Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Tarkett Long Board 932 Laminaat: Een laminaat met wat extra’s

We kennen allemaal de wereld van de prachtige chique regelingen in lifestyle tijdschriften, die schijnbaar een eindeloze hoeveelheid retro charme hebben. We zijn er ook van overtuigd dat dit soort afwerkingen onbereikbaar zijn voor de meesten van ons, omdat het houten vloeren zijn gemaakt van eikenhout. U kunt nu goed slapen ’s nachts wetende dat deze ideeën verleden tijd zijn. We kunnen nu allemaal de charme en comfort in ons huis hebben, zonder de last van het hoge prijskaartje, dankzij de Tarkett laminaatvloer en hun nieuwe reeks van Long Boards 932. Dit prachtig verwerkte laminaat, in klassieke houten ontwerpen, is ongetwijfeld de beste vloer alternatief voor diegenen onder ons die neigen naar het hebben van vintage look in hun huis. De Long Boards 932 heeft alle eigenschappen van parket, elegantie en stijl, maar geen hoge prijskaartje. Wat wilt u nog meer?

Lees verder

Tarkett Long Boards 932

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Antieke sparren, dennen of eiken: Tarkett Long Boards 932 laminaatvloer

Long Boards 932 laminaat komt in veertien varianten in de vorm van klassieke korrels van sparren en dennen. Ofwel die leunt meer naar de vintage einde van de reeks ontwerpen of u kunt kiezen uit de klassieke eiken ontwerpen. Imiteer de chique look in uw huis met deze massief houten structuren. De innovatieve technieken die Tarkett gebruikt in het productieproces van het laminaat, onderscheidt hen van de meeste vloerbedrijven. Wanneer u de details onderzoekt in de planken, zoals reliëfs, granen, groeven en vertakkingen, is het moeilijk om een onderscheid te maken tussen een Tarkett laminaat en een massief houten paneel. Zo belooft de absolute kwaliteit alle externe nuances van het parket voor een lagere prijs! Met 14 modellen biedt het Tarkett laminaat de volgende zes overlay structuren aan: synchrone bebossing van Saw Marks, Patina, Strato Chrome, Matt, Lunar en Autentico.

Uniek formaat: de afschuining, afmetingen en het verzenden van Tarkett Longboards 932-laminaat

Houten vloeren zijn mooi en elegant, maar hebben een enorme onderhoudskosten; Overwegend laminaat is mooi en elegant en toch gemakkelijk te onderhouden. Laminaatvloer heeft enorme voordelen op technisch gebied, ook vanwege zijn klasse 32 sterkte. Hierdoor is het laminaat geschikt voor gebruik in zowel commerciële als leefruimtes. Door de grotere omvang van het laminaat, met afmetingen van 2033 x 240 x 9 mm, is het zeer geschikt voor grote oppervlakken zoals die van een showroom, hal of galerij. U krijgt het fantastische laminaat in verpakkingen van 5 planken (gelijk aan 2,44 m²).

Grote elementen met weinig inspanning: Het installatiesysteem 2-lock voor uw Tarkett Long Boards 932

Tarkett Long Boards 932 laminaatvloer heeft een onberispelijke neerklapbaar installatiesysteem dat u de mogelijkheid geeft om de vloer geheel zelf te leggen. Met de 2-lock-technologie, hoeft u niet langer uw laminaat moeizaam te installeren, maar te werk gaan volgens een eenvoudige methode die snel en zonder voorkennis kan worden geïmplementeerd. De 2-lock is een geïntegreerde vloer, in lengterichting lopende verbindingen in de stijl van een tong en groef, waarbij vrijwel al het werk wordt weggenomen omdat de zijkanten onmiddellijk vastgeklikt kunnen worden en naadloos vastgezet kunnen worden. U kunt uw Tarkett laminaatvloer installeren met slechts een beetje druk aan de randen.

Bespaar geld! Bestel Tarkett Long Boards 932 bij BRICOFLOR

Het is eenvoudig en makkelijk online te bestellen, kijk maar eens naar de massa’s van Europese tevreden klanten die wij met succes hebben geadviseerd en waar wij met succes naar hebben geleverd in de afgelopen jaren. Als u een product bestelt, wordt u niet alleen gegarandeerd dat onze logistieke partner rechtstreeks naar u levert, maar u krijgt ook de beste prijs! Als er een product is waar u meer over wilt weten, kunt u bellen met een van onze vriendelijke medewerkers. Zij zullen u te woord staan en een gratis sample naar u toe sturen. Ga naar onze website voor de beste prijzen in vloeroplossingen.

✓ Beste prijs voor de Tarkett Long Boards 932 

✓ Gratis Samples 

✓ Persoonlijke Prijsopgave