Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Quick-Step Perspective Wide – Visueel en Technisch Veelzijdig

Quick-Step Perspective Wide is een laminaat met een parket look. De planken zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten. De eerste planken hebben de afmetingen van 137,6 x 19 cm en de tweede planken hebben de afmetingen van 138 x 19 cm. De dikte van het laminaat is voor allebei de planken 9,5 mm. De planken worden geleverd in verpakking met elk 6 planken. Door de hoge kwaliteit van dit product, biedt de fabrikant Quick-Step een garantie van 25 jaar op het laminaat.

Lees verder

Quick-Step Perspective Wide

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Mat, Zijdezacht, Klassiek of Modern – De Quick-Step Perspective Wide Laminaat biedt een breed Scala

De collectie bestaat uit 8 zeer realistische decors. De imitaties van eiken en kastanjebomen zijn zeer succesvol. Dit is te danken aan een speciaal drukproces waarbij een extra hoge-resolutie foto op de decoratieve laag van Quick-Step laminaat wordt toegepast. De microfuge zorgt dat de vastgestelde laminaat visueel moeilijk te onderscheiden is van echt parket. De verschillende parket imitaties zijn zeer divers en bieden daarom een brede scala van optische toepassingen. U vindt in deze verzameling lichte en donkere decors. Speel met de kenmerkende houten structuur die met een zachte kleur speelt. De Quick-Step Perspective Wide “Caribisch Donker Eiken Planken” biedt een prachtig spel van kleuren met een matte afwerking. Blauwe, grijze en bruine tinten lijken de houtnerf te vervagen. Zonder dit alles ziet het laminaat er onnatuurlijk uit. Iedereen die opzoek is naar een heldere grond, moet de Quick-Step Perspective Wide “Morning Licht Eiken planken” zien. Dit laminaat kan uitstekend gecombineerd worden met een licht interieur, maar kan ook worden gebruikt als een centraal punt in een omgeving met sterke kleuren. Bent u toch opzoek naar de elegante charme van donker parket? De Quick-Step Perspective Wide laminaat “Oak gerookte LHD” biedt dat precies. Je krijgt een donkere bodem die een erg stijlvolle indruk achter laat door de zijdezachte afwerking en de heldere accenten. De decors uit deze collectie zijn een selectie, waardoor het noodzakelijk is dat die goed blijft voor elke omgeving.

Robuust, Eenvoudig en Handig – De Quick-Step Perspective Wide Laminaat

De Quick-Step Perspective Wide laminaat voldoet aan optische, technische toepassingen. De Quick-Step laminaat is gecertificeerd door de fabrikant met klasse 32, wat betekent dat het geschikt is voor gebruik in de commerciële sector. Dit laminaat siert niet alleen uw huis, maar is ook geschikt voor in boetiekjes, kantoren en studio’s. Het laminaat is dus robuus genoeg voor dergelijke omgevingen, heeft een slijtvaste coating – de zogenaamde Scratch Guard – en beschikt over een schokbestendige HDF plank. Deze combinatie beschermt de Quick-Step laminaat tegen zowel krasjes als stoten en schade die kunnen ontstaan door vallende voorwerpen. Lichtbestendigheid is ook een belangrijk punt waaraan een vloerbedekking moet voldoen om de naam “duurzaam” te verkrijgen.  De Quick-Step Perspective Wide laminaat is bij normale incidentie zelfs na jaren nog steeds 100% licht bestendig en verandert dus niet van kleur. Deze basis is niet alleen sterk en duurzaam, maar ook zeer makkelijk te onderhouden. Vuil kan niet in het laminaat doordringen. Bovendien is de Quick-Step Perspective Wide laminaat antistatisch, waarbij niet alleen de elektische schok bij het aanraken van een deur wordt voorkomen, maar ook waarborgt dat het laminaat veel minder stof aantrekt dan andere vloeren. Deze coating is erg robuust en praktisch, maar het biedt ook comfort. Wie een vloerverwarming heeft, hoeft zich geen zorgen te maken. De Quick-Step Perspective Wide laminaat kan gemakkelijk gecombineerd worden met een conventionele vloerverwarming. Iedereen die ooit een luide klak bodem heeft gehad, weet hoe erg dit op je zenuwen kan lopen. De 4-laags stuctuur van dit laminaat zorgt voor een aangenaam massief hout geluid dat u al uw zorgen laat vergeten.

Leg Snel en Gemakkelijk de Quick-Step Perspective Wide laminaatvloeren

Dankzij de unieke en gepatenteerde UniclickMultifit Kliksysteem van Quick-Step, is het leggen van laminaat nu voor iedereen mogelijk en te doen. Met dit systeem kunnen de planken zowel gebogen als horizontaal in elkaar geklikt worden. Beiden opties bieden dezelde inhoud. Dit is een groot voordeel, vooral bij dit soort plaatsen. Het systeem bespaart enorm veel tijd en moeite bij het leggen van planken onder deurlijsten of radiatoren. Om een bijzonder en aangenam reslutaat te bereiken, is het aanbevolden om de Quick-Step laminaat door lichtval, parallel aan de langste muur te leggen.

De Beste Prijs en de Beste Service – BRICOFLOR

Bestel de Quick-Step Perspective Wide laminaat op BRICOFLOR. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met ons gespecialiserde personeel voor advies en laat hen u overtuigen van onze service. Moeite met het beslissen over een ontwerp? Maak dan gebruik van onze gratis sample service. Geef uw favorieten door en wij zorgen ervoor dat de sample naar uw huis wordt geleverd. Over de prijs hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Dankzij onze laagste prijs garantie, zijn wij altijd de goedkoopste aanbieder. 

✓ Beste prijs voor de Quick-Step Perspective Wide laminaatvloeren 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave