Tarkett Lamin Art 832: Geen betere oplossing voor uw huis

De naam van de collectie is een illustere woordspeling met de termen laminaat en het Engelse woord voor kunst. D…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Geef uw huis de look die het verdient met Tarkett Lamin Art 832

Kunst is iets wat leeft in ons allemaal en we moeten instaat zijn om creatief te zijn in alle gebieden van ons leven. Met deze mooie laminaat van Tarkett, is dat voor u ook mogelijk. De verscheidenheid van kleuren en nuances van de kleuren is uitstekend en daarom krijgt u de kans om uw innerlijke kunstenaar los te laten. Er zijn bijzondere kleuren zoals: zeegras, grenen of steen. Voor degenen die de schoonheid van deze panelen niet ziet, moet een tweede keer kijken!

Net als echt parket: De prachtige, verschillende afwerkingen van uw Lamin Art 832

Wat miste u vroeger altijd toen u keek naar laminaatvloeren? Waarschijnlijk de diepere, boeiende oppervlaktestructuren die vermoedelijk enige echte solidwood kunnen vertonen. Tot op heden is dit verwaarloosde structuur de sterkste en meest geciteerde argument tegen het kopen van laminaat, maar nu kan die theorie vergeten worden. Tarkett heeft zojuist een reeks laminaten uitgebracht in de LaminatePark, welke tegen dit concept in gaat. De Lamin Art 832 heeft zes dwingende oppervlaktestructuren die het doen lijken alsof het laminaat hand geschaafd is. De delicate en toch voelbare oppervlaktestructuur heeft een onmiskenbaar oppervlakte patroon als dat van echt hout, dus als men parket voor hen heeft, zouden te moeite hebben om deze twee van elkaar te onderscheiden. Als u dit moeilijk vindt om te geloven, kunt u heel gemakkelijk een sample bestellen van ons hier bij BRICOFLOR. U kunt op deze manier zelf zien dat de structuur van het laminaat onvergelijkbaar is met dat van een massief houten vloer. Van korrels tot groeven tot reliëfs, het enige verschil zit er in de prijs!

Tarkett Lamin Art 832: Technische factoren van innovatie

Hoge kwaliteit betekent meestal hoge onderhoudskosten langs hoge kosten. Nogmaals heeft Tarkett laminaat een andere valse theorie bewezen met de Lamin Art 832; onderhoud is eenvoudig, omdat er geen vuil en vocht verzamelt kan worden tussen de gewrichten die besmetting van uw vloer toestaan. Er is een beschermende laag in het laminaat opgenomen, wat overtollig vocht kan sijpelen tussen de gewrichten door. De fabrikant adviseert bij een parketvloer regelmatig te stofzuigen, omdat dat nodig is voor de levensduur van uw vloer. Mocht er sprake zijn van sterke vervuiling op uw vloer, maak dan gebruik van een uitgewrongen dweil gevolgd met een droge doek en maak ten slotte gebruik van een parket polish om uw vloer er zo nieuw mogelijk uit te laten zien. Zelfs als u perongeluk een verf vlek op uw vloer is gekomen, hoeft u alleen maar gebruik te maken van een beetje aceton op een droge doek. Veeg het weg en het vlek verdwijnt waardoor u geen schade lijdt aan uw vloer. De voortdurende angst van het schoonmaken van een vloer is nu een ding van het verleden!

Laminaat Art 832: verkrijgbaar in twee versies

Verkrijgbaar in de afmetingen van 1292 x 194 x 8 of 1292 x 331 x 8 mm, is de bovengenoemde laminaat vloer geschikt voor vele verschillende ruimtes, maar meer voor kamers met veel natuurlijk licht, omdat het zijn indrukwekkende looks op deze manier kan uitstralen. Deze vloer kan hotels, restaurants en galeries een sfeer aanbieden die zij nooit verwacht zouden hebben en u kunnen de klanten en gasten verrassen met een vers gepolijste vloer wat weinig tot geen onderhoud nodig heeft.

2-lock technologie met Tarkett Lamin Art 832

Het verwijderen en installeren van een nieuwe vloer komt met een enorme hoeveelheid planning en te overwegen factoren. Een van deze factoren is het inhuren van experts om uw vloer, wat komt met financiële inspanning. U hoeft zich hierom niet langer meer zorgen te maken, want Tarkett heeft dit probleem met hun innovatieve 2-Lock Systeem opgelost. Dit systeem maakt het leggen van laminaat voor iedereen mogelijk. De panelen zijn eenvoudig in elkaar te vergrendelen met een klein beetje druk. Er hoeft hiervoor geen gebruikt gemaakt te worden van gereedschap, ambachtslieden, gedoe en financiële inspanningen. Een naadloze, non-slip mooi laminaat dat kan worden gelegd voor een redelijke prijs... nou dat noemen we nog eens goed nieuws.

Maak de juiste beslissing: Bestel de Tarkett Lamin Art 832 vloeren nu online!

Bent u geïnteresseerd in de Lamin Art 832 of een andere laminaatvloer van Tarkett? Bel ons dan vandaag nog bij BRICOFLOR. Onze ervaren en behulpzame personeel zijn hier om u te helpen met eventuele vragen die u heeft over een van onze producten. Wij  garanderen de laagste prijs en een prijsgarantie als u hetzelfde product ergens anders voor goedkoper ziet. Bel ons vandaag nog!

✓ Beste prijs voor de Tarkett Lamin Art 832 

✓ Gratis Samples 

✓ Persoonlijke Prijsopgave

Plus icon lees meer