Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Quick-Step Perspective Laminaat – Duurzaam Laminaat met een Overtuigende Uitstraling

Quick-Step Perspective is een parket look laminaat wat zeer veelzijdig is. Niet alleen bij de selectie van decors, maar ook technisch zal dit laminaat u overtuigen. Hierdoor biedt de fabrikant Quick-Step ook een garantie van 25 jaar op deze laminaatvloeren. De planken hebben de volgende afmetingen: 138 x 15,6 cm met een dikte van 9,5 mm. De planken worden geleverd in een verpakking van 7, wat overeenkomt met een oppervlakte van van 1,5070 m².

Lees verder

Quick-Step Perspective

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Alles van chic tot stijvol modern met de Quick-Step Perspective Laminaat

De collectie bestaat uit 16 ontwerpen met imitaties van esdoorn, beuken, eiken, essen, kersen, noten, wengé en pijnbomen. De ontwerpen zjin zeer realistisch door een speciaal drukproces. Er wordt hier een extreem hoge resolutie van een echte houten vloer aangebracht op de decoratieve laag van het laminaat. Voor een realistisch ontwerp helpt de grote kloof die diepte geeft aan het uiterlijk van de geïnstalleerde Quick-Step laminaat ook. Met 16 ontwerpen is deze collectie zeer variabel. Er zijn stijlvolle en lichte decors zoals de Quick-Step Perspective “Wengé passionata LHD”. Contrasterend herinnert dit hout naar ivoor. In combinatie met het marmer-achtige textuur, heeft het laminaat een bijzonder elegant uiterlijk. Maar ook de klassieke en donkere parketvloer is vertegenwoordigd. De Quick-Step Perspective “Geolied Walnoot LHD” biedt zo zijn tijdloze decor. De afwerking van de vloer is meestal zijdezacht. Alleen “Oude Eiken Mattgeolied LHD” heeft een matte afwerking. Als u nu opzoek bent naar een modern design met een klassieke elegantie, zal een blik op de Quick-Step Perspective collectie zeker de moeite waard zijn.

Robuust, Handig en Comfortabel – De Quick-Step Perspective Laminaat

De Quick-Step laminaat is zeer robuust en is daarom gecertificeerd in de klasse 32. Dat betekent dat de vloeren geschikt zijn voor gebruik in commerciële ruimtes. Deze robuustheid heeft het laminaat te danken aan twee componenten: de zogenaamde Scratch Guard, een slijtvaste deklaag die het beschermt tegen krasjes, en het schokbestendige HDF-plaat, het hart van de Quick-Step laminaat. De HDF-plaat beschermt de pads tegen schade wat wordt veroorzaakt door overmatige druk op een klein gebied. Dergelijke schade ontstaat vaak door vallende voorwerpen of door het lopen met hakken over de laminaatvloeren. Daarover hoeft u zich met de Quick-Step Perspective geen zorgen over te maken. De vloeren zijn ook bijzonder makkelijk te onderhouden, omdat vuil niet kan doordringen in het laminaat. Dit is een belangrijk voordeel, vooral in het bedrijfsleven. Natte objecten moeten echter wel onmiddelijk worden verwijderd. De Quick-Step laminaat is antistatisch wat ervoor zorgt dat de vloeren, in vergelijking tot de normale vloeren, minder stof aantrekken. Iedereen die ooit een slechte ervaring met laminaat heeft gehad, heeft waarschijnlijk een negatieve ervaring gehad met de verkleuring van de vloer. Dit zal u met de Quick-Step Perspective laminaat niet gebeuren. Het is bij normale incidentie zelfs na jaren van volledige dichtheid. Al deze eigenschappen maken het laminaat een praktische vloer. Maar de vloeren bieden, naast al deze handige factoren, ook veel comfort. Het laminaat kan onbezorgt worden gecombineerd met elke conventionele vloerverwarming. Daarnaast heeft het Quick-Step laminaat ook een aangenaam massief geluid tijdens het lopen. Deze vloer flatteert de ogen en de oren.

Laminaatvloer is Gemakkelijk Gemaakt met een Revolutionair Systeem

Dankzij het UniclickMultifit kliksysteem van Quick-Step, is het leggen van laminaat een makkie. Zelfs voor amateurs. Met dit systeem kunnen de planken eenvoudig horizontaal worden gelegd. De conventionale schuine legging, is ook mogelijk. Deze variatie maakt het leggen aanzienlijk makkelijker, vooral op schuine plaatsen. Om de lichtinval te veplaatsen, kan het laminaat parallel aan de langste muur wordn geplaatst. Dit geeft het gebied een gevoel van ruimte.

Bestel nu bij BRICOFLOR en Profiteer

Koop de Quick-Step Perspective laminaat nu op BRICOFLOR zonder enige zorgen. Dankzij onze laagste prijs garantie, kunt u er zeker van zijn om altijd te kopen van de laagste aanbieder. Als u met vragen zit, kunt u altijd bouwen op onze dienstverlening. Er is altijd gespecialiseerd personeel voor advies. Omdat we weten dat het moeilijk kan zijn om op basis van foto’s op het internet te bepalen of u een bepaalde vloer wilt kopen, bieden wij u de gratis sample service aan. U vertelt ons wat uw favoriet is en wij bieden u dan een gratis sample aan en sturen dit ook naar u op. Neem dus zo snel mogelijk contact met ons op om uw perfecte vloer te vinden!

✓ Beste prijs voor de Quick-Step Perspective laminaatvloeren 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave