloeren een rustiek thuis gevoel met alle gemakken daarbij. Door met uw hand te strijken over de plank, zult u de groeven en granen voelen wat het gevoel van echt hout realistisch maakt. Elite brengt elk aspect van echt hout in de vloeren.

Technisch Gedefinieerd Quick-Step Elite Laminaat

Quick-Step laminaat producten zijn vesterkt met meerdere factoren die de langdurigheid en de duurzaamheid verzekeren. Een transparante, slijtvaste laag beschermt de vloeren. Deze laag staat beter bekend als de Resistant Scratch Guard. Deze laag gaat gecombineerd met een HDF paneelwerk wat de vloeren sterk en robuust maken. De kern helpt bij het bieden van bescherming als er voorwerpen op de vloer vallen of als er op wordt gelopen met hakken. De robuustheid van de vloeren is geklassificeerd bij de usage class 32 wat betekent dat de laminaat vloeren kunnen worden gebruikt voor zowel huiselijke als commerciële gebieden. Het is ook zo dat de vloeren weerstand bieden tegen verkleuring. Zonlicht kan de kleur van een vloer ernstig beschadigen, maar de vloeren van Elite verkleuren niet. Zelf niet wanneer het wordt blootgesteld bij de velle zon. Nog een geweldige eigenschap van de Quick-Step Elite, is dat het geschikt is voor vloeren die beschikken over een onderliggende vloerverwarming. Daarboven op zijn de vloeren ook nog eens anti-slip. Deze vloer hebben ook een unieke eigenschap dat de vloeren en de kamers bevrijdt zijn van statisch. Dit betekent dat de verdiepingen onaangename schokken en steken die afkomstig zijn van statisch in de kamer voorkomt. Al deze factoren helpen om de Quick-Step Elite alleen een elite , betrouwbaar, veilig en duurzaam product voor elke kamer te maken.

Snel en Makkelijk te Installeren: Mede Mogelijk Gemaakt door Quick-Step

Of u nou wel of geen ervaring heeft met heeft met het leggen van laminaatvloeren, met de Quick-Step laminaat is het voor iedereen mogelijk om laminaatvloeren te leggen. De innovatieve en revolutionaire Uniclick klick systeem geeft u de kans om uw vloeren als een expert te leggen. Dit systeem is ontworpen het leg proces zo veel mogelijk te versimpelen. Bij de gebruikelijke kliksystemen moeten de planken een voor een naar beneden worden geklikt. Dit kan het installeren van de planken moeilijker maken op plaatsen waar er scherpe hoeken en lage plekken zijn. Het Uniclic systeem maakt het u mogelijk om de planken gemakkelijk te installeren, maar ook om de planken gemakkelijk weer te verwijderen. Dit revolutionaire systeem kan wat geen ander systeem kan; de vloeren kunnen door middel van horizontaal klikken worden geïnstalleerd. U zult geen problemen ondervinden bij het installeren van de planken, als de ruimte gelimiteerd is.

Makkelijk Schoon en bij te Houden

De ouderhoud van uw vloer is nog nooit zo makkelijk geweest. De Creo collectie is gemaakt om gemakkelijk te zijn én om eenvoudig schoon te maken te zijn. Het komt door de meerdere beschermlagen die samenkomen en zodoende een veerkrachtige vloer vormen die bestendig is tegen vuil en morsen. De eindlaag voorkomt vuil en stof indringers, wat het makkelijker voor u maakt om uw vloer spik en span te houden. Hoewel er ernorm veel factoren zijn die bescherming bieden voor uw vloeren, is het aan te raden om de vloeren toch met de beste zorg te blijven behandelen. Alles wat vloeibaar is, moet zo snel mogelijk schoongemaakt worden om beschadigingen aan de beschermlaag te voorkomen. Dweilen of stofzuigen zou ook aangeraden worden, omdat dit ervoor zorgt dat puin op de vloeren weg wordt gehaald. Dit moet gebeuren om ervoor te zorgen dat de vloeren niet worden beschadigd en omdat er op deze manier geen krassen komen op de vloeren.

Bestel Quick-Step Elite Laminaat bij BRICOFLOR

Als u de Quick-Step Laminaat Elite nu bij BRICOFLOR bestelt, zult u niet alleen profiteren van onze beste prijs garantie, maar ook van de volledige Quick-Step Laminaatvloeren collectie. Met jarenlange ervaring met het handelen met hoge kwaliteit producten en de beste fabrikanten, garandeerd BRICOFLOR de beste kwaliteit voor de laagste prijs. BRICOFLOR weet dat u door de grote keuze moeite kan hebben bij kiezen van de perfecte vloer. Wij bieden daarom de gratis sample service aan wat u uw keuze een stuk makkelijker zal maken. BRICOFLOR biedt de beste kwaliteit vloeren aan voor een prachtige prijs!

✓ Beste prijs voor de Quick-Step Elite laminaatvloeren 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave