Tarkett Infinite 832 laminaat: Aan oneindigheid en verder

We praten niet over onze favoriete personage uit een geweldige kinderfilm, noch over het sturen van mensen naar Mars. We h…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Een veelzijdig spel van kleuren in een eiken decor: De kunstzinnige vormgeving van Tarkett Infinite 832

De Infinite 832-serie wordt geleverd in een exclusieve set van ontwerpen die je in gedachten hebt en u een hoop keuze mogelijkheden aanbieden. De focus van de designs in de klassieke kleuren Oak, variërend van lichte tot donkere tinten. Ondanks het ontbreken van een grote mix van kleuren, werken de eik tinten harmonieus samen, wat u de mogelijkheid geeft om uw vloer te gebruiken als een leeg doek waardoor u al uw creativiteit kan gebruiken. Elke plank, het maakt niet uit in welke combinatie ze worden gebruikt, geven een prachtig eindresultaat zodra het voltooid is. Door uzelf te laten inspireren, kan het een katalysator zijn om verder te gaan en om grote dingen te doen in andere gebieden van het home decor.

Een opvallend realistische illusie: Het fabelachtige geweven gevoel van uw Tarkett-laminaatvloer

Als men een technische doorbraak in haar producten weet te krijgen, betekent dit meestal dat hun producten cutting edge zijn of dat deze al op een bepaald gebied zijn geslaagd. Dit principe geldt zeker voor Tarkett met hun Varnishing Technique. Deze unieke afwerking geeft de Esstential 832 laminaat van het Franse bedrijf een onvergelijkbare vintage oppervlak van een antieke houten vloer wat bijna meer lijkt op hout dan sommige bewerkte hardhout vloeren zelf. Kunt u het niet geloven? Overtuig uzelf dan door een gratis sample te bestellen van het gekenmerkte Tarkett laminaat- Onmiddellijk bestellen en u kunt voor uzelf voelen dat deze decoratieve overlay niet iets is al een met de hand geschaafd en parket inferieur. Graan/korrels, vertakkingen en groeven – alles, meestal alleen echte hout kenmerken, kunnen ook worden gevonden met de Essential 832 laminaat.

Laminaatvloer Infinite 832: afmetingen en grootte van Tarkett product

Bent u op zoek naar een vloer die gemakkelijk een balzaal dekt waar u misschien in de toekomst een gala-evenement wilt houden? Vanwege de lange zijden en de afgeronde randen is de Tarkett Infinite 832 een ideaal laminaat voor degenen die graag een mooie vloer willen hebben in een ruime omgeving. Deze panelen zijn trouw aan hun naam, die veel wijder zijn dan andere Tarkett laminaat vloeren. Met afmetingen van 1292 x 331 x 8 mm, is de Infinite 832 voor iets anders dan smalle gangen, namelijk voor expansieve gebouwen, hele verdiepingen, ruime foyers of galeries. Wanneer u indruk wilt maken bij nieuwe klanten of hotel gasten, dit laminaat is de perfecte oplossing.

Gewoon voor u: Het 2-Lock Systeem

Stijlvol, onderhoudsvriendelijk, duurzaam en niet te duur – zoals het nu is achtergebleven zeker als het gaat om de installatie? De savvy fabrikant biedt u haar bewezen 2-lock-techniek aan, een methode die u kunt uitvoeren zonder aanzienlijke expertise en binnen een mum van tijd. Elke zijde van het laminaat is voorzien van een eenvoudig vergrendelingsmechanisme die eenvoudig in elkaar schuift wanneer er licht op elkaar wordt ingedrukt. Geen gereedschap, geen druk, snel leggen en boven alles bespaart u ook geld op de goedkope arbeidskosten.

Bespaar en profiteer van de Top-Service: Waarom zou u Tarkett Infinite vloeren bij BRICOFLOR bestellen

Een renovatie is vaak duur, vooral als het gaat om het leggen van een nieuwe vloer. Het is daarom essentieel dat u op zoek gaat naar een bijzonder gunstige leverancier. Hier bij BRICOFLOR heeft u zo een leverancier gevonden. De gehele scala van onze bekende fabrikanten krijgt absoluut de beste prijs online. U kunt ons, wanneer u aan het shoppen bent en niet zeker bent, ons ook bellen en vragen om advies of om een gratis sample van de desbetreffende vloer. We zullen meer dan blij zijn om de sample naar u toe te sturen of om u te assisteren bij het maken van een keuze. Wij hebben een ervaren team voor u klaar staan die vragen over uw renovatie kan beantwoorden. 

✓ Beste prijs voor de Tarkett Infinite 832 

✓ Gratis Samples 

✓ Persoonlijke Prijsopgave

Plus icon lees meer