Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Tarkett Laminaat: De Veilige en Veelzijdige Oplossing

Met meer dan 130 jaar wereldwijde ervaring in het bieden van geïntegreerde vloeroplossingen, biedt Tarkett een uitgebreid assortiment vloeren opties aan. Zo is Tarkett de beste plek voor klanten om te vinden wat ze nodig hebben voor zowel zakelijk als residentieel gebruik. Met meer dan honderd jaar ervaring, heeft Tarkett een enorme hoeveelheid kennis op het gebied van recycling, kostenreductie en supply chain management opgebouwd, wat hen in staat stelt om betere prijzen aan te bieden aan hun klanten.

Lees verder

Tarkett

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Tarkett is een van de toonaangevende fabrikanten in het veld en is succesvol geworden in de commerciële, residentiële en sport sector. Architecten, gemeenten, projectontwikkelaars en particulieren sectoren zijn onder andere cliënten in de portefeuille van Tarkett evenals groothandels en vloer leggende bedrijven. Hun uitgebreide klantenbestand maakt dat Tarkett een uniek inzicht heeft op de wensen en behoeften van de klant, van robuuste laminaat oplossingen tot design gedreven renovaties. Tarkett’s veelzijdige catalogus biedt producten aan wat duurzame langdurige vloeren zijn met een kenmerkend design. Enkele voorbeelden zijn homogene en hetrogene PVC vloerbekking, Linoleum, klassieke vloer ontwerpen, vinyl vloeren, laminaat vloeren en Astro-turf voor sportvelden. 

De Ultieme Vloeren Ervaring: Tarkett Laminaat Voldoet aan alle Behoeften

Bij het ontwerpen van hun geïntegreerde vloeren, streeft Tarkett ernaar om aan de individuele behoeften van elke klant te voldoen. Al deze mogelijkheden zijn individueel uniek en vormen een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de kwaliteit van het leven voor elke klant – thuis, op het werk of voor ontspanning. Terwijl de managers en projectontwikkelaars enorm profiteren van de besparingen die zij kunnen maken uit een Tarkett vloer, kunnen particuliere gebruikers nu ook profiteren van de dezelfde beloningen en uit kijken naar meer comfort in een residentiële setting. Dankzij hun brede portfolio van vloeren, evenals een uitgebreid aanbod van gebruiksvoorwerpen, slaagt Tarkett er in om over de hele wereld haar kopers van een ongeëvenaarde woonbeleving te voorzien. Of het nu in de officiële sportfaciliteiten, commerciële of privé, voor de bouw van nieuwe huizen of de modernisering van een oud gebouw - met hun functionele, tactiele en milieuvriendelijke attributen draagt Tarkett bij aan ​​innovatieve vloeren voor een groot succes in elk project.

Oplossingen met voordelen: Eenvoudige installatie en Hassel-gratis onderhoud

Tarkett, de marktleider in vloeroplossingen, is onvermoeibaar aan het ontwerpen van nieuwe producten in haar laboratoria. Deze producten zijn uiterst duurzaam en gemakkelijk te gebruiken vloerbedekking oplossingen. Tarkett heeft de vloer ook gemakkelijk schoon te maken gemaakt, waarbij alleen standaard stofzuigen en vegen voldoende is. Laminaat staat bekend om zijn eenvoudig onderhoud, waardoor het onderhoud nog eenvoudiger wordt. De behandeling bevat antibacteriële eigenschappen en houdt de vloeren bestendig tegen vlekken en krassen. De installatie, wat vaak het meest frustrerende deel van de vloer kan zijn, is eenvoudig gemaakt door de 2-lock kliksysteem, zodat zelfs grote ruimtes geïnstalleerd kunnen worden door slechts één persoon. U kunt uw laminaatvloer installeren met slechts een paar huishoudelijke gereedschappen. Aangezien die kan worden geïnstalleerd op een bestaand oppervlak, gaat de voorbereiding snel! Tarkett streeft ernaar om een vloerbedekking te ontwerpen die simpel en makkelijk gebruikt kan worden door klanten, maar ook om een vloer te ontwerpen waar de klanten elke dag met veel bewondering en plezier naar kunnen kijken.

Denkt u aan het milieu? Tarkett ook - De vloeren zijn milieuvriendelijk!

Tarkett is uitgegroeid tot een marktleider in hun strijd om duurzame producten te produceren. Als een van de meest milieubewuste bedrijven, biedt Tarkett wat zij noemen een "afgewogen keuze". Niet alleen zijn hun producten betrouwbaar, betaalbaar en stijlvol, ze zijn ook duurzaam. Tarkett laminaat wordt gemaakt met behulp van hernieuwbare materialen, en is recyclebaar aan het einde van zijn leven en het helpt om het milieu te sparen. Zij hebben zich gewijd aan deze taak; in 2008, namen ze 68.000 ton van de vloeren uit stortplaatsen en gerecycled het. Een oppervlaktebehandeling op de laminaatvloeren maakt betere luchtkwaliteit binnen en helpt de hoeveelheid water en chemicaliën die worden gebruikt bij het onderhoud van de vloer na installatie verminderen. Tarkett is bekroond met de Blue Angel-certificering. Dat is een Duits label wat milieu vriendelijke producten herkent die middelen besparen, gezondheidsbewust zijn en die water besparen tijden de productie. Tarkett is gewijd aan het produceren van resource-efficiënte producten en het minimaliseren van de impact op het milieu.

Een breede reeks: Tarkett productlijnen hebben betrekking op alle basis

Tarkett is over de hele wereld, met ongeveer 12.000 medewerkers in 34 locaties; ze dienen klanten in meer dan 100 landen en verkopen een ongelooflijke totaal van meer dan 1,3 miljoen vierkante meter vloer per dag. Het is geen wonder dat BRICOFLOR ervoor heeft gekozen om deze praktische en innovatieve laminaatvloer fabrikant in hun assortiment op te nemen. Deze ervaren producent (meer dan 130 jaar in het bedrijfsleven) is immers altijd voorzichtig om zijn klanten de meest geschikte oplossing voor hun projecten en renovaties te bieden en volgt dus ook de belangrijkste zorg van onze winkel: uw tevredenheid! Op dit punt zouden we u dan ook graag kennis laten maken met de fascinerende laminaat collecties van Tarkett, die u direct online kunt kopen. Unieke esthetiek, facetten en aantrekkelijke accenten bereikt door bekwame tinten die alle collecties en oppervlakken  karakteriseren. De collecties variëren van een klassieke eikenhouten focus met Woodstock 832 tot de natuurlijke stenen elementen van Loft 832.  Tarkett heeft een product om elk aspect te dekken. Bent u op zoek naar een vloer om je horizon te verbreden? De ranch stijl planken van de lange planken 932 collectie combineert de klassieke look van de lange oversized planken en moderne trends. Woodstock 832 neemt het land klassiekers van de eik en onderhoudt de favoriete look levend. Vasthouden aan de traditie, komt de eik in natuurlijke honing kleuren, of een revolutie met de tijd, in een reeks van stijlvolle grijstinten. Deze standaard planken creëren opnieuw een elegant klassiek ontwerp in uw huis. Een unieke collectie bevat een stenen blik in de ontwerpen. De koeling, plak tegels zorgen voor een moderne look met Loft 832. Het maken van natuurlijke grijstinten en in meerdere maten, maakt het mogelijk om uw eigen eigentijdse stijl te creëren. Er is voor elk wat wils in de Tarkett collecties. U kunt al onze collecties bekijken en zie de unieke kwaliteiten die elk te bieden heeft.

Haal het meeste uit uw renovatie: Bestel Tarkett laminaat op BRICOFLOR

De beste prijzen, gratis samples en advies via telefoon of e-mail - alles wat je kunt verwachten van BRICOFLOR. Dit is reden genoeg om onze online vloer paradijs te bekijken en de grote selectie van verschillende producten te bezoeken. Door het aanbieden van een uitgebreide collectie van Tarkett producten, zorg BRICOFLOR NL voor een perfecte plek om de juiste laminaatvloer voor uw aan te bieden. Zorg ervoor dat u een aantal gratis samples aanvraagt om zelf te zien waarom Tarkett laminaatvloer precies  is waar u naar op zoek bent!