Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Tarkett Essentials 832 Laminaat: Wezenlijk anders

We hebben allemaal al zo lang gezocht naar dé beste vloer oplossing. Wat is krasbestendig? Wat is makkelijk schoon te maken? Wat kan makkelijk worden geïnstalleerd? Het antwoord op die vragen ligt voor u met de Essentials 832 collectie van Tarkett. Zij bieden u een hoge kwaliteit vloer aan die makkelijk kan worden vergeleken met parket. Bovendien zullen zij die laminaatvloeren hebben bekritiseerd in het verleden zich nu afvragen waarom zij ooit aan de superioriteit van dit product hebben getwijfeld. Natuurlijk was er in het verleden een slechte pers over de kwaliteit van laminaatvloeren, maar dankzij Tarkett horen deze theorieën in het verleden. U kunt nu met een gerust hard hoge kwaliteit producten voor een fractie van een prijs krijgen.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Grote korrels voor u om uit te kiezen: Essentials 832 Tarkett laminaat vloeren

Als u houdt van houtnerven, dan zult u houden van de houten collectie van Tarkett laminaat. Er is gegarandeerd iets uit de collectie wat precies in uw huis past, of het nu een kleur of een korrel variant is. Met verscheidene eiken varianten, variërend van lichtere tinten, geaccentueerd met donkere tinten, die flair en opwinding aan uw leefruimte zal toevoegen zonder opdringerig te zijn. U kunt uw huis een mooie, creatieve ruimte maken door deze planken te leggen en gebruik te maken van verschillende ontwerpen om uw ruimte een funky gevoel te geven. Al het tarkett laminaat werkt naadloos met elkaar samen, zodat u geen problemen zult ondervinden met uw innerlijke artiest!

Een realistische illusie: Het getextueerde gevoel van de Tarkett laminaat vloer

Als men een technische doorbraak in haar producten weet te krijgen, betekent dit meestal dat hun producten cutting edge zijn of dat deze al op een bepaald gebied zijn geslaagd. Dit principe geldt zeker voor Tarkett met hun Varnishing Technique. Deze unieke afwerking geeft de Esstential 832 laminaat van het Franse bedrijf een onvergelijkbare vintage oppervlak van een antieke houten vloer wat bijna meer lijkt op hout dan sommige bewerkte hardhout vloeren zelf. Kunt u het niet geloven? Overtuig uzelf dan door een gratis sample te bestellen van het gekenmerkte Tarkett laminaat- Onmiddellijk bestellen en u kunt voor uzelf voelen dat deze decoratieve overlay niet iets is al een met de hand geschaafd en parket inferieur. Graan/korrels, vertakkingen en groeven – alles, meestal alleen echte hout kenmerken, kunnen ook worden gevonden met de Essential 832 laminaat.

Makkelijk schoon te maken: Eenvoudig en geen stress

De grootste hoofdpijn wat wordt geassocieerd met massief houten vloeren is het feit dat het consequent moet worden gehandhaafd. Met de Essential 832 kunt u eindelijk ontspannen in uw huis en hoeft u zich geen zorgen te maken over de dure reiniging die gepaard gaat met uw mooie vloer. U hoeft alleen een parket beslag te gebruiken en van tijd tot tijd een stofzuiger gebruiken om overtollig vuil tussen de gewrichten te verwijderen. Voor sterke vervuilingen, kunt u gewoon gebruik maken van een vochtige dweil gevolgd door een droge doek. Niets kan eenvoudiger zijn in het vloerenonderhoud.

Milieuvriendelijk: wat Tarkett doet voor onze toekomst

Met het milieu altijd in geest en gedachten, heeft Tarkett de taak op zich genomen om de leider van duurzaamheid in laminaatvloeren te zijn. Na toekenning van vele certificaten, zoals de blauwe engel en het PEFC, zijn ze altijd gestreven om hun toeleveringsketen nog efficiënter te maken. Met deze licenties zijn ze gebonden aan een duurzaam bosbeheer, wat betekent dat voor elke gebruikte boom in de productie, zij een nieuwe moeten planken. Zij gebruiken ook veel minder chemicaliën in hun productieproces dan dat is toegestaan. Dat is nog een extra reden om te kiezen voor een Tarkett laminaat in uw huis!

Tarkett Laminaat Essentials 832: Online kopen van BRICOFLOR

Heeft u al gezocht naar de beste prijzen voor laminaat vloeren? Bij BRICOFLOR garanderen wij de beste online laminaat vloeren prijzen. Als er ook maar iets is waar u hulp bij heeft, met betrekking tot uw renovatie, zullen wij met alle plezier en belangstelling uw vraag/vragen beantwoorden. Onze vriendelijke en ervaren medewerkers kunnen u helpen met een van onze producten. Twijfel dus niet te lang en bel ons op om informatie te verkrijgen én om een persoonlijke offerte voor uw woonkamer te krijgen. 

✓ Beste prijs voor de Tarkett Essential 832 

✓ Gratis Samples 

✓ Persoonlijke Prijsopgave

+ lees meer