Close icon

Tarkett Loft 832: Nieuws van de leider in laminaatvloeren

Het unieke van het laminaat uit de Loft 832 collectie van Tarkett, is de extreme natuurlijkheid van de plan…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

1 - 0 van 0 Producten

Drie stenen afwerking met Tarkett Loft 832

U zult aangenaam verrast zijn als u ziet wat de Tarkett Loft 832 collectie te bieden heeft. De basis patronen zijn beton, zand en leisteen verkrijgbaar in een reeks van 9 kleuren. Laat uw fantasie zijn vrije gang gaan en laat u inspireren door deze steen uitstralende tegels. De accenten zijn duidelijk te zien in de structuur van de tegels van steen, net zoals Moeder Natuur bedoelde. Deze kunststof als de oppervlakte structuur is de enige reden tegen stenen imitaties geweest in de afgelopen jaren, maar sinds de doorbraak van de nieuwste technologie maakt Tarkett het mogelijk om levensechte stenen tegels te ontwerpen. Dit heeft ervoor gezorgd dat de vroegere argumenten niet meer valide zijn. U kunt de opluchting voelen alsof het echte stenen zijn. Het enige verschil tussen dit en een gewone flagstone is het prijskaartje! Als u nog steeds niet volledig overtuigd bent, kunt u heel gemakkelijk om een sample van de tegel aanvragen of van een ander product wat u tegen komt in de BRICOFLOR online shop.

Loft 832 laminaat verandert uw perceptie van laminaat

We hebben allemaal in het achterhoofd hoe een steen eruit zou moeten zien en hoe een steen zou moeten voelen; versleten, geteisterd door de tijd en misschien zelfs wel kleine vlekken van zand door de steen heen. Waar u ook aan denkt, misschien kan de Loft 832 het u bieden. Het heeft alle kenmerken van echte stenen alleen is dit gemaakt van een HDF-composiet, maar het is geen tekort als het gaat om het toevoegen van warmte en gezelligheid aan uw huis.

Loft 832 laminaat van Tarkett: De tegels zijn perfect met hun omringde afschuining

De gepresenteerde acht mm dikke laminaatvloer, in tegel formaat, is niet alleen bewezen om dagelijkse lasten te kunnen verdragen; het is ook zeer slijtvast. In de afmetingen is Loft 832 een klassieke optie: de vloeren van deze serie zijn geproduceerd in een tegel formaat en zijn daardoor erg flexibel met betrekking tot de grootte van uw beoogde installatie locatie. Met afmetingen van 855 x 331 x 8 mm of 612 x 329 x 8 mm, is de Tarkett laminaat geschikt voor verschillende ruimtelijke gebieden, maar het meest geschikt voor een kamer met natuurlijk daglicht en een uitstekende verlichting zodat het volledige potentieel van de imitatie kan worden getest. Dit is overigens niet alleen bereikt door de fijn ontworpen decoraties op het oppervlak, maar met name door de omtrekrichting afschuining van de tegel zelf die de indruk wekt dat de vloer aan een is gesloten in een grote ruimte.

Dit is de eenvoud in een geheel nieuwe dimensie: Het 2-lock-leggen van Loft 832 Tarkett

Het vereist maanden van planning om een dergelijke renovatie te kunnen plannen, omdat er met zoveel aspecten rekening moet worden gehouden en omdat er verschillende professionals geraadpleegd moeten worden. Met de Loft 832 laminaatvloer is dit niet nodig. Het kan worden gelegd zonder enige vorm van stress dankzij de Tarkett 2-lock-techniek. Het enige wat nodig is, is een licht druk op de beide lange zijden van de plank en de bodem zal zich vrijwel gelijk leggen. Gereedschap, professionals of stress is overbodig en niet meer nodig. Dit bespaart u zo veel mogelijk tijd in de planning en in geld. Een platte anti-slip en een respectabel top laminaat in een handomdraai – die werkt met de genoemde modellen ook als u normaal gesproken geen ervaring heeft met DIY (Do-It-Yourself). Kies vandaag voor deze geheel nieuwe dimensie van eenvoud - Bestel uw Tarkett Loft 832 laminaat voor uw eigen renovatieprojecten!

Voor een goede reden: Waarom u Tarkett laminaat online bij BRICOFLOR moet kopen

Beste prijs garantie. Gratis sample service. Vriendelijk advies. De aanbevolen winkelprijs. Dit zijn slechts enkele van vele aantrekkelijke voordelen waaruit u kunt profiteren als u Loft 832 of elk ander Tarkett laminaat bestelt via de online shop. Als u niet zeker weet of u ia ons uw vloeren wilt bestellen, laat u zich dan inspireren door alle tevreden klanten die wij door de jaren heen met veel vertrouwen en succes hebben geholpen en geadviseerd. Niet zonder reden dat wij in nu in zeven landen succesvol zijn en dagelijks aanvragen krijgen door onze naam en deskundigheid. Vertrouw BRICOFLOR en samen zullen wij de beste oplossing vinden voor uw project en budget!

✓ Beste prijs voor de Tarkett Loft 832 

✓ Gratis Samples 

✓ Persoonlijke Prijsopgave

Plus icon lees meer