Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Quick-Step Exquisa – Een kwaliteit laminaat in tegel-formaat

De Quick-Step laminaat Exquisa is een vloer in tegel look. De decoraties in deze collectie zijn onder andere imitaties van diverse materialen. De tegels hebben afmetingen van 122,3 x 40,8 cm en zijn 8 mm dik. De fabrikant Quick-Step is overtuigd van de kwaliteit van dit product en geeft u daarmee 25 jaar garantie op het laminaat.

Lees verder

Quick-Step Exquisa

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Klassiek Keramiek, Leisteen of Elegante Mediterraan Kalksteen

De decoraties van Quick-Step laminaat Exquisa bevatten imitaties van keramiek, leisteen, textiel en travertijn. Het realistische ontwerp is gemaakt door een speciaal drukproces, waarbij een ultra-hoge-resolutie foto op de decoratieve laag van het laminaat wordt geprint. Niet alleen in termen van het nabootsen van materiaal maakt deze planken zo aantrekkelijk. U kunt ook kiezen voor een matte of een zijdezachte afwerking óf u kunt kiezen uit Mirko fuga of echt fuga. De Quick-Step Exquisa “slate galaxy zwart” heeft een donker interieur met een zijdezachte afwerking die iedereen van leisteen zal overtuigen. Of wat denkt u van travertijn? De Middellandse Zee kalksteen is waarschijnlijk de ideale vloerbedekking voor elke vakantie woning. Of bent u misschien toch opzoek naar een klassiek keramisch tegel ontwerp? Quick-Step Exquisa “keramisch licht” biedt dat precies. In een hele bijzondere en overtuigende manier. De tegels worden gelegd, gevarieerd in grootte en patroon. Daarnaast heeft dit decor fuga, waardoor de keramische tegels nog realistischer lijken. Als u op zoek bent naar een laminaat met een succesvol tegel decor, dan bent u bij Quick-Step Exquisa op de juiste plek.

Robuust, Praktisch en Comfortabel – De Technische Voordelen van de Quick-Step Exquisa

De vier laags laminaat van Quick-Step Exquisa is gecertificeerd door de fabrikant met klasse 32. De robuustheid en duurzaamheid van deze laminaat maakt het gebruikelijk voor commercieel gebruik. Een slijtvaste coating, de zogenaamde Scratch Guard beschermt de Quick-Step laminaat tegen micro-krassen. Een schokbestendige HDF-plaat dient als kern van het laminaat om het te beschermen tegen schokken en schade die veroorzaakt kunnen worden door, bijvoorbeeld, vallende objecten of hakken. Het is dus nogal een robuuste vloer, maar robuustheid is niet hetzelfde als duurzaamheid. Daarom is de Quick-Step laminaat Exquisa ook bijzonder licht bestendig. Van normale licht bestraling van de bekleding, zal de vloer niet beschadigd raken. U hoeft niet bang te zijn dat uw vloeren zullen verkleuren of dat uw vloeren, bij het veranderen van het inrichten van uw ruimte, beschadigt zullen raken. De Quick-Step laminaat is ook zeer gemakkelijk te onderhouden. Vuil kan doordringen door de bekleding in de bodem zodat deze gemakkelijk kan worden weggeveegd. Bovendien zijn de Quick-Step Exquisa laminaat vloeren antistatisch wat er voor zorgt dat deze vloeren minder stof trekken dan andere vloeren. Naast dat de vloeren geschikt zijn voor commercieel gebruik, zijn de vloeren ook prima geschikt voor het huiselijk gebruik. Een conventionele vloerverwarming is veilig in combinatie met de Quick-Step laminaat, zonder het maken van golven tijdens het verwarmen. En ook over de vervelende klikkende geluiden bij het invoeren van de bodem met luide schoenen hoeft u zich geen zorgen te maken. Het laminaat belooft in het plegen van een aangenaam massief hout geluid. Dus met Quick-Step Exquisa is het verkrijgen van een laminaat is niet alleen sterk en duurzaam, maar het is ook praktisch en comfortabel.

Snelle en Gemakkelijke Installatie Dankzij een Revolutionair Systeem

Dankzij het UniclickMultifit kliksysteem van Quick-Step, is het leggen van uw vloer nog nooit zo makkelijk geweest. De individuele tegels kunnen niet alleen schuin in elkaar worden gezet, maar ook zoals het bij de conventionele systemen gaat. Het is ook mogelijk om het laminaat gewoon eenvoudig horizontaal in elkaar te schuiven. Dit systeem bespaart enorm veel tijd en moeite en maakt het leggen van laminaat een makkie, zelfs voor amateurs.

Bestel de Quick-Step Exquisa Laminaat Zorgeloos bij BRICOFLOR

Koop nu de Quick-Step laminaat Exquisa online bij BRICOFLOR. Laat uzelf overtuigen van onze geweldige service. Als u er even niet uit komt kunt u, mocht u het willen en mocht het nodig zijn, ons team om hulp of advies vragen. Het kan online moeilijk zijn om zelf in te schatten of een bepaald design wel mooi zou passen in uw huis of een andere ruimte. Om deze reden hebben wij de free sample service. Door middel van deze service kunt u voor uwzelf beter bepalen of een design wel is wat u wenst en kunt u het desbetreffende design ook aanvoelen. Laat ons weten wat uw favorieten zijn en wij zullen gratis een sample naar u sturen. Naast de free sample service, hoeft u zich bij BRICOFLOR ook geen zorgen te maken over de prijs. Dankzij onze laagste prijsgarantie bent u altijd verzekerd van de goedkoopste aanbieder!

✓ Beste prijs voor de Quick-Step Exquisa laminaatvloeren 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave