Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Tarkett Nordic Soul 832 laminaat: Geavanceerde Scandinavische charme

Dit laminaat is wat het zegt een ziel uit het noorden. Het zal al uw ruimte een ontspannen, rustige en serene sfeer geven. Als we denken aan Scandinavië, denken we gelijk aan de Deense meubels, ongeëvenaarde interieurontwerpen en aan gedempte kleuren. Niets is te vergelijken met de kleuren uit de Scandinavische landen. De Noordse Fjord regio’s die eenvoudige nuances van room, wit of honing hebben, kunnen doorschijnen in een leefruimten en kan een nieuwe dimensie toevoegen aan uw leefruimte. Dit zijn precies de indrukken die de Tarkett vloeren wilde maken om een nieuw persoon in u te ontwaken wat op zoek is om het rijk van het interieur te verkennen en te ontwaken. Tarkett is erin geslaagd om foutloos laminaat te maken; niettemin is er in het kader van laminaat een extra functie die massief houten niet kunnen bieden.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Het veelzijdige ontwerp van uw laminaat Nordic Soul 832 van Tarkett

De Nordic Soul 832 lijn zal voldoen aan al uw verwachtingen ten aanzien van design en stijl. De korrels zijn beschikbaar in typisch Scandinavisch bos, Ash en eiken en komen in laminaten die lichtelijk met elkaar gemengd worden zodat het lijkt alsof u op een echt groot stuk hout loopt. Of u nu meer om eenvoudige rechte lijnen geeft of meet om een robuuste look, de Scandinavische soul 832 reeks heeft gegarandeerd iets wat in uw huis past. Er zijn zes varianten; vier in eiken en twee in Ash. Afhankelijk van uw smaak kunt u gewoon door BRICOFLOR bladeren om te zien wat er aangeboden wordt en om te kiezen welke variant u wilt.

Net als echt parket: De authentieke verzonnen afwerking van de Nordic Soul 832 laminaat

Wat is het dat u altijd heeft geklaagd over een laminaatvloer? Vermoedelijk over de ontbrekende, of in ieder geval de verwaarloosde, diepere structuren die ogen als een echte massieve houten oppervlak. Tot op heden was dat verwaarloosde structuur de populaire mening van experts tegen laminaatvloeren, maar dat is nu voor eens en voor altijd een ding van het verleden. Tarkett heeft met zijn grote collectie serie LaminatePark, de zwakte van het alternatief aangepakt en biedt stijlvolle producten met mooie afwerkingen. In het geval van de Nordic Soul 832 collectie, is er een matte houtstructuur genaamd Matt Wood wat het laminaat de ingetogen Scandinavische uitstraling geeft. Opdringerig en toch tastbaar loopt er een onmiskenbare houten patroon op de decoratie laag en met het blote oog zult u nauwelijks in staat zijn of u laminaat of een hardhout vloer voor u ziet liggen. Wilt u dit met eigen ogen ervaren? Dan kunt u een gratis sample van de gekenmerkte laminaatvloer bestellen en zelf zien dat het oppervlak net hetzelfde is als een met de hand geschaafde houten vloer. Van de korrels aan de vertakkingen tot in de richting van voren – alles wat Nordic Soul 832 kan bieden voor kopers die zich aangetrokken voelen tot stijl, maar voorheen niet door het prijskaartje. Met het opmerkelijke verschil is dat het gunstige alternatief voor vloeren een gelaagd composiet is en geen massief houten vloer.

De eenvoudige 2-lock-leg techniek van de laminaatvloer: Nordic Soul 832

Renovatiewerken moeten worden gepland, want er zijn veel dingen waar rekening mee gehouden moet worden en op deze manier zou u te maken kunnen hebben met een hele reeks deskundige. Voor het leggen van de Nordic Soul laminaat 832 is dit overbodig. Het kan worden geïnstalleerd zonder al te veel gedoe, want het is in de lengte uitgerust met de 2-lock kliksysteem van Tarkett. Hierdoor kunnen de langere zijden van het laminaat door lichte druk in elkaar worden geschoven. Leg een naadloze, aantrekkelijke en rotsvast laminaat vloer – zelfs als u meestal geen DIY (Do-It-Yourself) talent heeft.

Nordic Soul 832: Waarom u dit laminaat en andere vloeren bij BRICOFLOR moet bestellen

Wat is het belangrijkste bij een renovatie? De planning? Nog belangrijker dan de planning is de jaarlijkse berekening van het geheel. Hier kunt u de BRICOFLOR dienst voor gebruiken, die blij zijn om te helpen met praktische hulp en advies. Wij bieden u niet alleen ons hele assortiment aan van de beste fabrikanten voor de beste prijs, maar u kunt bij ons ook een gratis sample bestellen om te bepalen het gewenste laminaat past in het comfort van uw huis. Wordt gevloerd met BRICOFLOR.

✓ Beste prijs voor de Tarkett Nordic Soul 832 

✓ Gratis Samples 

✓ Persoonlijke Prijsopgave

+ lees meer